Αγγελής: «Εγώ δεν είμαι κωλοτούμπας»

Αγγελής: «Εγώ δεν είμαι κωλοτούμπας»

Νέα καυστική απάντηση στον Στεφάν Ντεμόλ έδωσε ο Βαγγέλης Αγγελής που μίλησε για όλους και για όλα. «Έχει πρόταση ο Λεμονής», είπε για τον αντικαταστάτη του Βέλγου στον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ έκανε σαφές πως… «ο Σαλπιγγίδης δε θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ», ως εκπρόσωπος του διεθνούς επιθετικού.

{textlink02}

Μια μέρα μετά τις αποκλειστικές του δηλώσεις στο Onsports όπου έδωσε αιχμηρές απαντήσεις στα όσα υποστήριξε ο Στεφάν Ντεμόλ για την φυγή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Βαγγέλης Αγγελής μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» και υποστήριξε πως ο λόγος του είναι «συμβόλαιο» και δεν κάνει… αναδιπλώσεις όπως ο Βέλγος προπονητής.

Παράλληλα, ο Έλληνας μάνατζερ ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα θεσμικό και διοικητικό ρόλο στον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ επισήμανε πως οι συμβουλές που έχει δώσει κατά καιρούς στον πρόεδρο των Ηπειρωτών, Γιώργο Χριστοβασίλη, δόθηκαν λόγω των φιλικών τους σχέσεων. Ο Βαγγέλης Αγγελής ρωτήθηκε επίσης και για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τον οποίο εκπροσωπεί, λέγοντας πως ο διεθνής φορ παρά τα προβλήματα δεν έχει σκεφθεί την φυγή από τον ΠΑΟΚ.

«Δεν υπάρχει γενικός διευθυντής στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο κ. Μόσχογλου από όσο μπορώ να ξέρω ασχολείται με το μπάσκετ. Δεν είμαι παράγοντας του ΠΑΣ Γιάννινα, είμαι προσωπικός φίλος του προέδρου, καταγόμαστε από διπλανά χωριά με τον κ. Χριστοβασίλη και τον συμβούλεψα να πάρει την ομάδα. Εγώ δεν ασχολούμαι με την ομάδα, ασκώ το επάγγελμά μου κανονικά», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Αγγελής για την διοικητική δομή του ΠΑΣ Γιάννινα και το δικό του ρόλο στους Ηπειρώτες.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας μάνατζερ ανέφερε: «Ο κ. Χριστοβασίλης ασχολείται δέκα χρόνια και περισσότερο με το ποδόσφαιρο, δε χρειάζεται συμβούλους. Δε νομίζω για παράδειγμα πως άνθρωποι όπως ο κ. Χριστοβασίλης ή ο κ. Πανόπουλος ή ο κ. Σπανός, θέλουν συμβούλους για να πάρουν αποφάσεις για την ομάδα τους. Αυτός πληρώνει, αυτός θα πάρει την απόφαση».

«Άλλοι λένε πως μέχρι το Σάββατο εγώ ήμουν αυτός που τον κράτησε στον ΠΑΣ Γιάννινα γιατί ήμουν μάνατζέρ του. Τι να σας πω… Εγώ δεν τρώω προπονητές, τρώω το φαγητό που μου μαγειρεύει η μάνα μου στο σπίτι. Το μόνο που θέλω να πω είναι πως το χορτάρι είναι για όλους ο καθρέφτης», ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Αγγελή στις κατηγορίες του Στεφάν Ντεμόλ ότι αυτός αποφάσισε την απομάκρυνσή του από την ομάδα.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Αγγελής επισήμανε: «Ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Έχουν γίνει πολλά περίεργα πράγματα φέτος, στον Ατρόμητο, με τον Παναιτωλικό. Το γήπεδο όμως είναι ο καθρέφτης για όλους. Εμένα για παράδειγμα δε μου άρεσε που ο κ. Ντεμόλ πήρε το περιβραχιόνιο από τον κ. Βάντερσον που εκτελεί χρέη αρχηγού και το έδωσε στον κ. Μπακαγιόκο. Αυτά δεν είναι ωραία να συμβαίνουν σε μια ομάδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος και δε χρειάζεται τώρα να τα μάθει κιόλας».

Για τις μεταγραφικές επιλογές, σχολίασε: «Διαβάζω πως ο κ. Ντεμόλ υποστήριξε ότι έφερε μόνο τον Κεϊτά στα Γιάννινα και όχι άλλους παίκτες. Με όλους αυτούς που μιλούσε το καλοκαίρι στα γαλλικά, τι έγινε; Αν είναι έτσι όπως τα λέει, τότε την ομάδα την ανέβασα εγώ κι όχι ο κ. Ντεμόλ. Να πάρω εγώ το παχυλό του συμβόλαιο τότε…».

Ενώ για το αν αυτός έφερε τον Ντεμόλ στα Γιάννινα, απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως ήθελε έναν προπονητή ο πρόεδρος, προτάθηκε ο κ. Ντεμόλ είχαμε άψογη σχέση, στην πορεία ειπώθηκαν κάποια πράγματα που δεν ήταν σωστά, δε θέλω να κρίνω τώρα το τι έγινε. Εγώ ξαναλέω πως έκανα μια εισήγηση, μια πρόταση, δεν κάνω κανέναν ποδοσφαιρικό σχεδιασμό. Για την απομάκρυνση του κ. Ντεμόλ, δεν πήρε την απόφαση ούτε καν ο ίδιος ο πρόεδρος, αλλά ο ίδιος ο κόσμος της ομάδας. Ο κ. Ντεμόλ είχε χάσει το έρισμα που είχε και δεν μπορεί την μία μέρα να λέει οι παίκτες μου και την άλλη μέρα να λέει δεν τους έφερα εγώ. Είχε χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων».

Για το αν ο ΠΑΣ θα έπρεπε να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία, ανέφερε: «Σίγουρα θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα έχει τον περσινό κορμό της, ήρθαν παίκτες με δυνατό βιογραφικό να τους πλαισιώσουν όμως από εκεί και πέρα υπάρχουν, όπως σε όλες τις ομάδες, προβλήματα. Βλέπετε τι συμβαίνει και στην κοινωνία. Εγώ προτείνω σε όλους τους παίκτες γενικά να ρίξουν… νερό στο κρασί τους. Οι Έλληνες παίκτες δείχνουν μια κατανόηση, οι ξένοι που δεν ξέρουν από τέτοιες καταστάσεις ανησυχούν περισσότερο. Εγώ πιστεύω πως όλες οι ομάδες θα παλέψουν για την σωτηρία ως το τέλος. Και ο ΟΦΗ, και η Δράμα και ο Λεβαδειακός, θα δώσουν μάχη οι ομάδες».

Ενώ για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πρόσθεσε: «Σε λίγο καιρό δε θα υπάρχει ούτε Β’ ούτε Γ’ Εθνική. Θα δείτε τι θα γίνει. Εδώ δε ξέρουμε αν θα τελειώσει η Super League. Πιστεύω πως θα προκύψουν πάρα πολλά προβλήματα και πρέπει να σκεφτούν λύσεις για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου που είναι σε κακή κατάσταση. Η μία λύση είναι να ρίξουν νερό στο κρασί τους οι ποδοσφαιριστές με μείωση των αποδοχών τους. Εγώ χαίρομαι που στον ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχουν παίκτες όπως οι Πάντος, Ανδράλας, Ντάσιος, Σκούφαλης, που ήρθαν και κάνανε μείωση. Είναι θετικό αυτό, αυτό πρέπει να το κάνουν όλοι οι παίκτες και οι ξένοι».

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Αγγελής ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και απάντησε: «Με τον Δημήτρη είμαστε πάνω από όλα πολύ καλοί φίλοι, είμαστε κουμπάροι, δεν έχουμε μόνο επαγγελματική σχέση. Εγώ με τους παίκτες δεν κάνω συμβόλαια, είμαστε πάνω από όλα φίλοι, έχω εξαιρετικές σχέσεις με όλους και με άλλους διεθνείς, δε θέλω να κάνω διαφήμιση. Ο Δημήτρης στον ΠΑΟΚ έχει ακόμα δύο χρόνια, είχε υπογράψει τετραετές, και για την ώρα δεν υπάρχει πρόταση να αποχωρήσει».

Αναφορικά με το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον για τον άσο του ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Υπάρχει μια στενοχώρια για τον Δημήτρη από μια συγκεκριμένη μερίδα των οπαδών που τον αποδοκίμασε. Το 90% του κόσμου όμως μην ξεχνάμε πως τον έχει στηρίξει. Ο Δημήτρης άφησε μια πολύ μεγάλη πρόταση από τον Παναθηναϊκό και προτάσεις από το εξωτερικό για να γυρίσει στον ΠΑΟΚ με λιγότερα χρήματα. Υπάρχουν προβλήματα, όπως και με άλλους παίκτες, αλλά δεν έχει σκεφτεί να φύγει. Αυτό που θέλει είναι να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έρθουν έτσι και έσοδα. Δεν έχει σκεφτεί να φύγει. Για μείωση δεν έχει γίνει κουβέντα. Είπαμε κάτι το καλύτερο, άρχισαν μετά οι υποχρεώσεις της ομάδας, δεν μας έχει ενοχλήσει κανείς από τότε. Ο Δημήτρης έχει μπροστά του δρόμο, υπάρχει και το Euro που πιστεύω πως θα είναι, μπορεί να έρθει πρόταση, μπορεί να τον αφήσει κι ο ΠΑΟΚ ελεύθερο αν δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιο, θα δούμε».

Επιστρέφοντας στα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Βαγγέλης Αγγελής ρωτήθηκε για τον Τάκη Λεμονή και τόνισε: «Πρόταση έχει γίνει από όσο γνωρίζω, βέβαια ο κ. Χριστοβασίλης λείπει στην Κύπρο και θα γυρίσει το Σάββατο, ο κ. Λεμονής πάντως έχει την πρόταση. Το αν θα είναι αυτός που θα αναλάβει δεν το ξέρω. Πιστεύω ότι θα πάει σε ελληνική λύση ο κ. Χριστοβασίλης.».

Τέλος, ο Έλληνας μάνατζερ ανέφερε: «Ο λόγος μου είναι καθαρός, θέλω να το διευκρινίσω. Δεν έχω βγει να μιλήσω τόσο καιρό γιατί δεν μου αρέσουν όλα αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ασχολούμαι με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Θέλω μόνο να πω πως εγώ είμαι Έλληνας και κοιτάω τον άλλο στα μάτια όταν μιλάω μαζί του. Δεν είμαι κωλοτούμπας όπως όσοι είναι από την πρωτεύουσα του Βελγίου που είναι η έδρα του ΔΝΤ. Εγώ δεν τα γυρίζω…»



Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved