Μαρκάνο: «Νιώθω καλά στον Ολυμπιακό»

Μαρκάνο: «Νιώθω καλά στον Ολυμπιακό»

Ο Ιβάν Μαρκάνο μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε ότι νιώθει πολύ άνετα στον Ολυμπιακό και ότι αναμετρήσεις σαν αυτή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, δίνουν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Μετά από μία τόσο μεγάλη επιτυχία στο Champions League, πόσο δύσκολο είναι να επιστρέψει η ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Είναι δύσκολο. Το είχαμε πει και στην αρχή της χρονιάς πως τα σημαντικά παιχνίδια είναι αυτά που διεξάγονται μετά τους αγώνες του Champions League. Πάντα βάζεις πολύ δύναμη στους αγώνες του Champions League και μετά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Όμως αυτά είναι που στο τέλος μας δίνουν το πρωτάθλημα».

Συμφωνείς πως χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση; Ο Ολυμπιακός έχει τις επιλογές για να ανταποκριθεί στο βαρύ πρόγραμμα με αγώνες κάθε τρεις, τέσσερις ημέρες έως τα Χριστούγεννα;

«Μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε να δώσουμε πάρα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Πιστεύω πως το ρόστερ μας είναι ικανό για να τα καταφέρουμε στα συνεχόμενα παιχνίδια. Αν υπάρχει στην Ελλάδα μία ομάδα η οποία έχει μεγάλο ρόστερ, αυτή είναι ο Ολυμπιακός».

Είμαστε σχεδόν στο ένα τρίτο του ελληνικού πρωταθλήματος. Τι εικόνα έχεις σχηματίσει για το πρωτάθλημα;

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπου οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Έχουμε παίξει με ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Έχω καταλάβει πως είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Αλλά και οι ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία μπορούν να σε φέρουν δύσκολη θέση».

Μία τέτοια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Τι εικόνα έχεις;

«Δεν είναι σε καλή περίοδο στο πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα η οποία έχει πάρει αρκετούς παίκτες απ' την Ισπανία. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί κι εμείς θέλουμε τη νίκη αλλά και εκείνοι για να ξεφύγουν απ' τις τελευταίες θέσεις».

Πως είναι η παρουσία σου στο ελληνικό πρωτάθλημα και πως βλέπεις το μέλλον σου στον Ολυμπιακό;

«Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για το μέλλον μου. Η αλήθεια είναι πως εγώ νιώθω πάρα πολύ άνετα εδώ στον Ολυμπιακό».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved