Μιχαλήτσος: «Σίγουρα στην 5άδα ο Άρης»

Μιχαλήτσος: «Σίγουρα στην 5άδα ο Άρης»

Η πρώτη νίκη του Άρη στη φετινή Super League αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας για μια καλή πορεία, με τον Γιάννη Μιχαλήτσο να εκφράζει τη σιγουριά του ότι οι «κίτρινοι» θα είναι μέσα στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας.

«Δεν μπορώ να νιώσω το καλώς ήρθες, γιατί ποτέ δεν ένιωσα ότι έφυγα. Έχω περάσει 35 χρόνια στον Άρη και δεν νιώθω ότι ήρθα ξανά. Όταν μου έγινε η πρόταση δεν σκέφτηκα με τη λογική, όπως θα συνέβαινε με μία άλλη ομάδα. Σκέφτεσαι κάπως αλλιώς και έτσι έκανα. Σημασία έχει όταν κάποιος δεν είναι μέσα στην ομάδα πώς συμπεριφέρεται. Εγώ είτε ήμουν είτε δεν ήμουν ποτέ δεν μίλησα στραβά για τον Άρη», είπε αρχικά στον «ΑΡΗΣ FM» ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Αναφορικά με τη δήλωση του Μίχαλ Πρόμπιερζ ότι ευχαριστεί τον Μιχαλήτσο για την ανάλυση που έκανε στον ΟΦΗ, τόνισε: «Η νίκη αυτή ανήκει 100% στον προπονητή και τους παίκτες. Εγώ συνέβαλα κατά ένα πολύ μικρό κομμάτι στη νίκη. Τον ευχαριστώ για τα σχόλια, γιατί δεν συνηθίζεται αλλά τον ευχαριστώ για την προσπάθεια που έκανε για να προσέξει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια την τελευταία στιγμή.

Το να τα κάνει όλα ένας άνθρωπος έχει τελειώσει. Από ό,τι μιλήσαμε και κατάλαβα δεν θέλει κάποιον να μιλάει για στατιστικά και αριθμούς, που μπορεί να το κάνει κι ένας που δεν έχει κλωτσήσει μπάλα. Θέλει να του λένε για ποδοσφαιρικά πράγματα. Η επιτυχία όμως είναι δική του και των παικτών. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές».

Αναφορικά με το τι διαφορετικό παρουσίασε ο Άρης στο Ηράκλειο, ο Μιχαλήτσος τόνισε: «Υπάρχει μία διαφορετική αγωνιστικότητα πάντα όταν έρχεται ένας προπονητής αλλά υπήρχε και μία ομάδα που γνώριζε κάποια πράγματα για τον αντίπαλο, κάτι που δεν συνέβη με τον Ολυμπιακό. Με τον Ολυμπιακό ο Άρης δέχτηκε γκολ, που αν ήταν διαβασμένος δεν θα τα δεχόταν».

Για την απόδοση του Γιάννη Γιαννιώτα, είπε: «Ήταν μαζί με τον Βελλίδη οι καλύτεροι παίκτες του ΑΡΗ και για το γκολ που έβαλε και γενικά η απόδοση ήταν καλή. Είναι χαρακτηριστική η φάση του γκολ και σημαντική η αλλαγή πλευράς όταν πήγε πάνω στον Μπουλούτ που έχει μία ποιότητα αλλά είναι 37 χρονών και είναι αργός. Του πήρε την εσωτερική και έβαλε το γκολ. Είναι σημαντική η αλλαγή που έγινε τρία λεπτά πριν. Ο προπονητής δεν την έκανε κατά τύχη αλλά σκεφτόμενος κάποια πράγματα. Γνωρίζαμε ότι οι πιο αργοί ότι είναι οι δύο στόπερ και ο Μπουλούτ και βόλευε περισσότερο να παίξει από εκείνη την πλευρά ο Γιαννιώτας, κάτι που έκανε ο προπονητής».

Για τους στόχους του Άρη, είπε: «Ο Άρης δεν είναι η ομάδα που πρέπει να βρίσκεται εκεί βάσει υλικού. Δεν είναι η ομάδα που μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα αλλά είναι άδικο να έχει τέτοιες εμφανίσεις τραγικές. Όταν ένας προπονητής κάνει προετοιμασία και φιλικά και δεν παρουσιάζει βελτίωση σε τέσσερις μήνες δείχνει που βαδίζεις. Στο διάστημα αυτό ήταν μία τραγική ομάδα και δεν το άξιζε βάσει υλικού. Σίγουρα ο Άρης θα είναι μέσα στην πεντάδα. Δεν είναι επιτυχία βέβαια αυτό, γιατί με δεδομένο ότι δεν υπάρχει Ευρώπη φέτος θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερη η σεζόν».

Τέλος, για τη γνωριμία του με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ πέρυσι στα παιχνίδια με την Γιαγκελόνια, ο Μιχαλήτσος τόνισε: «Όταν πήγα εκεί μου έδωσε κάποια dvd. Τον ήξερα, με ξέρει κι αυτός και είναι σημαντικό ότι όλη την εβδομάδα αυτά που του είπα τα σεβάστηκε πολύ και σκέφτηκε ότι μπορούν να τον βοηθήσουν. Θεωρώ ότι έχει μεγάλη φιλοδοξία, είναι νεαρός και μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα. Κάθε λεπτομέρεια που του πεις τη δέχεται. Και μία ώρα πριν το παιχνίδι να τον ενοχλήσεις το θέλει γιατί μπορεί να βοηθήσει αυτό που θα του πεις. Είναι φιλόδοξος και είναι σημαντικό αυτό».

{textlink02}



Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved