Φερέιρα: «Το περσινό ήταν σκάνδαλο»

Φερέιρα: «Το περσινό ήταν σκάνδαλο»

Ο Παναθηναϊκός έχασε το περσινό ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε μια πολεμική ατμόσφαιρα, από ένα σκάνδαλο, σύμφωνα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στην «O' Jogo».

Ο τεχνικός ηγέτης των «πράσινων» παραχώρησε συνέντευξη στο Μέσο της πατρίδας του, τον οποίο τον χαρακτήρισε «επαναστάτη». Ο τίτλος της ήταν: «Επαναστάτης κόντρα στην νοοτροπία του Παναθηναϊκού» και δικαιολογείται από τις αναφορές του 65χρονου προπονητή στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του και στην κυριαρχία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Φερέιρα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα... ομιλητικός για αυτά τα δύο θέματα, αφού θέλησε να εξηγήσει αναλυτικά στους συμπατριώτες του την άποψή του για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα της χώρας μας:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Αποφασίσαμε στην αρχή της σεζόν ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να γίνει διαφορετική ομάδα, αλλά όλα χρειάζονται τον καιρό τους. Αισθανόμουν απογοητευμένος να βρίσκομαι σε μία μεγάλη ομάδα που όμως είναι δύσκολο να κατακτηθούν τίτλοι. Βλέποντας την κατάσταση στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός κυριαρχεί, αφού έχει περισσότερα πρωταθλήματα και κύπελλα. Αλλά ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερο διεθνές προφίλ.

Είναι ένας σύλλογος με τέλειες συνθήκες για δουλειά και μέχρι να αρχίσουν τα οικονομικά προβλήματα ήταν όλα πολύ καλά, ακόμα κι αν η ομάδα δεν έπαιρνε τίτλους. Εγώ πήγα κόντρα στη νοοτροπία. Ο Ολυμπιακός έχει κουλτούρα νικητή κι εμείς πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Σίγουρα η οικονομική κατάσταση μας κάνει τη ζωή δύσκολη».

Στην συνέχεια μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι και τις ειδικές του συνθήκες:

«Θα υπερασπιστούμε την πρωτοπορία μας κόντρα στον μεγάλο μας αντίπαλο. Επίσης, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πέρυσι ένα παιχνίδι με πολεμική ατμόσφαιρα. Το χάσαμε από ένα σκάνδαλο. Δεν θέλω όμως να μιλήσω άλλο γι' αυτό, είναι παρελθόν».

Και κατέληξε στο τρόπο που παρατάσσει φέτος τον Παναθηναϊκό, θέμα στο οποίο εξέφρασε επίσης τους προβληματισμούς του:

«Φέτος παίζουμε με δύο αμυντικά χαφ, κάτι το οποίο δεν μου αρέσει. Αλλά έπρεπε να το κάνω, λόγω των συνθηκών. Έχουμε ένα περιορισμένο ρόστερ και κάπως άπειρο. Ήρθαν δύο επιθετικοί, οι Ρούντολφ και Τοτσέ, αλλά είναι τραυματίες και οι Ζέκα και Κουίνσι που παίζουν στα άκρα είναι ταχύτατοι.

Στην επίθεση παίζουν Λέτο και Κλέιτον, που επίσης είναι γρήγοροι κι αυτό μας δίνει μεγαλύτερη κινητικότητα. Ο Λέτο έχει αλλάξει το παιχνίδι του και βγάζει γκολ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Έχουμε υψηλή ποιότητα στο παιχνίδι μας, κάτι που αναγνωρίζουν τα ΜΜΕ και οι αντίπαλοι. Είναι όμως νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον και τον τίτλο».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved