Ξανθόπουλος: «Ξέρουμε ότι θα χάσουμε αλλά θέλουμε διαφάνεια»

Ξανθόπουλος: «Ξέρουμε ότι θα χάσουμε αλλά θέλουμε διαφάνεια»

Τους λόγους της αγωγής του Σκόρδα κατά της Λέσχης Φίλων Άρη προσπάθησε να εξηγήσει ο ένας εκ των εναγόντων, Ισαάκ Ξανθόπουλος, τονίζοντας πως προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια αφού γνώριζαν πως δεν πρόκειται να δικαιωθούν, ενώ δεν παρέλειψε να διευκρινίσει πως η ομάδα δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο.

{textlink02}

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ξανθόπουλος στον αέρα του «Libero 107,4»:

Για το ποιος είναι:
«Είμαι οικονομολόγος, μέλος της Λέσχης και φίλος του Άρη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Εμείς οι φίλοι του Άρη εκτός από οπαδοί είμαστε και μεγαλομέτοχοι και θέλουμε να ελέγχουμε και να κριτικάρουμε αυτά που δεν είναι σωστά».

Για την αγωγή:
«Εμείς καταρχάς να πω πως δεν δημοσιοποιήσαμε την αγωγή αλλά το Δ.Σ. της λέσχης. Εγώ και στις δύο τελευταίες συνελεύσεις διαπίστωσα ότι το κλίμα δεν ήταν και τόσο δημοκρατικό. Είδα πως κάποιοι δεν είχαν το δικαίωμα να πουν αυτά που θέλουν. Ήταν ένα κλίμα φωνών και εντάσεων, όλο αυτό ήταν κάτι που θέλω να εξαλείψω με την συγκεκριμένη αγωγή.

Βέβαια αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι πως η ομάδα από αυτό δεν κινδυνεύει. Πρώτον γιατί άλλο είναι η ΠΑΕ και άλλο είναι η Λέσχη, δεύτερον γιατί τα συμβόλαια έχουν υπογραφεί και δεν αλλάζουν και τρίτον γιατί αργήσαμε 6 μήνες να κάνουμε αυτή την αγωγή και θα την χάσουμε. Το δικαστήριο θα δει πως έχουν προχωρήσει τα πράγματα στην ΠΑΕ και πλέον όλα αυτά δεν μπορούν να ανακληθούν. Για αυτό τον λόγο θα χάσουμε.

Εγώ συμμετέχω σε αυτή την αγωγή καθώς θέλω να υπάρχει περισσότερη δημοκρατία και διαφάνεια στην Λέσχη αλλά και γιατί θέλω να αποδείξω πως όλα τα μέλη είναι ίσα».

Ο κ. Ξανθόπουλος είπε επίσης πως:
«Έπρεπε να κάνουμε την αγωγή μέχρι χτες διότι αν περνούσε η μέρα δεν θα είχαμε το δικαίωμα να την κάνουμε αφού πέρασε το χρονικό όριο των 6 μηνών».

Για το ότι ζητείται μέσα στην αγωγή αναφορά στα οικονομικά:
«Επειδή θέλουμε να είμαστε 100% σίγουροι για τα οικονομικά της Λέσχης ζητάω απλώς να μας δείξουν τα στοιχεία για να σιγουρευτώ πως υπάρχει διαφάνεια. Μιλάμε για έναν φορέα που έχει πολύ κόσμο και καλό θα ήταν όλα να είναι καθαρά και σωστά».

Για το ότι ζητάνε την ακύρωση των διαδικασιών της Γ.Σ.:
«Όλο αυτό γίνεται διότι υπήρχαν τοποθετήσεις μελών. Δεν είχαν τα οικονομικά στοιχεία και δεν είχαν ένα πλάνο που θα λέει το τι θα κάνουν εφόσον αναλάβουν όπως γίνεται σε προεκλογικό αγώνα. Επίσης θα πρέπει να φαίνεται με αποδείξεις ότι δεν γίνεται κακοδιαχείριση στην Λέσχη.

Πάντως αυτό που έχω να πω είναι πως η λέσχη αυτή την στιγμή δεν κάνει αυτά που πρέπει. Θα μπορούσε άνετα αυτή την στιγμή να μας ενημερώσει για τα οικονομικά δεδομένα, επίσης θα μπορούσε να μας ενημερώσει για το θέμα με τον κ. Κόντη και τις μεταγραφικές συζητήσεις που είχε με τον κ. Πατέρα. Τίποτα όμως από όλα αυτά».

Για την ενημέρωση που είχε κάνει ο κ. Χαμουζάς:
«Από τον κ. Χαμουζά υπήρξε απλώς μια εκτίμηση. Υπήρχαν κάποια οικονομικά στοιχεία όχι όμως στοιχεία με λογαριασμούς».

Για το τι θα γίνει αν κερδίσουν την αγωγή:
«Θα ακυρωθούν οι διαδικασίες που έγιναν στην γενική συνέλευση και θα γίνει μία νέα στην οποία θα μάθουμε τα οικονομικά στοιχεία της λέσχης και παράλληλα θα υπάρξει ένα πιο δημοκρατικό κλίμα. Εμείς με λίγα λόγια επιδιώκουμε την ενημέρωση των οικονομικών στοιχείων και τους εκλογικούς καταλόγους. Η διαφάνεια και η δημοκρατία είναι η λύση».

Για το αν πέρασε από το μυαλό του χθες η σκέψη να μην κάνουν την αγωγή:
«Ειλικρινά, ναι...»



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved