Δημόπουλος: «Την καλύτερη μπάλα ο Παναθηναϊκός»

Δημόπουλος: «Την καλύτερη μπάλα ο Παναθηναϊκός»

Απόλυτα ευχαριστημένος με τη μέχρι τώρα εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα έχει μείνει ο βετεράνος επιθετικός του «τριφυλλιού», Χρήστος Δημόπουλος, όπως τόνισε με δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιόφωνο.

Ο «φονιάς» μίλησε στον Sentra FM και αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, εξέφρασε την ανησυχία του σε ό,τι αφορά στις εξελίξεις με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ, ενώ αναφέρθηκε στο σκάνδαλο με τα στημένα, αλλά και στην καχυποψία του κόσμου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Δημόπουλου για:

Την ιστορία με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ

«Έχει τραβήξει πολύ αυτή η ιστορία. Είπε ότι δίνει διορία μέχρι την Τετάρτη. Δεν έχει δώσει και σημεία ζωής ο Πρίγκιπας. Θα μπορούσε να είχε έρθει εδώ, να μιλήσει να τον δουν να τον γνωρίσουν και να ξαναφύγει. Και από εκεί και πέρα να πει μετά ότι αφήνω εκπρόσωπο στην Ελλάδα για να κανονίσει τα καθέκαστα. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε δει τίποτα. Και ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αναρωτιέται. Σου λέει τι έχουμε εδώ τώρα; Γι' αυτό και είναι επί ξύλου κρεμάμενος.

Την πορεία του Παναθηναϊκού

Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός παίζει την καλύτερη μπάλα από όλες τις ομάδες και είναι πρώτος στην βαθμολογία. Επαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Το αν υπερτερεί του Ολυμπιακού

Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε μπάλα ο Παναθηναϊκός. Έκανε κάποιες ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, αλλά και αυτές ήταν μεμονωμένες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλός ο Ολυμπιακός. Μπορούσε να κερδίσει, αλλά δεν μένω σε αυτό. Εγώ νομίζω ότι το δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία και ήταν ευχαριστημένες και οι δύο ομάδες. Πρώτη φορά που έγινε ένα καλό παιχνίδι μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δεν δημιούργησε πρόβλημα ο κόσμος και μπράβο του γι' αυτό. Αλλά αυτό πρέπει να γίνει και στο ΟΑΚΑ. Από την στιγμή που η φιλοξενία ήταν άψογη από τον κόσμο του Ολυμπιακού, έτσι πρέπει να γίνει και στο ΟΑΚΑ. Το θέμα είναι ότι πρέπει να βλέπει ο κόσμος ποδόσφαιρο. Ακούς στημένα από εδώ, στημένα από εκεί και δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο.

Την ποιότητα του πρωταθλήματος

Έχει πέσει, λόγω του καλοκαιριού από τα στημένα παιχνίδια. Δεν έχει εμπιστοσύνη κανένας να πάει στο γήπεδο. Το θέμα είναι από το προχθεσινό παιχνίδι που έγινε με τον Ολυμπιακό, ας δείξουν κάτι καλύτερο για να πάει και ο κόσμος το γήπεδο. Γιατί στο τέλος δεν θα πηγαίνει ο κόσμος και με την κρίση που υπάρχει θα σου λέει γιατί να πάω να δώσω λεφτά. Για να πάω να δω τι; Και που ξέρω εγώ ότι δεν το έχουν φέρει έτσι ή αλλιώς;

Το σκάνδαλο με τα στημένα

Κάποιος που έχει παίξει μπάλα όπως εγώ και δεν είμαι χθεσινός, δεν γίνεται ν' ακούς τόσα πράγματα και να την πληρώνει μόνο ο Μπέος και ο Ψωμιάδης. Στο κάτω – κάτω της γραφής εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί είναι ο Μπέος στην φυλακή. Τον πιάσανε με στημένο παιχνίδι; Υπάρχουν και άλλοι, όμως. Έτσι δεν είναι; Μιλάμε φως φανάρι ότι είναι και άλλοι παράγοντες. Εντάξει μπήκαν αυτοί μπροστά, αλλά οι άλλοι ήταν από πίσω. Ολόκληρος ντόρος το καλοκαίρι για να μπουν δύο φυλακή. Ο Μπέος και ο πρόεδρος της Ηλιούπολης. Και ο Ψωμιάδης είναι ο τρίτος. Το μάρμαρο το πλήρωσαν αυτοί. Ο κόσμος δεν το πιστεύει. Ο Έλληνας είναι πονηρός.

Το πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο φέτος, γιατί δεν έχει τον Σισέ. Και όλοι οι ποδοσφαιριστές πέρυσι έψαχναν τον Σισέ για να κάνει γκολ. Φέτος παίζουν όλοι. Γι' αυτό φαίνεται ο Παναθηναϊκός να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Παίζει αναγκαστικά χωρίς επιθετικό, γιατί του βγήκε ο Λέτο. Το παιδί κάνει συνεχώς γκολ, όμως από εδώ και πέρα θα τον φυλάνε δύο. Δεν θ' ακουμπάει την μπάλα από εδώ και πέρα. Το θέμα είναι να έχει και άλλους παίκτες για να μπορεί να κάνει γκολ. Ο Λέτο πήγε μέσα στην Τούμπα και πήρε μόνος του την ομάδα. Ο Κουίνσι είναι πολύ καλός παίκτης, όπως και ο Ζέκα.

Ο Παναθηναϊκός παίζει μπάλα φέτος. Όλοι οι παίκτες παίζουν. Είδαμε προχθές τον Μαρίνο που έκανε δύο τάκλιν και έσωσε το γκολ. Εκεί αν υπήρχε κάποιος άλλος θα το έτρωγε το γκολ. Έκανε το πρώτο τάκλιν, σηκώνεται κάνει και το δεύτερο. Ο Ολυμπιακός δεν μου αρέσει γιατί παίζει με δύο – τρία ονόματα. Όπως είναι ο Ιμπαγάσα. Ο Μιραλάς φέτος δεν έχει αποδώσει καθόλου. Ο Τζιμπούρ είναι εκτελεστής, είναι δεινός σκόρερ. Δεν μπορείς να κρίνεις στο ντέρμπι. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα δεν χάνεις βαθμούς όπως με τον ΟΦΗ, από 2-0 να στο κάνει 2-2.

Τρώει και πολλά γκολ φέτος. Έχει και το παιχνίδι με την Μαρσέιγ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί σου λέει μήπως πάω εκεί και κερδίσω και μείνω στο Ουέφα ή να πάρω μία θέση στο Champions League. Ευρώπη δεν κυνηγάς. Εκεί είναι διαφορετικά. Εκεί οπωσδήποτε θα έχεις πρόβλημα. Όχι μόνο για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά για όλους. Βλέπαμε πέρυσι την Ρεάλ που κοίταγε το Champions League και της είχε φύγει η Μπαρτσελόνα έξι βαθμούς. Δύσκολο μετά να καλυφθούν.

Ο ΠΑΟΚ δεν με έχει εντυπωσιάσει καθόλου. Περίμενα καλύτερο τον ΠΑΟΚ φέτος. Ο Άρης δεν πήγε καθόλου καλά, έκανε ένα διπλό τώρα με τον ΟΦΗ. Ο Ατρόμητος είναι πάρα πολύ καλός, αλλά δεν περίμενα να φέρει ισοπαλία με τον Ατρόμητο. Η μπάλα είναι ότι έχει τους 5-6 μεγάλους. Οι ομάδες που θα μπουν τώρα θα ταλαιπωρηθούν πολύ. Θα σκάσουν κάποτε.

Το Champions League

Βλέπω να το παίρνει η Μπάγερν. Έχει την πληρέστερη ομάδα. Θα ήθελα να πάει στον τελικό η Μπάγερν με την Ρεάλ».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved