Η... κατά συνθήκη πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ

Η... κατά συνθήκη πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ

Υπό φυσιολογικές συνθήκες το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό θα έπρεπε να γίνει στην πρεμιέρα της Super League αφού είχε κληρωθεί για την 1η αγωνιστική. Ωστόσο, οι δύο ομάδες τίθενται την Τετάρτη (23/11, 19:00) αντιμέτωπες στο ΟΑΚΑ στο λυκόφως του χειμώνα...

{textlink02}

Παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες θα γίνει την Τετάρτη (23/11) στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Λεβαδειακό. Πρόκειται για το ματς της 1ης αγωνιστικής που αναβλήθηκε για τα γνωστά γεγονότα του καλοκαιριού και θα γίνει πριν μπει ο Δεκέμβριος.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης και προσπαθεί να «χτίσει» ένα νικηφόρο σερί ώστε να «πατήσει» πάνω του και να ανακάμψει αγωνιστικά και βαθμολογικά. Οι «κιτρινόμαυροι» του Νίκου Κωστένογλου προέρχονται από μία διπρόσωπη εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και αισιοδοξούν να πετύχουν ακόμα μία νίκη. Στην αποστολή δεν συμμετέχουν οι τραυματίες Γκούντγιονσεν, Λαγός και Γκέντσογλου,καθώς και οι Μπερνς, Χέλγκασον για αγωνιστικούς λόγους. Η αποστολή της «Ένωσης» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Λυμπερόπουλος, Γεωργέας, Μάκος, Μανωλάς, Καράμπελας, Κοντοές, Δέλλας, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Κλωναρίδης, Σιαλμάς, Χοσέ Κάρλος, Ρίκκα, Κάλα, Βάργκας.

Ο Λεβαδειακός έκανε πολύ θετικό ξεκίνημα απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και μαζί με τον βαθμό της ισοπαλίας κέρδισε και τις εντυπώσεις. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έδειξε πολύ δομημένη και με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό, ενώ διαθέτει ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλες εμπειρίες από την Super League.

Οι Βοιωτοί θα παραταχθούν στο ΟΑΚΑ με στόχο να περιορίσουν τον άλλοτε «δικό» τους, Λεονάρντο και να σταματήσουν τον ρυθμό και την επιθετικότητα της ΑΕΚ. Παράλληλα, θα χρησιμοποιήσουν τις αντεπιθέσεις και τις στημένες φάσεις για να κάνουν τη ζημιά στους γηπεδούχους. Η αποστολή του Λεβαδειακού είναι η εξής:

Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Tomas, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Σάντσες, Ζουρούδης, Βασιλείου, Γκρμπιτς και Μπουντόπουλος.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved