Ντίκο: «Με αυτοπεποίθηση για το τρίποντο»

Ντίκο: «Με αυτοπεποίθηση για το τρίποντο»

Με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση και μοναδικό σκοπό το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Πανιώνιο στον κυριακάτικο αγώνα της Νέας Σμύρνης σύμφωνα με τον Φράνσις Ντίκο, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μίχαλ Πρόμπιερζ.

{textlink02}

«Όλη η ομάδα είναι πολύ θετική απέναντί του», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γκανέζου κεντρικού αμυντικού των «κίτρινων» μιλώντας στην κάμερα της «Nova» ενόψει της αναμέτρησης με τους «κυανέρυθρους», εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του πως τα διοικητικά προβλήματα δεν θα επηρεάσουν τους Νεοσμυρνιώτες.

«Η νίκη επί του ΟΦΗ ανέβασε, προφανώς, την αυτοπεποίθησή μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής μας. Το πιο σημαντικό ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά τώρα θέλουμε ένα ακόμα 'τρίποντο' και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής μας», τόνισε αρχικά ο Ντίκο, συμπληρώνοντας για το αν θα επιδράσουν στο παιχνίδι τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα του Πανιωνίου: «Δεν νομίζω ότι θα επηρεάσουν. Μέσα στο γήπεδο, παίζουν 11 εναντίον 11. Όλα τα προβλήματα, τα αφήνεις έξω και όταν ξεκινάει ο αγώνας τα δίνεις όλα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας, ο Πανιώνιος είναι ένας αντίπαλος με μεγάλη εμπειρία στην Σούπερ Λίγκα και δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Πιστεύω ότι τα προβλήματά του δεν θα τον επηρεάσουν».

Σε ό,τι αφορά το έμψυχο υλικό των «κυανέρυθρων», ο 29χρονος άσος ξεχώρισε τον συμπατριώτη του Μπερνάρ Κουμορτζί: «Γνωρίζω έναν παίκτη από τον Πανιώνιο, τον Γκανέζο διεθνή Κουμορτζί, που είναι καλός παίκτης, πολύ δυνατός και με υψηλή τεχνική. Αν σ' αυτό το επίπεδο βρίσκεται συνολικά η ομάδα του, θα μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Πέρα από αυτό, δεν γνωρίζω πάρα πολλά για τον Πανιώνιο, αλλά κρίνοντας από την παράδοσή του και από το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην κορυφαία κατηγορία, αντιλαμβάνομαι ότι διαθέτει ποιότητα», τόνισε.

Για τον Μίχαλ Πρόμπιερζ ο Ντίκο κατέληξε: «Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, με πολλή όρεξη για δουλειά. Μέχρι στιγμής, οι εντυπώσεις μας είναι πολύ καλές. Προσπαθεί να μας μεταδώσει τις ιδέες του και θέλει να τις εφαρμόζουμε 100%, γιατί όταν το κάνουμε έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη. Είμαι πολύ θετικός και έχω την αίσθηση ότι και ολόκληρη η ομάδα είναι πολύ θετική για το νέο προπονητή».

κυανέρυθροι


Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved