«Αυλαία» στην πρώτη… γεμάτη αγωνιστική

«Αυλαία» στην πρώτη… γεμάτη αγωνιστική

Το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ανήκει πλέον στο παρελθόν και την Κυριακή (20/11) προσφέρεται το… κυρίως μενού της αγωνιστικής.

Η «αυλαία» στη δεύτερη… μέρα ανοίγει στο Καυταντζόγλειο. Ο Ηρακλής μπορεί πλέον να αγωνίζεται στην Δ’ Εθνική, ωστόσο, στο στάδιο της Θεσσαλονίκης, η Δόξα Δράμας θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στις 15:00.

Οι «μαυραετοί» ρίχνονται στη… μάχη του φετινού μαραθώνιου, έπειτα από πολλές περιπέτειες και προσμονή και κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλουν να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους. Από την άλλη πλευρά, οι «κυανέρυθροι» στον πρώτο αγώνα στη… μετά-Εστογιανόφ εποχή, ψάχνουν το «τρίποντο» που θα φέρει για λίγο την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που ταλανίζεται από πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα.

doxa-panionios

Την ίδια ώρα (15:00) ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό, τη δεύτερη ομάδα που κάνει… πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι» του Γιώργου Δώνη κάνουν μέχρι στιγμής εξαιρετική πορεία στη Super Leage και σε περίπτωση που πάρουν τη νίκη και συνάμα τους τρεις βαθμούς, θα έχουν την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Στην αντίπερα… όχθη, οι «πράσινοι» θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ούτως ώστε να ξεκινήσουν με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις τους.

atromitos-levadiakos

Μεταφερόμαστε… στην Κρήτη για ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι. Ο ΟΦΗ του Νίκου Αναστόπουλου θα αντιμετωπίσει στις 17:15 τον Άρη του Μίχαλ Πρόμπριεζ. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ένα σερί πέντε αγώνων αήττητοι και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, για να παραμείνουν στα πρώτα… πατώματα της κατηγορίας. Στον… αντίποδα, η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους Θεσσαλονικείς. Οι «κίτρινοι» δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά ενός «τριπόντου», έχοντας μόλις 4 βαθμούς συγκομιδή σε επτά αναμετρήσεις.

ofi-aris

Την ίδια ώρα, στα Γιάννινα, ο τοπικός ΠΑΣ θα παίξει κόντρα στην SKODA Ξάνθη. Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν μετά από περίπου ένα μήνα απραξίας και θέλουν να κάνουν το come back στο πρωτάθλημα με νίκη, κόντρα σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Οι Ακρίτες από την πλευρά τους στους «Ζωσιμάδες» θα αναζητήσουν την πρώτη τους εκτός έδρας επιτυχία, καθώς στα προηγούμενα πέντε ματς μετρούν 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

pas-skoda

Το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώνεται στην Τούμπα. Στις 19:30 ο ΠΑΟΚ του Λάζλο Μπόλονι θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό του Μπάμπη Τεννέ. Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από την οδυνηρή ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, μετρώντας πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο «Δικέφαλος» θέλει μόνο το «τρίποντο». Με πολλά όνειρα ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη οι Αγρινιώτες. Τα «καναρίνια» θέλουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μετά την ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική με τον Εργοτέλη.

paok-panai

{textlink02}



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved