Μανιάτης: «Ήταν θέμα χρόνου»

Μανιάτης: «Ήταν θέμα χρόνου»

Ο Γιάννης Μανιάτης μίλησε στον NOVA ΣΠΟΡ FM για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Μανιάτη:

Για την συμμετοχή του στην βασική 11άδα του Ολυμπιακού στο ματς με την Μαρσέιγ:

«Δεν περίμενα να ξεκινήσω βασικός, το έμαθα την τελευταία στιγμή. Ο προπονητής δεν μου είχε μιλήσει και το κατάλαβα στην δοκιμή στην Γαλλία. Ήμουν όμως έτοιμος για αυτό».

Για την θέση του αμυντικού χαφ στην οποία αγωνίστηκε στο ματς του «Βελοντρόμ»:

«Έχω παίξει στον Πανιώνιο σε αυτήν την θέση, ειδικά πέρυσι. Είναι μία άλλη θέση και έχει τις ιδιαιτερότητές της όπως όλες οι θέσεις. Μου αρέσει και αυτή. Στο ματς με την Μαρσέιγ ήταν πιο δύσκολο να παίξω σε αυτήν την θέση γιατί είχα να αντιμετωπίσει πολύ καλούς παίκτες. Έπρεπε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το αν ο Βαλβέρδε τον είχε ενημερώσει ότι θα παίξει αμυντικό χαφ:

«Όχι, δεν μου είχε πει τίποτα. Όταν ανακοίνωσε την 11άδα μου το είπε».

Για το πώς ένιωθε πριν από ένα τέτοιο ματς:

«Σίγουρα ένα ματς Champions League είναι πολύ ιδιαίτερο και ειδικά για μένα που ήταν το πρώτο μου ως βασικός. Ήθελα να δείξω ότι μπορώ να παίξω σε αυτό επίπεδο. Είχα άγχος αλλά ήμουν αισιόδοξος γιατί όλοι ήμασταν πριν το ματς και το είχαμε πιστέψει ότι πάμε για την νίκη».

Για την πορεία του Ολυμπιακού:

«Πιστεύω ότι φέτος έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Η ομάδα δείχνει ακόμα και στο πρωτάθλημα ότι κάνει ευκαιρίες και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός σιγά - σιγά ανεβάζει την απόδοσή του και όλοι πιστεύαμε ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει και η τύχη. Γιατί με την Μαρσέιγ είχαμε και λίγο την τύχη με το μέρος μας. Όλοι πιστεύαμε ότι πάμε για την νίκη. Την είχαμε δει την Μαρσέιγ και στο Καραϊσκάκη. Τότε αν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Καλή ομάδα θα είμαστε όταν θα έχουμε συνέχεια. Πρέπει να δείχνουμε ότι παίζουμε μόνο για τις νίκες και με καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας όλοι. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απλά δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε».

Για την φάση με το σουτ που έκανε στο πρώτο ημίχρονο και απέκρουσε ο Ματαντά:

«Σούταρα γιατί αν προχωρούσα και άλλο θα με έκοβε ο Ενκουλού. Σούταρα αλλά έκανε πολύ καλή απόκρουση ο Ματαντά ο οποίος με την εμφάνισή του κράτησε μέσα στο ματς τους Γάλλους. Έκανε φανταστικό παιχνίδι».

Για τις εντολές που είχαν από τον πάγκο κατά την διάρκεια του ματς:

«Βλέπαμε ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε και από τον πάγκο οι οδηγίες ήταν πάμε για να κερδίσουμε, δεν κοιτούσαμε καθόλου τι κάνει η Άρσεναλ. Οι κινήσεις που έκανε και ο προπονητής μας έδειχναν ότι θέλει να πάρουμε το ματς, με το που γίνανε οι αλλαγές είπαμε πάμε να «χτυπήσουμε» το ματς. Αυτό έπρεπε να κάνουμε».

Για το ματς που έρχεται με τον Αστέρα:

«Πρέπει να σκεφτούμε την Τρίπολη τώρα και το ματς με τον Αστέρα. Θέλουμε να πάμε να πάρουμε την νίκη, να μην χαρίσουμε ματς και βαθμούς όπως με τον ΟΦΗ. Όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι θέλουμε πολύ το πρωτάθλημα, που θα μας δώσει την δυνατότητα να ξαναπαίξουμε στο Champions League».

Για την διαφορά που υπάρχει μετά από ένα ματς Champions League και μετά από ένα του πρωταθλήματος:

«Υπάρχει διαφορά την κούραση γιατί στο Champions League ο ρυθμός είναι πιο γρήγορος. Εδώ στην Ελλάδα, πολλές ομάδες κλείνονται πίσω και απλά εμείς κάνουμε επίθεση, δεν δεχόμαστε πίεση και είναι διαφορετικά».

Για το αν ισχύει ότι συμπαθεί την Άρσεναλ:

«Υποστηρίζω σε κάθε χώρα μία ομάδα και στην Αγγλία είμαι Άρσεναλ… Το ματς που θα δώσουμε θα είναι πολύ δύσκολο, άσχετα αν η Άρσεναλ έχει περάσει. Δεν θα είναι αδιάφορη, αυτοί που θα παίξουν θα θέλουν να δείξουν στο προπονητή τους τι αξίζουν. Για εμάς είναι τελικός και ευτυχώς θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved