Φουστέρ: «Ανώτερος ο Ολυμπιακός»

Φουστέρ: «Ανώτερος ο Ολυμπιακός»

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εστίασε ο Νταβίντ Φουστέρ, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για τον τελικό – όπως χαρακτήρισε – με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ την προσεχή Τετάρτη (23/11) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

«Για μένα το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στο δεύτερο. Από τις καθαρές ευκαιρίες για γκολ ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Τα έχει αυτά. Όταν η μπάλα δεν θέλει να μπει, δεν μπαίνει!», τόνισε αρχικά ο Ισπανός μέσος των «ερυθρόλευκων», για να συμπληρώσει ερωτηθείς για το αν το τέρμα του Παναθηναϊκού άλλαξε τα πλάνα τους: «Ένα γκολ πάντα σου αλλάζει τα πλάνα. Είναι ξεκάθαρο ότι γίνονται δύσκολα τα πράγματα όταν δέχεσαι πρώτος γκολ σε τέτοια παιχνίδια. Όμως ξέραμε και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στην ανατροπή. Φάνηκε αυτό και από το πώς μπήκαμε στο δεύτερο μέρος. Βάλαμε ένα γρήγορο γκολ και είχαμε πολλές ευκαιρίες για να φτάσουμε στη νίκη όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και στο τέλος μείναμε στην ισοπαλία».

Για το τι σημαίνει η ισοπαλία για τον Ολυμπιακό και τις χαμένες ευκαιρίες ο Φουστέρ υπογράμμισε: «Για εμάς σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε την μάχη μας. Η απόσταση από τον Παναθηναϊκό είναι πολύ μικρή και πιστεύω ότι θα είναι δυνατός ο ανταγωνισμός. Θα είναι ένας ανταγωνισμός που θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Όσο για τις χαμένες ευκαιρίες δε νομίζω ότι είχαν να κάνουν με έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Απλά κάποιες φορές κάνεις περισσότερα λάθη. Σε κάποιες άλλες κάνεις λιγότερα. Δυστυχώς για εμάς αυτήν την φορά σπαταλήσαμε πολλές ευκαιρίες».

Σχετικά με το ερχόμενο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ κατέληξε: «Πάμε στη Μασσαλία για να παίξουμε έναν τελικό! Είναι τελικός για εμάς, γιατί θα παίξουμε όλες μας τις πιθανότητες. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ή να μείνουμε ζωντανοί για την τρίτη θέση που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε στο Eurora League. Θα είναι δύσκολος αγώνας όμως πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δεν πιστεύω ότι το αποτέλεσμα στο ντέρμπι μπορεί να μας επηρεάσει ψυχολογικά ενόψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ. Αυτό που κρατάμε είναι η καλή εικόνα που είχαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παίξαμε καλά και κάναμε ευκαιρίες. Αν συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι θα έρθουν οι νίκες. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα του ντέρμπι όμως είμαστε ικανοποιημένοι από το παιχνίδι μας και από την προσπάθειά μας. Θα ήμασταν πολύ πιο χαρούμενοι αν είχαμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved