Βελλίδης: «Θα υπάρξει και συνέχεια για τον Άρη»

Βελλίδης: «Θα υπάρξει και συνέχεια για τον Άρη»

Ο Άρης έκανε την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League με το «διπλό» στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ και ο Μάρκος Βελλίδης υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει και συνέχεια.

«Το περιμέναμε με ανυπομονησία όλοι οι φίλοι του Άρη και οι ποδοσφαιριστές. Ανυπομονούσαμε για το πρώτο τρίποντο. Υπήρχε μία πίεση. Είναι λογικό να είσαι πιεσμένος όταν δεν έχεις κερδίσει σε εφτά παιχνίδια», είπε αρχικά στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη ο Μάρκος Βελλίδης για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και συνέχισε:

«Χθες είχαμε κάτι ξεχωριστό. Παίζαμε σαν μία γροθιά. Ήμασταν ενωμένοι και φαινόταν αυτό και στον κόσμο, μπορούσε να το καταλάβει κάποιος. Είναι πραγματικά σημαντικό να είμαστε ομάδα εντός και εκτός γηπέδου και όταν έχεις παίκτες αξίας όπως ο Άρης, τότε τα πράγματα είναι εύκολα. Ήταν βέβαια δύσκολο στην 7η αγωνιστική να έχουμε 4 βαθμούς, αλλά τώρα που ήρθε η πρώτη νίκη νομίζω ότι η ομάδα θα αρχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Φάνηκε πάντως η πίεση των βαθμών».

Αναφορικά με τις δυσκολίες του αγώνα με τον ΟΦΗ, τόνισε: «Είναι δύσκολη έδρα και δεν νομίζω να περάσουν ομάδες από εκεί. Εμείς όμως σκεφτόμαστε μόνο τη δική μας ομάδα».

Σε ερώτηση για την απόδοση του ίδιου, αλλά και του Γιαννιώτα, είπε: «Δεν είμαστε μόνο δύο πρόσωπα στην ομάδα. Αν δεν με βοηθούσαν οι συμπαίκτες μου δεν θα κατάφερνα τίποτα. Μαζί χάνουμε και μαζί κερδίζουμε. Δεν είχα να δώσω απάντηση πουθενά. Για να πω και του στραβού το δίκιο δεν ξέρω πού να δώσω αυτή την απάντηση. Δεν βρίσκω τον άνθρωπο. Έχει γραφτεί πλέον στην ιστορία, δεν έχει λόγο να γυρίζω πίσω και να συζητάω γιατί δεν έπαιξα με τον Ολυμπιακό. Έχει τελειώσει αυτό».

Όσον αφορά στην Εθνική, ο Βελλίδης τόνισε: «Φυσικά και είναι στο μυαλό μου και η Εθνική ομάδα, γιατί εκεί είναι η καθιέρωση ενός ποδοσφαιριστή. Είναι μεγάλη τιμή να φοράει κάποιος το εθνόσημο. Κάτι συγκεκριμένο όμως δεν ξέρω. Αν δεν γίνει το κάλεσμα όλα είναι απλά συζητήσεις. Πρώτος στόχος πάντα είναι η καθιέρωση στον Άρη».

Στη συνέχεια, ο τερματοφύλακας του Άρη μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Θα δουλέψουμε πάνω στην ομάδα του Πανιωνίου, θα δούμε τις αδυναμίες και τα καλά στοιχεία και θα πάμε σοβαροί και πειθαρχημένοι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν είμαστε όπως στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έχουμε μεγάλη τύχη να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ενώ για τις δύο καλές αποκρούσεις που έκανε, είπε: «Στο 70’ έγινε η εξ επαφής προβολή του Γεωργίου. Κι εγώ είδε στην τηλεόραση ότι ήταν προβολή. Δεν θυμόμουν με τι έγινε. Είχα την τύχη με το μέρος μου, βρέθηκα την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο. Υπάρχει και άλλη μία απόκρουση στο 49’ σε ένα σουτ από τα πλάγια, που ίσως είναι πιο δύσκολη από αυτή που αναφέρουμε. Ήταν ένα περίεργο γύρισμα, που πήρε τροχιά προς το τέρμα και πραγματικά δυσκολεύτηκα πάρα πολύ».

{textlink02}



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved