Ζέκα: «Πρώτοι ως το φινάλε»

Ζέκα: «Πρώτοι ως το φινάλε»

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υποστήριξε πως το «τριφύλλι» μπορεί να μείνει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος ως το τέλος.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του ντέρμπι υποστήριξε πως η ομάδα του είχε την ευκαιρία, στο καλό της διάστημα, να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς, ωστόσο φάνηκε ικανοποιημένος από την πορεία του παιχνιδιού.

Ο Ζέκα παράλληλα, για τον πανηγυρισμό του στο γκολ υποστήριξε πως δεν ήθελε να προκαλέσει, αλλά να εκφράσει έτσι τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Ήσουν ο παίκτης που σημείωσε το γκολ που χάρισε στην ομάδα σου τον βαθμό. Τελικά παρά το γεγονός ότι προηγηθήκατε, δεν καταφέρατε να κρατήσετε το υπέρ σας σκορ και να πάρετε τη νίκη.

«Ένιωσα φανταστικά που πέτυχα το πρώτο μου γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν είμαι το ίδιο ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα, καθώς όλοι μας θέλαμε τη νίκη. Ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Πάντως, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και θεωρώ ότι οι δύο ομάδες πρόσφεραν καλό θέαμα στον κόσμο, έχοντας τη σωστή καθοδήγηση και το σωστό στήσιμο από τους προπονητές. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός στην επίθεση κι εμείς όμως προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Μέχρι στιγμής δεν έχεις ξανασκοράρει σε κάποιο παιχνίδι και κατάφερες να πετύχεις το πρώτο σου γκολ στο πρωτάθλημα, στο μεγάλο ντέρμπι. Τι σε βοήθησε σε αυτό;

«Για εμένα είναι φανταστικό το συναίσθημα. Δεν έχω ξανασκοράρει σε κάποιο παιχνίδι και έβαλα το γκολ στο ντέρμπι. Η δουλειά μου είναι να προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου να παίρνει τη νίκη. Δεν κερδίσαμε και έτσι τα συναισθήματα μου είναι καλά, αλλά αν νικούσαμε, θα ήταν καλύτερα. Ήθελα πολύ αυτή τη νίκη».

Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος αυτή την στιγμή στην βαθμολογία. Ποια τα συναισθήματα σου;

«Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος γιατί μέχρι στιγμής έχουμε παίξει πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι το αξίζουμε, ότι βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Όπως είπα και προηγουμένως, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να είμαστε και στο τέλος του πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας. Πάντως, δεν είμαστε το φαβορί, αλλά από τα φαβορί. Βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά πρέπει να σεβόμαστε τους αντιπάλους και να συνεχίσουμε τη δουλειά ώστε το τέλος της σεζόν να μας βρει ευχαριστημένους».

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι πρώτος έχοντας καταφέρει να πάρει θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Θεωρείς ότι είστε το φαβορί για τον τίτλο;

«Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πρώτη και θέλουμε να παραμείνουμε. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και έχουμε πάρει πολύ καλά αποτελέσματα απέναντι σε πολύ καλές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εμείς σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για να είμαστε στο τέλος της σεζόν πρωταθλητές. Βέβαια, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να τα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Πανηγύρισες έξαλλα το γκολ που πέτυχες σε μια εχθρική ατμόσφαιρα, δεν φοβήθηκες καθόλου;

«Ήμουν χαρούμενος, δεν με ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι οπαδοί και πανηγυρίζω όπως νοιώθω εκείνη τη στιγμή».

{textlink02}



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved