Πάνοπλος και παθιασμένος ο ΟΦΗ

Πάνοπλος και παθιασμένος ο ΟΦΗ

Με τους Σουμπίνιο, Παπουλή και Μάντζιο να συμμετέχουν και την Παρασκευή (18/11) στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ο ΟΦΗ μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το κυριακάτικο ματς με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ».

Στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας υπάρχει πάθος και πίστη για τη νίκη η οποία θα συνοδευτεί και με καλή εμφάνιση κόντρα στους «κίτρινους» και θα ευχαριστήσει τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο. Και η σημερινή (18/11) προπόνηση περιλάμβανε δίτερμα στο οποίο ο Νίκος Αναστόπουλος ανακάτεψε και πάλι αρκετά την τράπουλα όσον αφορά το βασικό σχήμα.

Άπαντες οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ξανά μεγάλη διάθεση με τον Λεωνίδα Καμπάνταη να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ στο δίτερμα, πιστοποιώντας την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται, ενώ ένα τέρμα σημείωσε και ο Μποντόρ. Ο «αλενατόρε» έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με εξαίρεση τους γνωστούς τραυματίες Χρήστο Μπούρμπο, Μηνά Πίτσο και Λάζαρο Χαριτωνίδη που συνέχισαν και το ατομικό τους πρόγραμμα.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα μία θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικούν οι Μπόλντισαρ Μποντόρ, Ζόρντι Λόπεθ και Ματίας Βερόν και άλλη μία στις πτέρυγες οι Χόρχε Λόπεθ και Φώτης Παπουλής. Οι «ασπρόμαυροι» ολοκληρώνουν το Σάββατο (19/11) την προετοιμασία τους με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 17.30 και θα διεξαχθεί στο «Γεντί Κουλέ».

Καλές οι αιματολογικές εξετάσεις

Στο μεταξύ, σε αιματολογικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ από τους γιατρούς της ιδιωτικής κλινικής Creta Inter Clinic και σήμερα (18/11) βγήκαν τα αποτελέσματα. Μιλώντας για τα αποτελέσματα των εξετάσεων ο γιατρός του ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης, τόνισε: «Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι πάρα πολύ καλά και δείχνουν ότι οι παίκτες μας είναι σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχουν ελάχιστες αποκλείσεις όμως αυτό είναι φυσιολογικό και έχει να κάνει με την κόπωση. Η ομάδα μας είναι στη σωστή κατεύθυνση. Όπως έχουμε πει εξετάσεις θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και περιλαμβάνονται στο γενικότερο προγραμματισμό που έχει γίνει για την ομάδα μας».

{textlink02}



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved