Τσάκας: «Δεν είναι υπερβολικό να φέρουμε τον Ροναλντίνιο»

Τσάκας: «Δεν είναι υπερβολικό να φέρουμε τον Ροναλντίνιο»

Ο Βλάσης Τσάκας επανέλαβε ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Ροναλντίνιο, ενώ ανέπτυξε για ακόμη μια φορά τα σχέδια του Σουλτάν Αλ Σαούντ.

{textlink02}

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2», ο Βλάσης Τσάκας αναφέρθηκε αρχικά στην καθυστέρηση που φαίνεται να υπάρχει με τη μεταβίβαση των μετοχών: «Καμία καθυστέρηση. Ο έλεγχος θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και έχουμε ρεκόρ ελέγχου που γίνεται σε 2,5 εβδομάδες. Άλλοι, όπως οι πολυμετοχικοί έκαναν 2,5 μήνες. Ο πρίγκιπας θα είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να πέσουν οι υπογραφές αν θα πέσουν. Και λέμε αν γιατί δεν υπάρχει θέμα με την απόκτηση και το ενδιαφέρον αλλά από την πολιτεία. Υπάρχει απόλυτη ομοφωνία Πρίγκιπα-Τζίγκερ. Αυτό το deal δεν χαλάει αν δεν υπάρξει πρόβλήμα με την πολιτεία. Υπάρχουν θέματα που δεν μπορείς να τα μεταφράσεις σε λίγο διάστημα. Χρειάζεται χρόνος. Αλλά και πάλι λέω ότι σε χρόνο ρεκόρ έγινε η συμφωνία».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό: «Καταρχήν είμαι άρρωστος Παναθηναϊκός, αλλά κοιτάω και το οικονομικό δεδομένο. Ήταν ευκαιρία και κατάλληλη επένδυση αν αναλογιστείς ότι ο ΠαναθηναΪκός έχει και γήπεδο να κατασκευάσει. Με αυτή την προοπτική μίλησα για τον Παναθηναϊκό στον Πρίγκιπα. Είναι ένα γκρουπ επενδυτών που είναι επικεφαλής ο Πρίγκιπας. Γνωριστήκαμε πριν 5 χρόνια. Στο πλαίσιο του επενδυτικού τους πλάνου που έχουν, προσπάθησα να τους φέρω. Η Κρήτη τους ενθουσίασε και την αγάπησαν. Πάνω σε αυτό πλαίσιο είπαν ότι μπορούν να επενδύσουν, μπορεί να το κάνουν. Υπάρχει ενδιαφέρον για το αεροδρόμιο, αλλά και για κάτι σαν ένα μεγάλο χωριό που θα προσφέρονται πολυτελείς ανέσεις».

Για τον Ροναλντίνιο τόνισε: «Είναι τόσο υπερβολικό να τον φέρουμε, όσο να μιλήσεις με τον ίδιο την Πέμπτη το βράδυ. Εξακολουθώ να λέω πως έχουμε μεγάλες πιθανότητες να ντύσουμε τον «Ρονι» στα πράσινα. Πάρε με τηλέφωνο την Πέμπτη το βράδυ να δεις με ποιον θα είμαι!»

Όσον αφορά στη θέση που θα έχει ο ίδιος στην ΠΑΕ, τόνισε: «Η σκέψη είναι διπλή. Να είμαι αντιπρόεδρος ή πρόεδρος ανάλογα με την τροπολογία που θα υπάρχει, μέχρι δηλαδή να μπορεί ο Πρίγκιπας να γίνει πρόεδρος».

Ενώ για το πως θα... εκτοξευτεί η ομάδα, είπε: «Εμπορικά το όνομα του Ροναλτίνιο είναι επιτυχία για τον Παναθηναϊκό. Η έλλειψη τίτλων και η κακομοιριά μας όλα αυτά τα χρόνια έχει χάσει μια γενιά Παναθηναικών. Στο αγωνιστικό πιστεύω πως και καθιστός  ο Ροναλντίνιο στην Ελλάδα το παίρνει το  πρωτάθλημα. Είναι ένας παίκτης με εγωισμό. Ο Παναθηναϊκός ανέστησε τον Σισέ, νομίζω ότι είναι πολύ πιο εύκολο να αναστήσουμε τον Ρόνι».

Αναφορικά με το ντέρμπι και τη διαιτησία, υποστήριξε: «Δεν έκανε λάθος στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής. Η διαιτησία ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο και μέτρια στο δεύτερο. Σε σχέση με τον Καλόπουλο ήταν άριστη. Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά καλή. Η ομάδα έκατσε μετά το 35' και είχε και ένα καλό δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος. Στην δήλωση Μαρινάκη πως το παιχνίδι ήταν για 6-2, φαντάζομαι πως στο 2 αναφέρεται στο αν έμπαινε το γκολ του Λέτο στο δοκάρι. Θα συμφωνήσω μαζί του ως προς το 2, αλλά αν έμπαινε εκείνο το γκολ δεν θα ερχόταν το 6 που είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού».

Σε ερώτηση γιατί ως Κρητικός, δεν είπε στον Πρίγκιπα να ασχοληθεί με τον ΟΦΗ, είπε: «Ακόμα και ΑΕΚ να του έλεγα δεν θα μπορούσε να έρθει. Δεν είναι τόσο εμπορικό το όνομα σαν του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο γνωστή ομάδα στο εξωτερικό. Σε αυτή τη φάση δεν θα συγκινούσε ο ΟΦΗ. Ακόμα και η ΑΕΚ δεν θα συγκινούσε».

Μιλώντας για το παιχνίδι ΟΦΗ-Άρης, είπε: «Μιλάμε για σφάξιμο με χασαπομάχαιρο. Αυτοί οι άνθρωποι δημιουργούν την βία στα γήπεδα. Φοβερή ατμόσφαιρα και έρχεται ο χασάπης από τα Γιαννενα να δυναμιτήσει το κλίμα. Ήταν στα δύο μέτρα και δεν είδε το πέναλτι».

Για το αν οι Ταυλαρίδης και Μάντζιος ήταν «στοχοποιημένοι», επειδή ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Ο Παναθηναικός δεν μπορεί να κανονίσει για δική του διαιτησία θα κανονίσει των άλλων;»

Σε ερώτηση για το αν ο Πρίγκιπας σκοπεύει να επενδύσει στην Κρήτη, τόνισε: «Όπως είπα και πριν υπάρχει ένα πρότζεκτ για κάποια πράγματα. Για ένα πολυτελές χωριό όπου πελάτες υψηλού επίπεδου θα απολαμβάνουν εκεί την παραμονή τους. Υπάρχει ένας χώρος κοντά στο Ηράκλειο και ένας στην Σητεία. Και το αεροδρόμιο είναι στις υποδομές. Όταν η κυβέρνηση δεήσει να το κάνει θα ανταποκριθούμε άμεσα».

Για τα οικονομικά του Πρίγκιπα, είπε: «Καταρχήν να πω πως δεν είναι μόνο ο πρίγκιπας αλλά ένα γκρουπ ατόμων. Πιθανώς ο Σουλτάν να είναι  πιο... φτωχός. Τα οικονομικά μεγέθη εκεί σε τρελαίνουν. Ο Αμντουλαζίς ας πούμε έχει 18,5 δισεκατομμύρια περιουσία αλλά αυτός δεν θα είναι στο γκρουπ των επενδυτών του ΠΑΟ».

Για το πως θα είναι οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, υποστήριξε: «Δεν σημαίνει πως ενισχύοντας κάποιον πρέπει να σου το ανταποδώσει. Μπορώ να πως πως έχουμε δύο νέα παιδιά στην ομάδα, είμαι από την Κρήτη και να δώσουμε προτεραιότητα στον ΟΦΗ. Μπορεί να γίνει και μια δουλειά, να δώσουμε μια χορηγία για τον ΟΦΗ να μας πάρουν με καλό μάτι. Δεν σημαίνει πως είναι άρμα του Παναθηναϊκού ο ΟΦΗ. Εμείς δεν θέλουμε κανένα. Μπορεί να κάνουμε μια δουλειά στα Γιάννενα και να δοθεί χορηγία στον ΠΑΣ. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη καμία ομάδα για να κερδίζει στην Ελλάδα».

Αναφορικά με τα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ, τόνισε: «Δεν ξέρω τα προβλήματα του ΟΦΗ, είναι όμως αρκετά από τα λίγα που γνωρίζω. Έχω φίλους Ομιλήτες. Δεν μπορώ να καταλάβω που πήγαν αυτοί οι επιχειρηματίες που τόσο έλεγαν πως θέλουν να μπουν στην ομάδα και να φύγει από τους Βαρδινογιάννηδες. Από τζάμπα μάγκες έχουμε χορτάσει. Μπορεί να βρεθεί λύση. Δεν είναι τόσο μεγάλο ποσό. Πρέπει να συσπειρωθούν οι Ηρακλειώτες και μπορεί να γίνει κάτι. Μπορεί να δοθεί ίσως και μια χορηγία».



Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved