Τσάκας: «Την Τετάρτη δείχνουμε τα λεφτά!»

Τσάκας: «Την Τετάρτη δείχνουμε τα λεφτά!»

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου θα «επιδείξει» (όπως διόρθωσε ο ίδιος) τα 15 εκατομμύρια ευρώ που προτίθεται να βάλει στον Παναθηναϊκό ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ, σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα, ο οποίος επικαλούμενος πληροφορίες από το γραφείο του Παύλου Γερουλάνου, αποκάλυψε πως είναι θέμα ωρών να περάσει η τροπολογία που θα επιτρέψει στον Σαουδάραβα να αναλάβει τα ηνία της «πράσινης» ΠΑΕ.

«Καμία παράταση δεν ζητήθηκε. Όποιοι ξέρουν να διαβάσουν το MoU ξέρουν ότι η 21 Νοεμβρίου που αναγραφόταν ήταν ενδεικτική ημερομηνία. Ξεκινήσαμε με τέσσερις μέρες καθυστέρηση λόγω τυπολατρίας της ΠΑΕ. Κάνουμε έλεγχο σε 2,5 εβδομάδες, ενώ άλλοι έλεγχοι στην ΠΑΕ γίνονταν σε 2,5 μήνες. Ξεκινήσαμε Πέμπτη ενώ μπορούσαμε να είχαμε ξεκινήσει από την Τρίτη. Αυτή είναι η καθυστέρηση που υπάρχει και οι καθυστερήσεις σφυρίζονται», τόνισε αρχικά ο Τσάκας φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» του «ΣΚΑΪ», για να συμπληρώσει:

«Ξαναλέω πως εφόσον στις 30 έχουμε καταθέσει τα χρήματα -και ανεξάρτητα από το αν θα έχει ψηφιστεί η τροπολογία- εμείς θα νιώθουμε ιδιοκτήτες. Τυπικά ο νόμος δεν θα μας το επιτρέπει, αλλά απλά θα περιμένουμε μέχρι να γίνει πράξη η δέσμευση του υπουργού και να τροποποιηθεί. Αν γίνει αυτό, δεν θα χρειαστεί να πάμε στο plan b μέσω εταιρείας από την Κύπρο».

Για το πότε θα «μπουν» τα 15 εκατ. στην ΠΑΕ, υπογράμμισε: «Την Τετάρτη μπαίνουν τα 15 εκατ. Το "μπαίνουν" είναι σχετικό. "Επιδεικνύουμε τα χρήματα" για τον Παναθηναϊκό μέσω τράπεζας. Αν αμφισβητούμε και τις τράπεζες, τι να πω… Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να ζει με αυτή την εσωστρέφεια. Ας τη συνεχίσουν. Το πρόβλημα είναι το πότε θα έρθει ο πρίγκιπας ή το πότε θα τελειώσει η δουλειά; Εκεί ρίχνουμε το βάρος, εκεί επιμένουμε και γι’ αυτό δουλεύουμε. Να πάρουμε μια ΠΑΕ χωρίς να διαπραγματευτούμε και χωρίς να κάνουμε έλεγχο; Να πάρουμε γουρούνι στο σακί. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα…», ενώ για τις επόμενες κινήσεις πρόσθεσε:

«Θα επιδείξουμε τα διαθέσιμα 15 εκατ. ευρώ και εφόσον δεν συμμετέχουν οι παλαιοί μέτοχοι, θα οριστεί μια καινούργια Συνέλευση για να οριστεί νέο Δ.Σ. και να γίνουμε διοίκηση. Όλα αυτά με την προϋπόθεση να γίνει νομοθετική ρύθμιση. Αλλιώς θα πάμε στο plan b μέσω εταιρίας από την Κύπρο. Αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει, θα είναι χαρά μας να τον έχουμε δίπλα μας εφόσον το αντέχει. Αν μέχρι την Τετάρτη έχει ψηφιστεί η σχετική τροπολογία ο Παναθηναϊκός θα έχει στο ταμείο του αυτά τα λεφτά».

Για το πότε θα έρθει ο πρίγκιπας ανέφερε: «Θα ξέρουμε την Τετάρτη το πρόγραμμα του πρίγκιπα και τότε θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρίσκεται εδώ (σ.σ. Ελλάδα) στα τελειώματα της συμφωνίας.

Καταλήγοντας για την τροπολογία που έχει υποσχεθεί ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, αποκάλυψε: «Έχουμε τη διαβεβαίωση πως είναι θέμα ωρών με πληροφορίες από το γραφείο του κ. Γερουλάνου».

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως στο πάνελ της εκπομπής βρέθηκε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος εκπροσώπησε τα μέλη του «πράσινου» ΔΣ, έχοντας μάλιστα μία λεκτική διένεξη με τον Βλάση Τσάκα, ενώ δεν παρέλειψε να επαναλάβει την πρόθεση να δοθεί μια ευκαιρία στην Arboris Capital εφόσον αργήσουν να δουν το… χρώμα του χρήματος.

«Λέτε ότι θέλετε κ. Τσάκα και κάνετε κακό στο όνομα του Παναθηναϊκού. Εγώ θέλω ο Παναθηναϊκός να έχει την ηρεμία του εσείς δεν τον αφήνετε η ομάδα έχει ανάγκη από ανθρώπους που βγαίνουν στο φως και στηρίζουν τα όσα λένε και όχι χωρίς στοιχεία να λένε διάφορα εξωπραγματικά πράγματα για την ελληνική πραγματικότητα, και πως θα φέρουν Ροναλντίνιο και Ντρογκμπά. Έτσι κάνετε κακό στον Παναθηναϊκό», τόνισε αρχικά ο Κωνσταντίνου, για να συμπληρώσει σχετικά με την Arboris Capital:

«Από τη στιγμή που ο πρίγκιπας δεν εμφανίσει τα χρήματα που συμφώνησε να βάλει στο ΜοU μέχρι την επόμενη Δευτέρα, τότε και εμείς στο ΔΣ θα δώσουμε μία ευκαιρία στην Arboris Capital».

{textlink02}



Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved