Αποθέωσε τους παίκτες της ΑΕΚ ο Κωστένογλου

Αποθέωσε τους παίκτες της ΑΕΚ ο Κωστένογλου

Τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα και τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ είπε ο Νίκος Κωστένογλου σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Κάλεσμα στους φίλους της ΑΕΚ να στηρίξουν την ομάδα έκανε ο προπονητής της «Ένωσης».

Το οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν γίνεται παρά να είναι στο μυαλό του Νίκου Κωστένογλου και των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Ωστόσο, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» εκθείασε την υπομονή, τον επαγγελματισμό και τον χαρακτήρα των παικτών του με δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη (17/11) στην κάμερα της Nova.

Για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, ο 41χρονος προπονητής τόνισε:
«Σίγουρα είναι κάτι που μας προβληματίζει και δυσχεραίνει το έργο μας. Θεωρώ, όμως, ότι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλούς χαρακτήρες, οι οποίοι προσπαθούν και παρουσιάζονται καθημερινά πολύ προσηλωμένοι στην δουλειά και γι' αυτό θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Για το ότι, σε όλες τις ημέρες της διακοπής, έδειξαν τον επαγγελματισμό τους και πραγματικά είναι προετοιμασμένοι για το παιχνίδι που πρόκειται να αγωνιστούν».

Η θέση του Νίκου Κωστένογλου για όλα τα σενάρια περί επενδυτών που ακούγονται είναι η εξής:

«Ευελπιστούμε σύντομα να βρεθεί μια λύση, καθώς όπως είχα αναφερθεί και στο παρελθόν, αν δεν βρεθεί πολύ σύντομα, αυτήν την αντιξοότητα θα τη βρούμε μπροστά μας και θα δυσχεραίνει πάρα πολύ την κατάσταση».

Το παιχνίδι του Σαββάτου (19/11) με τον Αστέρα Τρίπολης είναι άκρως σημαντικό για την ΑΕΚ. Ο Κωστένογλου ζήτησε τη συμπαράσταση των οπαδών της ομάδας με τα παρακάτω λόγια:

«Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο μας, να έρθει στο γήπεδο, να βρεθεί κοντά μας, γιατί πραγματικά έχουμε ανάγκη την παρουσία του. Η ψυχολογική τόνωση των παικτών μας θεωρώ πως θα είναι και το πιο καθοριστικό ως προς την έκβαση του παιχνιδιού».

{textlink02}

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved