Παλικάρια από τη Λιβαδειά στο Περιστέρι (photos+videos)

Παλικάρια από τη Λιβαδειά στο Περιστέρι (photos+videos)

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα ο απρόσμενα καλός Λεβαδειακός, ο οποίος έφυγε με βαθμό (1-1) από το Περιστέρι εκμεταλλευόμενος το καλό του στήσιμο και το γεγονός ότι ο Ατρόμητος πραγματοποίησε τη χειρότερη εντός έδρας φετινή του εμφάνιση.

Αν και ανέτοιμοι, οι Βοιωτοί έβγαλαν ψυχή στα Δυτικά Προάστια και ευτύχησαν να πετύχουν τους αντιπάλους τους σε κακή μέρα. Ο Ατρόμητος ξύπνησε μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά ο Κυριακίδης κατάφερε να νικήσει Τάτο και Δημούτσο χαρίζοντας στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Δύο ήταν τα βασικά ερωτήματα σχετικά με το παιχνίδι. Το πρώτο είχε να κάνει με το πώς θα παρουσιαζόταν ο Ατρόμητος έπειτα από τρεις βδομάδες απραξίας και το πώς θα διαχειριζόταν το λογικό άγχος που θα είχε δεδομένου ότι με νίκη περνούσε δεύτερος. Το δεύτερο αφορούσε το Λεβαδειακό και συγκεκριμένα την ομοιογένεια, τον ρυθμό και τις αντοχές των παικτών του οι οποίο έπειτα από τρεις μήνες προετοιμασίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια πολύ πιο έτοιμη ομάδα.

Σκόραρε, αλλά ήταν κακός ο Ατρόμητος

Οι απαντήσεις σίγουρα δεν ήταν αναμενόμενες διότι ο Ατρόμητος του πρώτου ημιχρόνου δε θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που παρακολουθήσαμε στις πρώτες εννέα αγωνιστικές, παρότι έδιωξε το άγχος μόλις στο 8’ με το γκολ του Μήτρογλου. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη απέτυχαν να εκμεταλλευτούν την περίσταση κυρίως γιατί δεν κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα και δεν είχαν την κίνηση, την ενέργεια και τη φαντασία που παρουσίασαν σε προηγούμενους αγώνες. Με εξαίρεση τον Μπρίτο, που έφτιαξε τις κάθετες και τον Επστάιν που έδειξε ορεξάτος, οι υπόλοιποι της μεσαίας γραμμής ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Απόρροια όλων αυτών ήταν οι Περιστεριώτες να δημιουργήσουν άλλη μια ευκαιρία με τον Μήτρογλου στο 14’.

Ο Λεβαδειακός αντίθετα δεν ήταν απλώς αξιοπρεπέστατος αλλά και καλύτερος του Ατρομήτου. Παρότι δέχθηκε γκολ με το καλημέρα, δεν αγχώθηκε, ήλεγξε τον ρυθμό και παίζοντας με την μπάλα κάτω δημιούργησε τρεις ευκαιρίες για να πετύχει το πρώτο του γκολ στη Super League. Τόσο ο Πόποβιτς (15’) όμως όσο και οι Ζησόπουλος (40’) και Μουλόπουλος (44’) σούταραν αδύναμα με αποτέλεσμα ο Ιτάνζ να απομακρύνει τρεις φορές τον κίνδυνο.

Πρώτο γκολ Λιβαδειάς και άγχος στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε ότι θέλει να κυνηγήσει το δεύτερο γκολ, ώστε να καθαρίσει το παιχνίδι. Ο Σκόνδρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να λυτρώσει τους συμπαίκτες του στο 48ʼ, ενώ ο Γιαννούλης στο 53ʼ πάσαρε στον Μήτρογλου αντί να σουτάρει και το τέρμα του δεύτερου ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Πάνω που φαινόταν ότι οι γηπεδούχοι έλεγχαν το ματς, ήρθε το 1-1 από τον Λισγάρα στο 60ʼ με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ και το άγχος ξανάκανε την εμφάνισή του στο Περιστέρι. Ο Λεβαδειακός, μάλιστα, έχασε ευκαιρία να πάρει και προβάδισμα, με τον Ιτάνζ να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Ζουρούδη στο 74ʼ.

Στο τελευταίο τέταρτο εκ των πραγμάτων ο Ατρόμητος πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ανέβασε την απόδοσή του και κυνήγησε το δεύτερο γκολ στο παιχνίδι χωρίς όμως να το καταφέρει αφού σε δύο περιπτώσεις έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Κυριακίδη που κράτησε το 1-1 για τον Λεβαδειακό αποκρούοντας τις προσπάθειες των Τάτου και Δημούτσου. Οι Βοιωτοί μάλιστα θα μπορούσαν να «κλέψουν» ακόμα και τη νίκη, όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκρμπιτς έφυγε μόνος του στη δεξιά πτέρυγα, μπήκε στην περιοχή και έκανε το συρτό σουτ που αποσόβησε σωτήρια με τα πόδια ο Ιτάνζ, κρατώντας το αποτέλεσμα στο Περιστέρι ισόπαλο.

Δείτε τα γκολ του αγώνα

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_ATROMITOS_LEBADEIAKOS_201111.flv{/akamai}

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη της αναμέτρησης λεπτό προς λεπτό.

Παλικάρια από τη Λιβαδειά στο Περιστέρι (photos+videos)



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved