«Ρυθμιστής» ο Ιμπαγάσα

«Ρυθμιστής» ο Ιμπαγάσα

Το απόγευμα της Παρασκευής (18/11) θα φανεί κατά πόσο ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντίνος άσος, δεν μετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, στην προπόνηση της Πέμπτης (17/11) με τη συμμετοχή του να δυσκολεύει. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί, με αποτέλεσμα να αλλάζουν και τα πλάνα του τεχνικού ηγέτη των Πειραιωτών. Οι Νταβίντ Φουστέρ και Φραν Γέστε μοιάζουν ως οι… καταλληλότεροι για να αντικαταστήσουν τον βραχύσωμο άσο στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Νταβίντ Φουστέρ μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και όπως όλα δείχνουν θα… πάρει τη θέση του στον άξονα, πίσω από τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Φραν Γέστε. Ο Βάσκος, έχει να αγωνιστεί από την αναμέτρηση με την Μαρσέιγ την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δηλώνει ετοιμοπόλεμος και έτοιμος να βοηθήσει το «συγκρότημα» του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πάντως, πέρα τη θέση του επιτελικού μέσου, ερωτηματικά συγκεντρώνει και αυτή του αμυντικού μέσου, του ανθρώπου που θα «κολλήσει» δίπλα στον Πάμπλο Ορμπάιθ. Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος θεωρείται από τον τεχνικό ηγέτη των Πειραιωτών ως ο ιδανικός παίκτης για το «ταίρι» του Ισπανού μέσου, αντί του Ζαν Μακούν.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες εννέα θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται «κλειδωμένες». Συγκεκριμένα, στο 4-2-3-1 που σκέφτεται να παρουσιάσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Μπάλαζ Μέγιερι αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Στο δεξί άκρο θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, με τον Χοσέ Χολέμπας να καλύπτει το αριστερό άκρο. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Αρβαάμ Παπαδόπουλος.

Πιο μπροστά τους θα βρίσκονται οι Φρανσουά Μοντέστο και Πάμπλο Ορμπάιθ, με τον Κορσικανό να έχει περισσότερο αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ ο Ισπανός θα προσπαθήσει να φτιάξει το παιχνίδι.

Στα δεξιά θα κινείται ο Κέβιν Μιραλάς, με τον Βιθέντε Μόνχε να είναι στα αριστερά και ο Φουστέρ θα είναι στον άξονα, πίσω από τον Ραφίκ Τζεμπούρ που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved