Ρόβας: «Με συγκέντρωση και ψυχή κόντρα στον Άρη»

Ρόβας: «Με συγκέντρωση και ψυχή κόντρα στον Άρη»

Συγκέντρωση και ψυχή θα πρέπει να δείξει ο ΟΦΗ στο παιχνίδι του με τον Άρη, όπως τόνισε ο Βασίλης Ρόβας, προκειμένου η κρητική ομάδα να πάρει τη νίκη.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104», ο Βασίλης Ρόβας αναφέρθηκε αρχικά στην προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Άρη: «Από θέμα προπόνησης πάμε καλά. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα και πάμε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Άρη. Το τεχνικό τιμ και η διοίκηση έχουν φροντίσει αυτή η οικογένεια που υπήρχε και πέρυσι να την κρατήσουν και φέτος και αυτό είναι και το μυστικό του φετινού ΟΦΗ».

Σε ερώτηση για το που θα κριθεί το παιχνίδι με τον Άρη, είπε: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και δείξουμε ψυχή, θα τα καταφέρουμε πιστεύω. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αρη. Αν το Γεντί Κουλέ είναι φρούριο, όπως είχα πει σε συνέντευξη μου και το καλοκαίρι δεν θα είναι εύκολο να περάσει καμία ομάδα από την έδρα μας.

Αν συμβαίνει αυτό η ομάδα  θα κρατηθεί εύκολα στην κατηγορία και στην συνέχεια θα μπορεί να κοιτάξει το κάτι παραπάνω. Ο ΟΦΗ έχει ποιότητα σαν ομάδα και καλή ψυχολογία. Σε αυτό το κομμάτι έχει μεγάλο μερίδιο και ο προπονητής. Υπάρχει άριστη συνεργασία και επικοινωνία και αυτό είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα. Την ομάδα δεν την φοβάμαι και αν λυθεί και το οικονομικό δεν έχει να φοβάται τίποτα. Κάτι υπάρχει σε αυτή την ομάδα.

Είναι στα μέτρα μας το παιχνίδι γιατί είναι σχεδόν ίδιο με την ΑΕΚ. Προσφέρεται για ανοιχτό ποδόσφαιρο  και με καθαρό μυαλό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να μπουμε δυνατά όπως με την ΑΕΚ, θα είναι ένα παιχνίδι που θα βρούμε χώρους και πρέπει να κάνουμε γκολ τις φάσεις μας γιατί ο Άρης είναι μια ποιοτική ομάδα».

Αναφερόμενος στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, τόνισε: «Σίγουρα όλες οι συνθήκες δεν περνάνε απαρατήρητες. Όταν όμως σφυρίζει ο διαιτητής τα αφήνουμε όλα πίσω και κοιτάμε να υπηρετούμε την φανέλα που φοράμε και τον κόσμο που έρχεται να μας δει.  Είναι ένα δύσκολο το κομμάτι το διοικητικό και πιστεύω πως και αυτοί κάνουν ότι μπορούνε για να μένουμε ανεπηρέαστοι.

Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το κλίμα που υπάρχει. Όπως κοιτάμε εμείς να κάνουμε σωστά την δουλειά μας αυτό πρέπει κοιτάει να κάνει και η διοίκηση. Να βρεί τις λύσεις στα οικονομικά θέματα. Υπάρχουν πάντως κάποια πράγματα που δεν είναι κατανοητά. Εντάξει να μην τα βρεις με τον Σουλεάπ αλλά να μην τα βρίσκεις και με τους συντοπίτες σου; Αναφέρομαι στην περίπτωση Βατσινά».

Τέλος, για τη δική του παρουσία, υποστήριξε: «Πέρυσι είχα ένα τραυματισμό θρίλερ. Ξεκίνησα με τον Ατρόμητο, είχα μια καλή παρουσία και αισθάνθηκα δικαιωμένος γιατί ο κόσμος με χειροκρότησε στην αλλαγή μου. Η συνέχεια δεν ήταν τόσο ανάλογη για εμένα. Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό. Εγώ προσπαθώ να βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό. Σε πέντε παιχνίδια που έπαιξα σαν αλλαγή πιστεύωπως τον έδειξα.

Είναι δύσκολο και για έναν ποδοσφαιριστή να μπαίνει αλλαγή και να ανταπεξέρχεται στις συνθήκες του αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος από τον ευατό μου. Το καλό είναι πως η ομάδα πάει καλά. Εγώ θέλω να παίζω βασικός και αν έλεγα το αντίθετο θα ήταν ψέμμα, αλλά αν ο προπονητής μου κρίνει ότι πρέπει να έχω ένα άλλο ρόλο θα κάνω υπομονή και θα δουλεύω ακόμη περισσότερο».

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved