Ανακοινώσεις της διοίκησης της Δόξας και οπαδών για τον αγώνα με Πανιώνιο

Ανακοινώσεις της διοίκησης της Δόξας και οπαδών για τον αγώνα με Πανιώνιο

Η διοίκηση της Δόξας με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στο παιχνίδι της Κυριακής (20/11) με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο, αλλά ζήτησε από τους φιλάθλους να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά για να μη δημιουργηθεί το παραμικρό.

Από την μεριά τους οι οπαδοί των Δραμινών με ανακοίνωσή τους υπογραμμίζουν ότι θα σεβαστούν το Καυτανζόγλειο σαν να είναι δική τους εδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 συντελείται η μεγάλη επιστροφή. Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ επανέρχεται στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Η ομάδα που δόξασε τη Δράμα και πλούτισε το ίδιο το ποδόσφαιρο ξαναβρίσκεται στον φυσικό της χώρο.

Σήμερα το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Και όλοι εμείς οι ΔΟΞΑΙΟΙ, που τα πέτρινα χρόνια παρακολουθούσαμε αμίλητοι και με αγωνία την προσπάθεια της ομάδας, σήμερα νοιώθουμε δικαιωμένοι και χαρούμενοι.

Τη μεγάλη αυτή χαρά σκιάζει, ελπίζουμε για πολύ λίγο διάστημα, το γεγονός ότι η ομάδα αναγκάζεται να «κάνει πρεμιέρα» στο φιλόξενο αλλά απόμακρο Καυταντζόγλειο και όχι στη φυσική της έδρα, το θρυλικό στάδιο ΔΟΞΑΣ. Το στάδιο που αποτέλεσε το λίκνο της μεγάλης ομάδας, το στάδιο που φιλοξένησε την αφρόκρεμα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, το στάδιο που έγινε η συλλογική συνείδηση της πόλης.

Η ευθύνη όλων μας, πολιτών & πολιτικής ηγεσίας, είναι τεράστια. Η ομάδα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να επανέλθει στην έδρα της.

Σήμερα όμως είναι μέρα χαράς και τίποτε δεν πρέπει να σκιάσει αυτή την αίσθηση. Οι φίλαθλοί πρέπει να πλημμυρίσουν το Καυταντζόγλειο και να υποστηρίξουν με πάθος την ομάδα μας. Οι κάτοικοι της πόλης και του νομού ξεκινώντας με κάθε μέσο και κάθε τρόπο. Οι παλιοί Δραμινοί, που ζουν στη Θες/νίκη θα ξανάρθουν στο γήπεδο για να ξαναβρούν το νήμα που συνδέει τη ζωή τους με την πόλη. Όλοι μας, όμως, έχουμε τεράστια ευθύνη απέναντι στην ομάδα και πρέπει να την προστατεύσουμε. Το πάθος είναι απαραίτητο, το λάθος όμως καταδικαστέο. Στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας και μετατρέπουμε το Καυταντζόγλειο σε παράρτημα του σταδίου Δόξας. Και στο τέλος, για ακόμη μια φορά, η νίκη θα είναι δική μας. Νίκη της ΔΟΞΑΣ, νίκη της πόλης, νίκη όλων των Δραμινών.

Υ.Γ.: Οι εγγραφές για την δήλωση συμμετοχής στην εκδρομή που διοργανώνει ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας θα πραγματοποιούνται στο Πρακτορείο Προ-Πο του ΚΟΤΡΙΔΗ στην Εθνικής Αμύνης 54, τηλέφωνο επικοινωνίας 25210 32620. Για την εγγραφή απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από τα γραφεία της Δόξας την Κυριακή 11:00 π.μ. και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας».

Η ανακοίνωση των οπαδών:

«Την Κυριακή 20/11 και με καθυστέρηση 17 ετών η μεγάλη κυρία του βορρά επιστρέφει στον φυσικό της χώρο, στη Super League. Πολλά έχουν αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτό που σίγουρα δεν άλλαξε είναι η πίστη μας στο έμβλημα του μαυραετού και ο αιώνιος όρκος μας να μη τον αφήσουμε ποτέ του μονάχο.

Οι Μαυραετοί απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας την Κυριακή στις 3.00μμ να ντύσει το Καυτατζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης στα ασπρόμαυρα.

Δυστυχώς οι παλινωδίες πολλών και για πολλά χρόνια μας αναγκάζουν να αφήσουμε το σπίτι μας για να φιλοξενηθούμε στο σπίτι κάποιων άλλων, το οποίο όμως και θα πρέπει να σεβαστούμε σαν να είναι το δικό μας.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως συνεχίζονται οι εγγραφές για την οργανωμένη εκδρομή του συνδέσμου καθημερινά από τις 19.00-23.00 στο στέκι μας κάτω από τη Θύρα4 και πως τη μέρα του αγώνα το ραντεβού όλων μας είναι στην Θύρα 17 του Καυτατζογλείου [τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ] για να στήσουμε το δικό μας, μαγικό πέταλο».



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved