Τσάκας: «Προετοιμάζουμε το έδαφος για Ροναλντίνιο»

Τσάκας: «Προετοιμάζουμε το έδαφος για Ροναλντίνιο»

Τις πληροφορίες που τον ήθελαν να συναντά το βράδυ της Πέμπτης τον Νούνο Ασίς για την υπόθεση της μεταγραφής του Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο Βλάσης Τσάκας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

{textlink02}

Ο Τσάκας μίλησε στον NovaΣπορFM και αρχικά αναφέρθηκε στη χθεσινή επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «χαίρομαι όταν άλλες ομάδες αντιγράφουν τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη». Στη συνέχεια και μιλώντας πλέον πολύ σοβαρά, επιβεβαίωσε την πληροφορία που τον ήθελε το βράδυ της Πέμπτης να συναντά στην Αθήνα τον Νούνο Ασίς, αδελφό και ατζέντη του Ροναλντίνιο.

«Υπάρχει επαφή και θέληση. Οταν η επιθυμία είναι κοινή, λίγο πάνω ο ένας, λίγο κάτω ο άλλος, ίσως κάτι γίνει. Αυτή τη στιγμή προετοιμάζουμε το έδαφος ώστε τον Δεκέμβρη να κάνουμε την τελική συζήτηση», ισχυρίστηκε δίνοντας αρκετές πιθανότητες στην υλοποίηση αυτής της μεγάλης μεταγραφής, εφόσον πάντα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών και ο πρίγκιπας αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Ερωτηθείς για το ζήτημα που έχει προκύψει με την τράπεζα στην οποία θα μπουν τα 15 εκ. ευρώ της ΑΜΚ και το αν αυτή θα είναι ελληνική ή ξένη, όπως λέγεται, ο Τσάκας τόνισε ότι «αυτό που έχω πει εγώ είναι ότι όταν δείχνεις τα χρήματά σου, μπορείς να τα δείξεις από οποιαδήποτε άκρη του κόσμου σε οποιαδήποτε άλλη. Για να τα εμφανίσεις πρέπει να υπάρχει ανταποκρίτρια τράπεζα η οποία θα πάρει και κλειδαριθμημένο σήμα. Η ελληνική τράπεζα είναι ενήμερη. Ισχύει η ημέρα που έχουμε πει για την καταβολή των χρημάτων και είναι η επόμενη Τετάρτη. Δεν τα λέω εγώ αυτά, τα προβλέπει η Bank to bank επαφή. Ετσι γίνεται η διαδικασία».

Ο Τσάκας τόνισε εκ νέου ότι ο πρίγκιπας δεν έρχεται να επενδύσει μόνος του στον Παναθηναϊκό, αλλά θα έχει και... συμπαραστάτες, ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να στραβώσει κάτι και το deal να χαλάσει, υποστήριξε ότι «εδώ που φτάσαμε, δεν υπάρχει λόγος να μην είμαι αισιόδοξος. Εκφράζω όχι μόνο αισιοδοξία, αλλά βεβαιότητα. Μόνο αν συμβεί κάτι το τρελό θα έχουμε λόγο να σκεφτόμαστε αρνητικά. Αν για παράδειγμα παρατηρηθεί κατάρρευση της οικονομίας ή καθεστώς ακυβερνησίας, τότε τα πράγματα ίσως είναι πιο δύσκολα. Τέτοιες καταστάσεις απομακρύνουν τους επενδυτές»

Κλείνοντας τις δηλώσεις του και κληθείς να σχολιάσει τι θα συμβεί σε περίπτωση που δεν αλλάξει ο νόμος περί ξένων επενδυτών, ο Τσάκας επανέλαβε ότι υπάρχει plan B. «Τα πάντα μπορούν να γίνουν, αλλά γιατί να πηγαίνεις Σύνταγμα-Ομόνοια μέσω Χολαργού και να μην ακολουθείς τον κανονικό δρόμο; Ο κ. Γερουλάνος έδωσε μια υπόσχεση και καλό είναι κάποτε στην Ελλάδα οι υποσχέσεις να γίνονται και πράξεις. Υπάρχει εναλλακτικό πλάνο, αλλά θα παρατηρηθεί καθυστέρηση και ίσως ταλαιπωρηθούμε. Εχω πάντως πληροφορίες ότι η σχετική τροπολογία θα περάσει σύντομα και όλα θα πάνε καλά. Σε όσους, δε, υποστηρίζουν ότι έχουμε καθυστερήσει, θα τους πω απλά ότι σε 19 μέρες ολοκληρώνουμε οικονομικό έλεγχο και σε 2 περίπου μήνες ετοιμαζόμαστε να ολοκληρώσουμε μια μεγάλη επένδυση. Αν θέλετε ρωτήστε πόσος καιρός χρειάστηκε για να αλλάξει χέρια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είναι απλές υποθέσεις αυτά τα deal και το σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε καθυστερήσει».



Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved