Τσιαντάκης: «Δεν φοβάμαι τον Ολυμπιακό»

Τσιαντάκης: «Δεν φοβάμαι τον Ολυμπιακό»

Καμία τύχη στον Παναθηναϊκό δεν δίνει ο Νίκος Τσιαντάκης, καθώς σε τέτοια ματς ο Ολυμπιακός ξέρει πως πρέπει να αντιδράσει.

Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων» σε συνέντευξή του σε αθλητική εφημερίδα, τόνισε πως σε ένα τέτοιο ματς τα προγνωστικά δεν χωρούν, ενώ μίλησε και για την κατάσταση των δύο «μονομάχων».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Τσιαντάκη:

- Ποια είναι η άποψη σου για το ντέρμπι του Σαββάτου;

«Είναι ένα παιχνίδι για τα οποία ζουν και αναπνέουν όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου και βέβαια πολύ περισσότερο οι οπαδοί των δύο ομάδων. Η αλήθεια είναι ότι κάνεις προγνωστικά πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι δεν είναι και το καλύτερο και καλό θα είναι να το αποφεύγεις. Γιατί παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Νομίζω όμως σ' ότι αφορά τον Ολυμπιακό υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα που και να θέλεις δεν μπορείς να το παραβλέψεις. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον παράγοντα έδρα. Το γήπεδο Καραϊσκάκη είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό και μπορεί με τον κόσμο να τον οδηγήσει σε νίκη ακόμη κι αν δεν είναι η ομάδα σε καλή μέρα».

- Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων έχει κάποια ομάδα το προβάδισμα;

Κοίταξε, η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός φέτος είναι ανεβασμένος και έχει κάνει κάποια καλά παιχνίδια, όμως, εκτός από αυτό με τον ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει άλλα δυνατά παιχνίδια. Ωστόσο, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο ομάδα και έχει καλύτερους παίκτες. Ο προπονητής έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις και μπορεί να παρουσιάσει την ιδανική 11αδα, αλλά και πάρει βοήθεια από το πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός βασίζεται στο σύνολο και έχει τον Λέτο σε μεγάλη φόρμα. Αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα πρέπει να προσέξουν στον Ολυμπιακό είναι η αμυντική γραμμή, καθώς τα γκολ που δέχονται, κάνουν ζημιά και επηρεάζουν ψυχολογικά. Όπως δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να υπάρχει αμυντική γραμμή χωρίς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι βαρόμετρο».

- Ποιοι παίκτες από πλευράς Ολυμπιακού είναι αυτοί που μπορούν να κάνουν την διαφορά;

Πιστεύω ότι ο Μιραλάς με τον Τζεμπούρ είναι δύο παίκτες που μπορούν να σου κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τέτοια παιχνίδια. Βάζουν εύκολα γκολ και αυτό είναι σημαντικό. Έχουν δέσει μεταξύ τους και είναι ένα αχτύπητο δίδυμο στην επίθεση. Δεν ξέρω πως θα βρει ο Παναθηναϊκός τρόπο να τους σταματήσει. Αν σε αυτό προσθέσουμε και τον Ιμπαγάσα, που είναι μεγάλος παίκτης και ηγέτης, τότε νομίζω ότι αυτό είναι η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι αυτό που κάνει ο Ιμπαγάσα δεν υπάρχει άλλος που να μπορεί να το κάνει τόσο καλά και να βοηθήσει την ομάδα σε τόσο πολύ μεγάλο βαθμό».

- Έτσι, όπως τα λες, φαίνεσαι σίγουρος για τη νίκη της παλιάς σου ομάδας.

«Όπως είναι τα πράγματα αυτήν τη στιγμή, δεν δίνω καμία τύχη στον Παναθηναϊκό αν ο Ολυμπιακός δείξει το καλό του πρόσωπο. Άλλωστε στην ομάδα έχουν δείξει ότι σε κάτι τέτοια παιχνίδια ξέρουν πως πρέπει να αντιδράσουν. Εγώ τον Ολυμπιακό δεν τον φοβάμαι σ’ αυτά τα ματς. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι είναι ένα ντέρμπι και δεν μπορείς για τίποτα να είσαι σίγουρος».

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved