Σνάουτσνερ: «Υπήρχε πίεση για τη νίκη»

Σνάουτσνερ: «Υπήρχε πίεση για τη νίκη»

Την πίεση που υπήρχε στον ΠΑΟΚ, πριν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αποκάλυψε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους νεαρούς Σταφυλίδη και Αποστολόπουλο.

Με δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport103 FM», ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μίλησε αρχικά για το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ που λήγει το καλοκαίρι: «Δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει του χρόνου. Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι και δεν ξέρω  τι θα κάνω. Αν θα μείνω ή αν θα φύγω».

Αναφορικά με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είπε: «Περιμέναμε αρκετό καιρό για αυτήν τη νίκη. Πριν το παιχνίδι η ατμόσφαιρα στην ομάδα δεν ήταν και τόσο καλή. Ξέραμε ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Δεν ήταν εύκολο γιατί υπήρχε πίεση. Υπήρχαν αγώνες που θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει όπως με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε τη συνέχεια.

Υπήρχε πίεση. Ακόμα και ισοπαλία στο παιχνίδι θα ήταν σαν ήττα. Ηταν πολύ καλό που μπήκαμε στο παιχνίδι με γκολ και τον αντίπαλο να μένει με παίκτη λιγότερο. Μέχρι την επίτευξη του 2-0, νιώσαμε κάποια πίεση, ίσως ήμασταν και τυχεροί σε μία φάση. Αν γινόταν το 1-1 θα υπήρχε επιπλέον άγχος και πίεση. Ηρθε το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο και έπειτα όλα πήγαν όπως θέλαμε».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα, ο Πολωνός αμυντικός τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι πριν από αυτό με την Τότεναμ. Αν παίξουμε όπως χθες θα νικήσουμε πάλι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένας εύκολος αγώνας. Το σημαντικό είναι η δική μας εμφάνιση. Θα πρέπει να δώσουμε το 100%».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Σταφυλίδη και Αποστολόπουλο: «Ο Σταφυλίδης έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση χθες. Ηταν το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός. Ισως να είχε λίγο άγχος πριν το παιχνίδι, αλλά από το πρώτο άγγιγμα της μπάλας, διαπίστωσα ότι είναι σε καλή κατάσταση και έδωσε και την ασίστ στον Παπάζογλου. Ο Σταφυλίδης και ο Αποστολόπουλος, είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ».

Ενώ για τη δική του παρουσία ως δεξί μπακ και τη σύγκρισή του με τον Έτο, είπε: «Είμαι διαφορετικός παίκτης από τον Ετο. Ολοι ξέρουν ότι παίζω περισσότερο αμυντικά. Φυσικά και θέλω να προσφέρω και επιθετικά. Του Έτο του αρέσει να παίζει πιο επιθετικά και να κάνει κάτι καλό δημιουργικά, αλλά είμαστε διαφορετικοί. Νομίζω ότι αυτό είναι καλό για την ομάδα, γιατί σε κάποια παιχνίδια, χρειάζεται να κλείσουμε χώρους σε αυτήν τη θέση, σε κάποια χρειαζόμαστε κάτι πιο επιθετικό από την δεξιά πλευρά».

Τέλος, για τη συνέχεια στο Europa League, ο Σνάουτσνερ, τόνισε: «Αυτήν τη στιγμή είμαστε στην πρώτη θέση του ομίλου. Στην Τότεναμ θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν έχει σημασία για εμάς ποιοι θα παίξουν από αυτούς, αν θα είναι βασικοί ή όχι. Ο ΠΑΟΚ έχει καλά παιχνίδια σε έδρες όπως αυτές Αγιαξ και της Φενέρμπαχτσε και έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε τέτοια παιχνίδια στην Ευρώπη. Νομίζω όμως ότι ο τελικός είναι με τη Ρούμπιν Καζάν στην Τούμπα. Η Ρούμπιν πιθανότατα θα κερδίσει τη Σάμροκ και ο τελικός θα είναι στην Τούμπα».

{textlink02}



NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved