Καγιόγλου: «Ο Γκαρσία δεν θα πουλήσει ποτέ τον ΠΑΟΚ»

Καγιόγλου: «Ο Γκαρσία δεν θα πουλήσει ποτέ τον ΠΑΟΚ»

Ο μάνατζερ, Δημήτρης Καγιόγλου σημείωσε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει να παραμείνει στη χώρα μας.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Καγιόγλου, που εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική. Μίλησε, λοιπόν, για το διαζύγιο του Φαμπιάν Εστογιανόφ με τον Πανιώνιο, τον Πάμπλο Γκαρσία, καθώς και για τους Λίνο, Λεάλ.

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Ο Πάμπλο είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που τραυματίζεται έτσι. Εδώ να σημειώσουμε πως τραυματίστηκε έτσι καθώς ενώ αισθάνθηκε ενόχληση στο ματς με τον ΟΦΗ αποφάσισε να παραμείνει στον αγώνα για να βοηθήσει με αποτέλεσμα να επιβαρύνει τον τραυματισμό του».

Για το συμβόλαιό του: «Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι αλλά η πρώτη του σκέψη είναι να παραμείνει για τουλάχιστον ένα χρόνο στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει σε άλλη ομάδα όσα λεφτά και αν του δίνει αυτή. Δεν θα πουλήσει τον ΠΑΟΚ και την αγάπη του κόσμου για τίποτα».

Για την σχέση του με τον κόσμο: «Αισθάνεται μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή για αυτό που δέχεται από τον κόσμο. Μάλιστα μου λέει συνέχεια: «Δεν ξέρω πως μπορώ να ξεπληρώσω την αγάπη του κόσμου». Για αυτό τον λόγο μπαίνει μέσα στο γήπεδο και δίνει τα πάντα για την ομάδα. Είναι πολύ χαρούμενος».

Για το αν έχουν γίνει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Έχουμε πει κάποια πράγματα αλλά δεν έχουμε δεχτεί επίσημη πρόταση».

Για το αν θέλει να γίνει προπονητής: «Θέλει πολύ να γίνει προπονητής όταν «κρεμάσει» τα παπούτσια του. Θα ασχοληθεί σοβαρά και πιστεύω πως θα τα καταφέρει και σε αυτό τον τομέα. Πάντως προς το παρών θέλει και μπορεί να παίξει ακόμα 2-3 χρόνια σε τέτοιο επίπεδο. Αισθάνεται καλά και όταν «βαρύνει» θα το πει».

Για τον Λίνο: «Και του Λίνο το συμβόλαιο τελειώνει τώρα αλλά και αυτός θέλει να μείνει. Θα δούμε αργότερα».

Για την αποχώρηση του Εστογιανόφ από τον Πανιώνιο: «Ο Εστογιανόφ είχε δηλώσει από το καλοκαίρι κιόλας πως δεν μπορεί να συνεχίσει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά ούτε και στην Ευρώπη λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος που έχει και ήθελε να επιστρέψει στην Ουρουγουάη. Επίσης είχε και πολύ μεγάλο συμβόλαιο για τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Πανιώνιο και η λύση της συνεργασίας του με την ομάδα ήταν μια ανακούφιση και για τις δύο πλευρές. Σήμερα συζητήσαμε με την ομάδα και αποφασίσαμε να λυθεί από κοινού το συμβόλαιο, με τον παίκτη να χαρίζει κάποια από τα χρωστούμενα προς το πρόσωπό του».

Για το αν ήθελε να πάει σε κάποια άλλη ομάδα της Ελλάδας το καλοκαίρι που ζητούσε να φύγει: «Όχι. Δεν υπάρχει θέμα παραμονής του στην Ελλάδα αλλά ούτε και στην Ευρώπη. Θα επιστρέψει στην Ουρουγουάη».

Για το ότι έκανε καλό πρωτάθλημα ως τώρα: «Αφού δεν βρήκαμε λύση το καλοκαίρι έπρεπε να μείνει στην ομάδα και έτσι όταν έμπαινε στο γήπεδο ξεχνούσε τα πάντα και έδινε τον καλύτερό του εαυτό συνέχεια».

Για το αν ανησυχούν οι ξένοι ποδοσφαιριστές με τα οικονομικά δεδομένα στην Ελλάδα: «Είναι πολύ λογικό να ανησυχούν με όλα αυτά που γίνονται. Εδώ ήρθαν για να φτιάξουν ένα περιουσιακό στοιχείο για την συνέχεια της ζωής τους. Το πρόβλημα αυτό όμως δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές ακόμα ομάδες της Ευρώπης πλην των πολύ μεγάλων συλλόγων. Έτσι όλοι οι παίκτες αγχώνονται μην χάσουν λεφτά αλλά οι περισσότεροι ήδη έχουν σηκώσει τα λεφτά τους από τις ελληνικές τράπεζες και πλέον τα έχουν πάει εκτός Ευρώπης».

Για τον Μπιζέρα: «Ο Μπιζέρα είναι πολύ καλά. Αγωνίζεται στην Ουρουγουάη, ενώ παράλληλα κοιτάμε να τον φέρουμε πίσω στην Ελλάδα καθώς θέλει πολύ να επιστρέψει. Όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ πήγε στο Ισραήλ και μάλιστα αναδείχθηκε ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος. Είναι αδικημένο παιδί και μάλιστα όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ δεν είπε δεύτερη κουβέντα όπως κάνουν πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές που «κάθονται» στα συμβόλαιά τους».

Για τον Λεάλ: «Ο Λεάλ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα προσπαθήσουμε να τον πάμε σε μια άλλη μεγάλη ομάδα».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Η κανονική του θέση είναι 9αρι αλλά μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις της επίθεσης».

Για το αν δεν τον ήθελαν στην Θεσσαλονίκη πριν πάει στον Εργοτέλη: «Ήταν παίκτης που δεν τον γνώριζε κανένας. Δεν είχε ξαναρθεί στην Ευρώπη και έτσι δεν ήταν γνωστός. Για αυτό τον λόγο ήταν δύσκολο να έρθει απ` ευθείας στην Θεσσαλονίκη».



Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved