Μαλεζάς: «Το κλίμα είναι καλό στον ΠΑΟΚ»

Μαλεζάς: «Το κλίμα είναι καλό στον ΠΑΟΚ»

Ο Στέλιος Μαλεζάς τονίζει πως το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλό και υποστηρίζει πως οι παίκτες γελάνε όταν ακούνε πως υπάρχουν προβλήματα.

{textlink02}

«Η βαθμολογική θέση δεν είναι αυτή που περιμένουμε όλοι στον ΠΑΟΚ. Δεν μου αρέσει να δικαιολογούμε γιατί αυτό δεν μας αρμόζει ως ομάδα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είχαμε πολλούς τραυματισμούς και όταν σε μία ομάδα λείπουν 4-5 βασικοί παίκτες, τότε όλη η ομάδα σαν σύνολο αλλάζει. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος για τις απώλειες που είχαμε αλλά καλύτερα να κοιτάμε τα λάθη που κάνουμε. Τώρα μπορώ να πω ότι μας ενδιαφέρει πολύ το πρωτάθλημα εκεί όπου δεν έχουμε μαζέψει τους βαθμούς που περιμέναμε», είπε αρχικά ο Στέλιος Μαλεζάς στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» για τη μέχρι στιγμής εικόνα του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, ο παίκτης του «Δικέφαλου του Βορρά» ρωτήθηκε για το αν οι παίκτες της ομάδας διαλέγουν παιχνίδια: «Δεν νομίζω ότι ένας σοβαρός επαγγελματίες μπορεί να σκέφτεται έτσι. Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι θέλει. Εμείς ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για την αμάδα να βρίσκεται σε καλή θέση στο πρωτάθλημα».

Όσον αφορά στο θέμα των τραυματισμών, είπε: «Δεν είναι σωστό να πάρω θέση εγώ σε αυτό το κομμάτι γιατί αυτή είναι αρμοδιότητα του προπονητή ή του γυμναστή. Αφού έχουν πει κάποια πράγματα οι κατάλληλοι άνθρωποι δεν χρειάζεται να προσθέσω εγώ κάτι περισσότερο. Όλα έχουν παίξει το ρόλο τους».

Για τις διαφορές της δουλειάς του Λάζλο Μπόλονι σε σχέση με τον Φερνάντο Σάντος, τόνισε: «Η δουλειά δεν διαφέρει πολύ. Απλώς ο καθένας βάζει τις λεπτομέρειες εκείνες που πιστεύει ότι θα βοηθήσουν. Μην ξεχνάμε ότι και ο Σάντος χρειάστηκε πολύ χρόνο για να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο. Αυτός ο χρόνος πρέπει να δοθεί και στον κύριο Μπόλονι. Ειδικά όταν είσαι ξένος χρειάζεται χρόνος για να καταλάβεις που βρίσκεσαι».

Για τη δική του παρουσία, είπε: «Αν μιλήσω για τον Μαλεζά θα τον κρίνω άσχημα και καλύτερα να μην το κάνω δημόσια. Καλύτερα να κάνω την αυτοκριτική μόνος μου και ας μην πω τίποτα προς τα έξω. Προσωπικά πάντως δεν κάνω κάτι περισσότερο φέτος. Το γεγονός όμως ότι η ομάδα δέχεται αρκετά γκολ φανερώνει ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν μετράει τόσο η προσωπική απόδοση του καθενός».

Τέλος, για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, τόνισε: «Ότι και να πω μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν ισχύει. Προκαλώ όμως τους φιλάθλους που έρχονται να πουν πιο είναι το κλίμα και το λέω αυτό για να δείξω πόσο καλά είμαστε. Να κάνετε ερώτηση σε όσους έρχονται. Όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν υπήρχε άσχημο κλίμα μεταξύ μας. Εμείς γελάμε όταν ακούμε ότι έχουμε προβλήματα. Όσον αφορά τις πληρωμές το θέμα υπήρχε με τις ημερομηνίες. Δεν ευθύνονταν οι άνθρωποι που διοικούν αλλά η γραφειοκρατία».



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved