Τεννές: «Όνειρο ζωής για μένα»

Τεννές: «Όνειρο ζωής για μένα»

Χαρούμενος από το γεγονός πως στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα γιορτάσει τα 300 παιχνίδια σε πάγκους ομάδων Α’ Εθνικής, εμφανίστηκε ο Μπάμπης Τεννές.

Ο τεχνικός ηγέτης του Παναιτωλικού, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» με αφορμή τη συμπλήρωση 300 αγώνων στην αναμέτρηση με την Ένωση, αναφέροντας πως κάτι τέτοιο ήταν όνειρο ζωής για τον ίδιο, μια και ποτέ δεν πίστευε πως θα μπορούσε να φτάσει αυτόν τον αριθμό. Παράλληλα, μίλησε για την πικρία του από την παρουσία του στον πάγκο του Άρη και την ευκολία που έχουν διεθνείς ποδοσφαιριστές να αναλάβουν τις τύχες των μεγάλων ομάδων, από τις οποίες προέρχονται.

«Είναι πολύ δύσκολο. Ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα. Μου φαινόταν ένα άπιαστο νούμερο. Έλεγα ότι υπήρχε ποτέ εγώ να φτάσω εκεί; Μιλάμε για τις συμμετοχές στην Α’ Εθνική. Ήμουν ένα άτομο που δεν είχα το μεγάλο ποδοσφαιρικό όνομα. Κάποιος ποδοσφαιριστής διεθνής μπορεί να αναλάβει άνετα την ομάδα της καρδιάς του. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Κατάφερα να φτάσω εκεί που λίγοι συνάδερφοί μου τα έχουμε καταφέρει», ήταν το πρώτο σχόλιο του Μπάμπη Τεννέ.

Αναφορικά με το κλίμα που υπάρχει στις ομάδες σχετικά με τους Έλληνες προπονητές, ανέφερε: «Όπως και η πίστωση χρόνου στον ξένο προπονητή είναι μεγαλύτερη από τον Έλληνα. Ίσως να είμαι τυχερός. Είμαι χαρούμενος που το έχω καταφέρει με 11 διαφορετικές ομάδες. Είμαι χαρούμενος που το γιορτάζω στον Παναιτωλικό, εδώ που έχω περάσει απίστευτα πράγματα».

Ερωτηθείς για το αν ένιωσε κάπου πικρία, απάντησε: «Στην θητεία μου στον Άρη. Ήταν μια μεγάλη ομάδα και είχα πάει με όνειρα και φιλοδοξία, καθώς αν τα καταφέρεις εκεί, τότε σου ανοίγεται η πόρτα για τις μεγάλες ομάδες. Δεν πήγαν τα πράγματα όπως υπολογίζαμε και γύρισα να παλεύω με μικρομεσαίες ομάδες».

Για το… παράπονό του, τόνισε: «Έχω πάρει αρκετές ανόδους, αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι σημαντικό στην Α’ Εθνική. Έναν τελικό, μια συμμετοχή στα play offs ή ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για το γεγονός πως οι μεγάλες ομάδες δεν… ανοίγουν εύκολα την «πόρτα» στους Έλληνες προπονητές: «Την ανοίγουν την πόρτα και περισσότερα σε παιδιά δικά τους. Έγινε με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και αλλού. Έμειναν πολύ λίγο. Τους δίνεται η ευκαιρία και αυτό είναι κάτι. Το όνειρο κάθε προπονητή ή ποδοσφαιριστή είναι να παίζει στις μεγάλες ομάδες».

Παράλληλα, ο Μπάμπης Τεννές μίλησε και για το γεγονός πως μόλις 3 σεζόν έχει μείνει εκτός πάγκου ομάδας επιπέδου Α’ Εθνικής: «Στάθηκα τυχερός σε αυτό. Γενικά πιστεύω ότι στη ζωή χρειάζεται να έχεις τύχης. Μπορεί να καθορίσει πολλά πράγματα».

Για τη δουλειά του προπονητή, σχολίασε: «Κάνουμε μια δουλειά που στηρίζεται στην προσπάθεια άλλων. Αυτό που μπορούμε εμείς να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να βγάλουμε το καλύτερο από τα παιδιά»

Όσον αφορά στον… στόχο των παραπάνω παιχνιδιών και να «πιάσει» άλλους προπονητές, απάντησε: «Τα ίδια μπορούν να λένε και οι τεχνικοί που είναι κάτι από εμένα. Μακάρι όλοι να κάνουμε συμμετοχές και όσο αντέχουμε και στο τέλος να δούμε τι θα γράψει το κοντέρ».

Τέλος, αναφορικά με τον Παναιτωλικό, ανέφερε: «Όλα είναι καλά. Ζω πολύ καλές μέρες στον Παναιτωλικό. Δεν έχει χρειαστεί να αναθεωρήσουμε κάτι. Έχουμε παίξει καλή μπάλα, την ευχαριστιέται ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο και όλα πάνε καλά».



Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved