Τσάκας: «Δεν νοείται Δ.Σ. χωρίς τον Θανάση»

Τσάκας: «Δεν νοείται Δ.Σ. χωρίς τον Θανάση»

Απαραίτητη χαρακτήρισε την παρουσία του Θανάση Γιαννακόπουλου στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος μίλησε για το ντέρμπι, τον Γιάχο, τον Φερέιρα, τον Ροναλντίνιο, αλλά και τον Μάκη Ψωμιάδη!

Ο Τσάκας παραχώρησε δηλώσεις στην ΟΠΑΠ TV και αφού αποκάλυψε έναν ακόμα φίλο της ομάδας που προορίζεται για το νέο Δ.Σ. (Βλάσης Αναστασίου), αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους οπαδούς του «τριφυλλιού», αφήνοντας και σαφέστατη αιχμή στην στάση της ΠΑΕ σε ό,τι έχει να κάνει με τον ορισμό του Γιάχου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Τσάκα:

Για την ημέρα άφιξης του πρίγκιπα:

«Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι εδώ. Το ζητούμενο είναι να γίνει η συμφωνία με τους όρους που θέτουμε. Μην αρχίσουν οι φίλοι μας και λένε ότι θέλουμε να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Έχουμε την υπόσχεση του Παύλου Γερουλάνου και περιμένουμε να ψηφιστεί το νομοσχέδιο και να πάμε στην επόμενη μέρα».

Για την συμφωνία και τον οικονομικό έλεγχο:

«Βρισκόμαστε μισό βήμα πριν την ολοκλήρωση του deal. Ο οικονομικός έλεγχος εξελίσσεται αλλά θα χρειαστεί να περάσει και η επόμενη εβδομάδα».

Για τον ορισμό του Γιάχου στο ντέρμπι:

«Φοβάμαι μη γίνει αυτό που έγινε πέρυσι. Μην έχουμε νέο Καλόπουλο. Η ΠΑΕ αντί να ασχοληθεί με θέματα σοβαρά όπως η μεθόδευση για τον Γιάχο ασχολήθηκε με το αν θα πάω εγώ στο Καραϊσκάκη».

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και το μέλλον του στον πάγκο του Παναθηναϊκού:

«Πιστεύω ότι ο κ. Φερέιρα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Δεν επηρεάζεται από τίποτα και μεταδίδει ηρεμία στην ομάδα. Εάν ο Φερέιρα θέλει να μείνει, θα μείνει. Ο Παναθηναϊκός παίζει ήδη καλό ποδόσφαιρο και θα είναι εύκολο για εμάς να δώσουμε τα απαραίτητα εφόδια τον Ιανουάριο».

Για τις πιθανότητες απόκτησης του Ροναλντίνιο:

«Όταν βλέπεις μια πόρτα ξεκλείδωτη και έχεις την ευκαιρία να την ανοίξεις, την ανοίγεις. Θεωρήσαμε καλό να κάνουμε μια πρώτη κουβέντα και να δώσουμε ραντεβού για νέα επαφή στα μέσα Δεκέμβρη όταν ο Ροναλντίνιο θα είναι στην Ελλάδα. Δεν έχουμε μπει σε λεπτομέρειες. Ό,τι χρειαστεί θα γίνει. Ο Φερέιρα έχει την εμπειρία και τη γνώση να αξιοποιήσει έναν τέτοιο παίκτη. Ο Ροναλντίνιο μπορεί να πάρει μόνος του το πρωτάθλημα. Ακόμα και αν κάθεται μόνος στο κέντρο. Δεν υπάρχει οικονομικό ρίσκο».

Για τον Σικαμπάλα:

«Προλάβαμε να τον κλείσουμε από άλλες μεγάλες ομάδες που τον ήθελαν. Υπάρχουν δικοί μας άνθρωποι παντού. Στο ματς Αίγυπτος-Βραζιλία είχαμε δύο ανθρώπους δικούς μας».

Για το δίκτυο σκάουτινγκ:

«Έχουμε συγκεκριμένο πλάνο και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε πόλους ακαδημιών έξω από την Ελλάδα. Υπάρχουν οι Ρότσα και Μπορέλι που είναι άριστοι γνώστες της αγοράς της Λατινικής Αμερικής. Έτσι πρέπει να λειτουργείς και όχι με μεταγραφές τύπου Σόουζα και Μελίσση. Δε φορτώνεσαι παλτά όταν δεν προλαβαίνεις να πάρεις παίκτες. Ο Ορούμα που έπαιζε στην Καβάλα θα είναι ένας από τους ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν στο σκάουτινγκ».

Για τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία πίσω από όλη αυτή την ιστορία βρίσκεται ο Μάκης Ψωμιάδης:

«Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ψωμιάδη. Αυτή τη στιγμή είναι πίσω από τα κάγκελα και όχι πίσω από μένα. Πίναμε καφέ, κάναμε πλάκα αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι ο άνθρωπος πίσω από μένα».

Για άλλα σενάρια που θέλουν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να είναι πίσω από την υπόθεση:

«Ωραία σενάρια. Το Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν τον έχω δει. Θα τον δω όταν δώσουμε και τυπικά τα χέρια. Θέλουμε να κλείσει η συμφωνία».

Για το νέο Δ.Σ.:

«Ο Βλάσης Αναστασίου είναι ένας από τους εκτός Ελλάδος Παναθηναϊκούς που θα έχει θέση στο Δ.Σ. Αυτό το ακούτε πρώτη φορά. Μένει στη Νέα Υόρκη. Θα δούμε όταν θα έρθει η ώρα τι θα κάνουμε με τον Δημήτρη Γόντικα. Θέλουμε να πάμε στην επόμενη μέρα χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Θέλουμε όμως να είναι μέσα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Δε νοείται Παναθηναϊκός και Δ.Σ. χωρίς τον Θανάση Γιαννακόπουλο».

Κλείνοντας, ο Τσάκας ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει πριγκιπικός, Βαρδινογιαννικός ή Βγενοπουλικός, αλλά Παναθηναϊκός»



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved