Κασδοβασίλης: «Με όπλο τον ενθουσιασμό η Δόξα»

Κασδοβασίλης: «Με όπλο τον ενθουσιασμό η Δόξα»

Στον ενθουσιασμό που θα έχει η Δόξα Δράμας στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών της στη Super League, μετά από την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια μετά από 16 χρόνια, στάθηκε ο Αντώνης Κασδοβασίλης.

«Υπάρχει μια ψυχολογική φθορά στους ποδοσφαιριστές από το καλοκαίρι. Μας έχει κουράσει αυτό το θέμα. Το πλεονέκτημα είναι ότι θα μπορούμε με 2-3 νίκες να έχουμε φτάσει κάποιες ομάδες. Από την άλλη, είναι μια στιγμή που περιμένουν όλοι με αγωνία, κάποιοι παίκτες θα παίξουν για πρώτη φορά στη Super League. Υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα», είπε αρχικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» ο γενικός αρχηγός της Δόξας, Αντώνης Κασδοβασίλης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο έμψυχο υλικό της δραμινής ομάδας: «Η ομάδα χάλασε το καλοκαίρι, έμειναν 5 παίκτες. Φτιάξαμε μια νεανική ομάδα, πιστεύουμε σε αυτούς τους παίκτες. Είναι δύσκολος ο δρόμος, δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξουμε. Θα παίζουμε Κυριακή, Τετάρτη, θα τραβήξουμε μεγάλο Γολγοθά. Θα είναι κούραση και ψυχολογική φθορά στον παίκτη».

Ενώ για τον αριθμό του ρόστερ, τόνισε: «Τώρα έχουμε 28 παίκτες. Ο Αμπουμπακαρί δεν ήταν τραυματίας και απλά έπρεπε να κάνει μια ενδυνάμωση. Δεν είναι 100% έτοιμος. Έχουμε παίκτες με ψυχή και ταλαντούχους. Να εμφανιστεί η Δόξα αντάξια των προσδοκιών».

Αναφερόμενος στον κόσμο, ο Αντώνης Κασδοβασίλης είπε: «Υπάρχει ενθουσιασμός από τον κόσμο. Δεν γιορτάστηκε ανάλογα η άνοδος στη Super League. Χάρηκε που ανεβήκαμε. Ο κόσμος της Δράμας αγαπάει το ποδόσφαιρο και ασχολείται. Θα ταλαιπωρηθεί και αυτός. Θα ξεκινάγαμε τα έργα νωρίτερα αν το ξέραμε ότι θα ανεβαίναμε».

Για τα έργα που γίνονται στο γήπεδο της Δράμας, ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ είπε: «Έχουμε ξεκινήσει, σε 2,5 μήνες θα είμαστε μέσα. Από το γήπεδο ταλαιπωρείται ο κόσμος και όχι από την ομάδα. Είμαστε σε δύσκολους καιρούς. Τώρα χρειάζεται ένας φίλαθλος, εκτός από το εισιτήριο, και τη βενζίνη του και ένα καφέ. Πάνε καλά τα διαρκείας και υπάρχει κινητικότητα».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, είπε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Είναι θετικό που θα έχουμε τον ενθουσιασμό. Ο Πανιώνιος έχει προβλήματα, αλλά δεν μας βάζει σε εμπόδια».

Τέλος, μιλώντας για το ντέρμπι, σχολίασε: «Είναι ένα ντέρμπι, όλος ο κόσμος ασχολείται με αυτό το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερη κατάσταση, παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερο ρόστερ, έχει τον 12ο παίκτη στο πλευρό του, που μπορεί να τον κάνει να κερδίσει. Δίνω προβάδισμα στον Ολυμπιακό λόγω των συνθηκών».

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved