Τσιώλης: «Νίκη στη γιορτή με Ολυμπιακό»

Τσιώλης: «Νίκη στη γιορτή με Ολυμπιακό»

Ως γιορτή χαρακτήρισε την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για τον κυριακάτικο αγώνα (27/11, 19:30), τονίζοντας πως δεν πρόκειται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην ΑΕΚ.

{textlink02}

Παράλληλα, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός των Αρκάδων, στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενόψει της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους», υποστήριξε πως ο Αστέρας μπορούσε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ, δίνοντας το έναυσμα για νίκη επί των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη

- Πρώτη τοποθέτηση: «Η συνάντηση είναι ενημερωτική. Σε σχέση με την ΑΕΚ γυρίζει ο Χουανίτο, όπως και ο Πουλίδο που δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Τους υπολογίζουμε. Η εβδομάδα κύλησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν με ομάδες όπως η ΑΕΚ δεν κάνεις 1-2 γκολ, δεν παίρνεις αποτέλεσμα. Η ατομική ποιότητα που έχουν μας δημιούργησε προβλήματα. Κάπως έτσι θα πάμε και με τον Ολυμπιακό».

- Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι γιορτή. Με μεγάλη ευχαρίστηση θ' αντιμετωπίσουμε αυτό τον αντίπαλο. Κοιτάμε να πάρουμε τους βαθμούς. Προσπαθούμε και ψυχολογικά να μην σταθούμε στο όνομα του αντιπάλου. Στόχος μας πάντα είναι η νίκη».

-Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ρεαλιστικά, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και έχει καλό ρόστερ. Είναι πρόβλημα το ότι είμαστε υπεράριθμοι. Ο Αστέρας είχε 17 τελικές, την ώρα που ο αντίπαλος είχε 8-9. Σε αντίθεση με πέρυσι που δεν έκανε ευκαιρίες η ομάδα. Παίζει ρόλο η ρέντα στο ποδόσφαιρο αλλά και το αν κυνηγάς ή όχι το σκορ. Το κακό είναι ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αν εξαιρέσεις τη φάση του Μπρέσκα στο 0-0, όλες οι υπόλοιπες ήταν χωρίς κεντρικό φορ».

-Για το πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με το δεδομένο της αναμέτρησης του παιχνιδιού του Champions League: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ποιότητα και στην αποκατάσταση. Είναι ψυχολογική ή οπτική η κούραση. Οργανωτικά και σε επίπεδο δυνάμεων δεν θα έχει πρόβλημα. Πρέπει να πιέσουμε τον Ολυμπιακό, και όχι να έχουμε παθητική συμπεριφορά. Μου αρέσει η επιθετική φιλοσοφία που έχει ως ομάδα... Δεν πρέπει να πάμε με αντίπαλο την κούραση του αντιπάλου. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας».

- Για ποιες αλλαγές σκέφτεται να κάνει: «Ο Σολάκης έχει κάνει επέμβαση στη μέση. Δεν πρέπει να κάνουμε αλλαγές παρά μόνο στην τακτική και ανάλογα με τον αντίπαλο. Πρέπει οι κεντρικοί μας χαφ να μην είναι επιθετικοί και τα 2 αμυντικά χαφ να ντουμπλάρουν τις άκρες. Θέλουμε να κρατήσουμε την ομοιογένεια. Κάποια πρόσωπα θα αλλάζουν και πάντα με γνώμονα αυτό που εξυπηρετεί τον Αστέρα».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved