Κώτσιος: «Υπάρχει κακομοιριά στον ΠΑΣ!»

Κώτσιος: «Υπάρχει κακομοιριά στον ΠΑΣ!»

Λάβρος ήταν στις δηλώσεις του μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από την Ξάνθη ο Ηλίας Κώτσιος. Για «κακομοιριά» που οδηγεί την ομάδα στα άσχημα αποτελέσματα μίλησε ο έμπειρος αμυντικός.

Έξω από τα… δόντια τα είπε ο Ηλίας Κώτσιος στην κάμερα της Nova αναφερόμενος στα εξαγνιστικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον ΠΑΣ Γιάννινα τη φετινή χρονιά. Ο αμυντικός των «κυανόλευκων» προειδοποίησε ότι εφόσον δεν βρεθεί λύση σε αυτά τα προβλήματα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον. Συγκεκριμένα ο Κώτσιος τόνισε:

«Εμείς πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα, να γίνουμε ομάδα. Όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν εκτός ομάδας επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές. Το πρόβλημα για τους παίκτες είναι μεγάλο και αφορά κυρίως τον ψυχολογικό τομέα. Πάμε για προπόνηση και δεν ξέρουμε που θα την κάνουμε. Το χειρότερο είναι αυτή η… κακομοιριά που υπάρχει στην ομάδα. Δεν γίνεται μέσα σε μια πόλη να μαλώνει η οικογένεια του ΠΑΣ μεταξύ της.

Όλο αυτό έχει αντίκτυπο στην ομάδα και είναι κακό. Όταν έχει γκρίνια μέσα στην οικογένειά σου είναι βέβαιο ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Πρέπει κάποια στιγμή αυτή η ομάδα να γίνει οικογένεια και αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε μια μέρα. Αυτή η γκρίνια πρέπει να σταματήσει με κάποιον τρόπο.

Αυτό που συμβαίνει φέτος είναι ότι ακριβώς έγινε τη πρώτη μου χρονιά στην ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και όταν άρχισαν τα προβλήματα η ομάδα δεν έφερε καλά αποτελέσματα. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ  να σταθεί στην Super League. Αν θέλουμε να το πετύχουμε θα πρέπει όλοι να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους και να εστιάσουν πάνω στην ομάδα από τη Δευτέρα μέχρι την Κυριακή.

Δεν μπορούμε ξαφνικά το Σάββατο να πούμε ότι είμαστε οικογένεια. Αν κάποιοι θέλουν να τα καταλάβουν έχει καλώς, αν δεν θέλουν η ομάδα θα έχει πρόβλημα».

Όσον αφορά την ήττα από την Ξάνθη, είπε:

«Αυτό που δεν πήγε καλά ήταν ότι δεν βάλαμε γκολ. Φάνηκε από την αρχή με τις ευκαιρίες που χάσαμε ότι δεν ήμασταν τυχεροί και η τύχη ήταν με την Ξάνθη. Φαίνεται ότι τους το χρωστούσε ο Θεός από τα προηγούμενα ματς που παίζανε καλά και έχαναν τους βαθμούς. Τους τα έδωσε όλα στο δικό μας παιχνίδι.

Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο, κάναμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε και την κατοχή. Η Ξάνθη έφτασε δύο φορές στην περιοχή μας και έβαλε ισάριθμα γκολ. Ήταν από τα ματς που όσο και να προσπαθήσεις δεν έχεις την τύχη με το μέρος σου και θα το χάσεις.

Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, εμείς συνεχίζουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Σε ερώτηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στο γκολ, απάντησε: «Στην αρχή του πρωταθλήματος βάζαμε γκολ, τώρα δεν το κάνουμε. Δεν μπορείς να προκαθορίσεις το γκολ, όλοι θέλουμε να πετύχουμε γκολ και να μην δεχτούμε. Είναι ένα παιχνίδι και ο πιο τυχερός κερδίζει».

{textlink02}



Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved