Τσάκας: «Μας καίει να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση»

Τσάκας: «Μας καίει να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση»

Ο Βλάσης Τσάκας υπογράμμισε ότι άμεσα παίρνει στα χέρια του τα πρώτα στοιχεία του ελέγχου και τη Δευτέρα (28/11) τα επίσημα, τονίζοντας ότι δεν είναι  κακή η πρώτη εικόνα - «Αν βγάζει μάτια στο γήπεδο, ας τα βγάζει και στο κρεβάτι του», η ατάκα του εκπροσώπου του πρίγκιπα για το επίμαχο βίντεο του Ροναλντίνιο.

Ο Βλάσης Τσάκας παραχώρησε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM και μίλησε για μια σειρά από ζητήματα που καίνε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Από τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου και την άφιξη του πρίγκιπα, μέχρι τη μεταγραφή του Ροναλντίνιο, το επίμαχο... προσωπικό βίντεο του Βραζιλιάνου και την πιθανή συνάντηση με τον Τζιμπρίλ Σισέ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή...

«Περιμένω επίσημη ενημέρωση από τον κ. Πετρόπουλο και τον κ.  Μπερέτα για τον οικονομικό έλεγχο. Δεν έχω κακή εικόνα μέχρι στιγμής, ο έλεγχος μπορεί να δείχνει λίγο πάνω λίγο κάτω. Επίσημα περιμένουμε να έχουμε τα χαρτιά στα χέρια μας μέχρι τη Δευτέρα και μετά θα ακολουθηθεί η διαδικασία για την υπογραφή της μεταβίβασης. Σήμερα, πάντως, θα ενημερωθώ για κάποια πρώτα στοιχεία του ελέγχου. Περιμένουμε την τροπολογία για τον πρίγκιπα, αλλά δεν θα περιμένουμε και μια ζωή. Εμάς αυτό που μας καίει είναι να έχουμε την ομάδα τον Δεκέμβριο, γιατί ακολουθεί ο Ιανουάριος που θα γίνουν μεταγραφές. Εμείς θα περιμένουμε να περάσει η τροπολογία μέχρι τις 22 Δεκέμβρη. Μετά θα μπούμε σε καινούρια βάση», δήλωσε αρχικά ο Τσάκας και ξεκαθάρισε τι ακριβώς ισχύει με την κατάθεση των 15 εκ. ευρώ.

«Θα γίνει μια διατραπεζική συναλλαγή, bank to bank. Σε αυτή την περίπτωση, η μία τράπεζα λέει στην άλλη ότι είναι έτοιμη να καταβάλλει 15 εκ ευρώ κάποιου πελατη της με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Πρόκειται για μια απλή και συνηθισμένη διαδικασία και πραγματικά απορώ γιατί δημιουργήθηκε τέτοια αναστάτωση. Καλό θα ήταν κάποιοι που δεν γνωρίζουν να ρωτούν πρώτα και μετά να βγάζουν τα όποια συμπεράσματα. Η μία τράπεζα θα είναι ξένη και αυτή που θα δεχθεί το σήμα, ελληνική».

Ερωτηθείς τι γίνεται με την υπόθεση του Ροναλντίνιο και τη συζήτηση με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Νούνο Ασίς, ο Τσάκας ισχυρίστηκε ότι «ο Ασίς είναι αυτή τη στιγμή στη Ρώμη και τον περιμένουμε στην Αθήνα. Θα τον προσκαλέσω στο γήπεδο για να δούμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του το αν θα έρθει ή όχι. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ροναλντίνιο, σήμερα με έχουν πάρει τηλέφωνο από δεκάδες βραζιλιάνικα σάιτ και εφημερίδες για να με ρωτήσουν τι γίνεται. Δεν ρωτούν για το βίντεο που κυκλοφόρησε, αλλά για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Αυτό που εγώ έχω να πω για το βίντεο είναι ότι αν βγάζει μάτια στο γήπεδο, εμένα δεν με πειράζει να τα βγάζει και στο κρεβάτι του...».

Δεδομένου ότι την Κυριακή αναμένεται να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Τσάκας ρωτήθηκε αν θα επιδιώξει να κάνει μαζί του... επαγγελματική κουβέντα. «Αν βρεθούμε, ίσως κάνουμε κουβεντούλα. Ο Σισέ πέρασε, άφησε το στίγμα του στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα χρειάζεται επιθετικό, οπότε γιατί να μην συζητήσουμε. Βέβαια, μην ξεχνάτε ότι έφυγε από την Ελλάδα μόλις πριν από λίγους μήνες...».

Κληθείς να κοινοποιήσει την ημερομηνία άφιξης του πρίγκιπα στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ τόνισε ότι «ακόμα δεν έχουμε προγραμματίσει κάτι. Δεν θα είναι σίγουρα στο γήπεδο στο ματς με τον ΟΦΗ. Θα έρθει καθημερινή μέρα, ίσως μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αφού συναντηθεί με τον κ. Βαρδινογιάννη, ίσως επισκεφθεί την Παιανία και γνωρίσει τους παίκτες».

Κλείνοντας και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Τσάκας ισχυρίστηκε ότι δεν έχει κάνει την παραμικρή κουβέντα με τους αδελφούς Γιαννακόπουλου για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. «Αν είμαστε καλά, θα τα πούμε το καλοκαίρι. Εμάς μας καίει αυτή τη στιγμή η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ. Ας τελειώσουμε πρώτα με αυτό και μετά μπαίνουμε σε διαδικασία συζήτησης και για το μπάσκετ».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved