Αναστόπουλος: «Πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός»

Αναστόπουλος: «Πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι γηπεδούχοι και η άμυνα του Παναθηναϊκού δύσκολα θα αντιμετωπίσει τους επιθετικούς των Πειραιωτών. Παράλληλα, μίλησε για τον αγώνα με τον Άρη, αλλά και την πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για:

Το μεγάλο ντέρμπι: «Θα γίνει μεγάλη μάχη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, εφόσον θα παίξει ή όχι ο Ιμπαγάσα. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξει σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι μεγάλοι παίκτες των δύο ομάδων, όπως ο Μιραλάς, ο Τζεμπούρ, ο Ιμπαγάσα από τον Ολυμπιακό και από τον Παναθηναϊκό ο Λέτο, ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης. Δηλαδή, σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι παίκτες που έχουν φάει τα ντέρμπι με το κουτάλι.

Έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Ολυμπιακός ως ομάδα και επειδή είναι γηπεδούχος. Δύσκολα η ομάδα του Παναθηναϊκού θα αναχαιτίσει τους επιθετικούς του Ολυμπιακού, όπως και η άμυνα του Ολυμπιακού εκείνους του Παναθηναϊκού. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις άμυνες των δύο ομάδων.

Δύσκολα το ντέρμπι θα κριθεί στις διαφορετικές φιλοσοφίες των προπονητών των δύο ομάδων. Η μία ομάδα γνωρίζει την άλλη. Αν έχεις στον πάγκο τον Ρονάλντο και βγάλεις τον Ρούνεϊ, τότε το καταλαβαίνω μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Έχουμε δύο ομάδες που γνωρίζουν η μία την άλλη πολύ καλά και δεν έχουν να κρύψουν τίποτα.

Η εκτίμησή μου είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα, όμως δεν αρκεί μόνο αυτό. Σήμερα στο ποδόσφαιρο αν δεν δείξεις πως το θέλεις το παιχνίδι, δεν ματώσεις να πάρεις τη νίκη και δεν βγάλεις εγωισμούς, δεν μπορείς να πάρεις ένα ματς. Πέρα από τις τακτικές και τις στρατηγικές, ξέρουμε πως παίζουν οι δύο ομάδες και πιστεύω ότι όλα θα κριθούν στο κέντρο. Τα γκολ δεν προέρχονται μόνο από τους σέντερ φορ, αλλά και από τα εξτρέμ».

Το παιχνίδι με τον Άρη: «Σε όποια κατάσταση και αν είναι ο Άρης, δεν παύει να είναι ο Άρης. Ανεξάρτητα από αυτό και εμείς στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχουμε δυσκολίες, αφού θα έχουμε κάποιες απουσίες. Ο Σουμπίνιο και ο Μάντζιος είναι αμφίβολοι. Όποια και αν είναι η κατάσταση του Άρη, παραμένει Άρης. Ίσως να είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι από αυτά που έχουμε να δώσουμε στη συνέχεια».

Την πορεία του ΟΦΗ: «Ο βαθμολογικός πίνακας είναι ο καθρέπτης της εικόνας της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές που έχουμε παίξει. Να μιλάμε για στόχους που δεν μπορούμε να φτάσουμε, δεν πρέπει να γίνεται κουβέντα. Με τον κ. Μαχλά έχουμε πει η ομάδα να έχει σταθερή πορεία και να γίνει γνωστός ξανά ο ΟΦΗ.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για πράγματα που δεν περνούν από το μυαλό μας. Επειδή είμαι χρόνια στο χώρο, λέω την πραγματικότητα και βλέπω ρεαλιστικά τα πράγματα. Τον Μάιο εκεί που θα τελειώσει το πρωτάθλημα εκεί μετράει τι έχεις κάνει. Κανείς δεν θα θυμάται την καλή που έχεις κάνει ή ό,τι άλλο έχεις πετύχει. Όσο πιο γρήγορα σωθεί ο ΟΦΗ, τόσο καλύτερα για εμάς».



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved