Επίθεση Μώραλη σε ΣΚΑΪ!

Επίθεση Μώραλη σε ΣΚΑΪ!

Την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε γύρω από τον ορισμό του Γιάχου στο ντέρμπι «αιωνίων», καυτηρίασε ο Γιάννης Μώραλης, υποστηρίζοντας πως κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα κατά του Ολυμπιακού.

Ο Δ΄ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, με τηλεφωνική παρέμβασή του στην εκπομπή «Δίκη» του «ΣΚΑΪ», αναφέρθηκε με καυστικά σχόλια σε όσους αναπαρήγαγαν πως ο Γιάχος θα ευνοήσει τους πρωταθλητές, τονίζοντας πως παρά το γεγονός ότι διαψεύστηκαν, θα αρκούσε ένα ανθρώπινο λάθος για να δημιουργηθούν ξανά εντάσεις. Παράλληλα ο Μώραλης εξέφρασε παράπονα εκ μέρους της πειραϊκής ΠΑΕ για την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού από το κανάλι, κάνοντας λόγο για προσπάθεια να απαξιωθεί ο σύλλογος και ο πρόεδρός του.

Μεταξύ άλλων, ο Μώραλης, υποστήριξε:

«Ευχαριστώ τον κ. Κωνσταντίνου για τα καλά του λόγια σχετικά με τη φιλοξενία στον Παναθηναϊκό. Αυτό που έγινε το Σάββατο στο Καραϊσκάκη δεν ήταν τυχαίο. Κρατήσαμε όλοι στον Ολυμπιακό χαμηλούς τόνους και αυτό βοήθησε να έχουμε αυτή την εξαιρετική εικόνα.

Κι όλα αυτά αντίθετα με κάποια άλλα πράγματα που συνέβαιναν τις προηγούμενες μέρες του ντέρμπι, όταν επιχειρήθηκε να αυξηθούν οι τόνοι και να δημιουργηθεί ένα κλίμα ότι θα ευνοηθεί ο Ολυμπιακός. Είδαμε πριν καν τον ορισμό να λέγεται ότι είναι ανίκανος ο κ. Γιάχος, ότι είναι “κόκκινος” και ότι επιβλήθηκε από τον Ολυμπιακό για να τον ευνοήσει. Αυτό δεν έγινε, αλλά θα μπορούσε ένα ανθρώπινο λάθος -απ’ αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο- να είχαμε ξανά άλλες καταστάσεις, να σπιλώναμε ανθρώπους, να ανακαλύπταμε παρεμβάσεις.

Κανένας διαιτητής δεν είναι εύκολο να σφυρίξει καλά όταν του δημιουργείται τέτοια πίεση. Πριν από μεγάλους αγώνες, δεν υπάρχει λόγος να προκαταλαμβάνουμε καταστάσεις, διότι θα μπορούσε ένα απλό ανθρώπινο λάθος να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Αυτή η τακτική δεν βοηθάει ποτέ κανέναν. Ο κ. Γιάχος πήρε τα εύσημα απ’ όλους (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έκανε λάθη) και αποδείχθηκε πόσο αβάσιμη ήταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί πριν το ματς».

Αναφορικά με τα παράπονα προς τον σταθμό, ο Μώραλης κατέληξε: «Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει ότι ο μεγαλομέτοχος του σταθμού σας, ο κ. Αλαφούζος, είναι ιδρυτικό μέλος της Παναθηναϊκής κίνησης. Αν υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, δεν το γνωρίζω, ωστόσο θα περιμέναμε να υπάρχει κάποια στοιχειώδη αντικειμενικότητα από τον σταθμό σας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ειδάλλως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του με όποιο νόμιμο μέσο».



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved