Βεντούρης: «Δεν διοικείται ο Πανιώνιος»

Βεντούρης: «Δεν διοικείται ο Πανιώνιος»

Έντονη κριτική στην υπάρχουσα διοίκηση του ερασιτέχνη Πανιωνίου άσκησε ο Γεράσιμος Βεντούρης, με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας να τονίζει ότι ο σύλλογος δεν διοικείται ουσιαστικά από κανέναν.

«Είμαι μακριά από όλα αυτά που γίνονται στην ομάδα, αλλά δεν είμαι ήρεμος. Παρακολουθώ αυτά που γίνονται και μόνο χαρούμενος δεν είμαι. Δεν ήταν ποτέ ρόδινα από οικονομικής άποψης. Λύσεις, όμως, βρίσκαμε. Έχουν γίνει πολλοί αγώνες. Όταν αναλάβαμε τον Ιανουάριο του 2011, είχαμε πολλές εκκρεμότητες. Εδώ δεν γίνεται καμία μάχη. Το μόνο που δεν έχουν κάνει 2 μήνες είναι να διοικήσουν. Τι μήνυμα βγήκε από τη ΓΣ; Ότι δεν έχουμε λεφτά. Πως νομίζουν ότι διοικείται μια ομάδα;» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γεράσιμου Βεντούρη στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του Τάκη Λεμονή: «Εγώ το υπέγραψα. Αν είναι αυτός το πρόβλημα, να τον πάρω, να τον παρακαλέσω να φύγει. Λες και αυτός είναι το πρόβλημα. Έχει πάρει 60.000 ευρώ από τον Γενάρη. Δεν έχει βάλει το μαχαίρι στο λαιμό ούτε έχει απαιτήσεις. Έχει αγοράσει πράγματα για την ομάδα. Όλοι έχουν επικεντρωθεί στον Λεμονή. Είχα μιλήσει το καλοκαίρι για επέκταση με χαμηλότερα χρήματα, αλλά ποτέ δεν τελεσφόρησε. Ένα δίμηνο είχαμε αναταραχή, δεν τελείωσε το θέμα. Μετά μου είπε, με ποιον να συζητήσω;»

Όσον αφορά στο άνοιγμα που υπάρχει στην ΠΑΕ Πανιώνιος, ο Γεράσιμος Βεντούρης δεν ήταν ξεκάθαρος: «Το άνοιγμα δεν είναι το συμβόλαιο του Λεμονή. Ποτέ δεν μου έδωσαν τα νούμερα της ομάδας, τα δούλευε ο κ. Τσολακάκης. Του Εστογιανόφ το συμβόλαιο το βρήκαμε. Το καλοκαίρι ήμουν κάθετα ενάντιος στο συμβόλαιό του, όχι γιατί δεν είναι καλός, αλλά δεν μπορούσαμε να είχαμε έναν παίκτη με τέτοιο συμβόλαιο. Τους εξήγησα ότι δεν μπορούμε να έχουμε έναν τέτοιον παίκτη. Μειοψήφησα εγώ. Μας είχε πει να μην έρθει πίσω. Είχε πει ότι δεν θέλει να φύγει από την Ουρουγουάη. Υπήρχε η θεωρία ότι θα παίξει καλά και θα τον πουλήσουμε το χειμώνα. Εκεί ήταν η πρώτη μου ρήξη με το ΔΣ. Ο Εστογιανόφ είναι ο μόνος πληρωμένος. Υπάρχει γκρίνια μεταξύ των παικτών. Έχει δημιουργηθεί ένα μωσαϊκό από κακούς χειρισμούς. Η διαχείριση που γίνεται στα οικονομικά είναι η χειρότερη που έχει γίνει. Ήταν δυνατό συμβόλαιο αυτό που έγινε με τον Λεμονή».

Για το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Τσακίρης δεν δείχνει τη διάθεση να ασχοληθεί εκ νέου με τα διοικητικά, είπε: «Τον αγαπώ και τον εκτιμώ, αλλά έφτασε ομάδα την πριν το χείλος της Β' Εθνικής. Δεν βλέπω κάποια λύση. Μακάρι να ενδιαφέρεται ακόμη ο όμιλος από το Κουβέιτ. Μίλησε η τωρινή διοίκηση με τον κ. Παπαλόη. Εμένα με έριξαν επειδή μίλησα μαζί του και μετά πήγαν και αυτοί».

Αναφορικά με το μέλλον της ομάδας, τόνισε: «Με μια σοβαρή διοίκηση θα τσουλήσει, με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν μπορεί».

Τελειώνοντας, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, είπε: «Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε ήταν να συμμαζέψουμε κάποια πράγματα, συμβόλαια και υποχρεώσεις. Κάναμε και λάθη, το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι κάποια στιγμή το καλοκαίρι, ξεκινώντας από το θέμα του Εστογιανόφ, από εκεί και πέρα υπήρξαν και άλλα θέματα. Τις εισηγήσεις του προπονητή δεν ήθελαν να τις ακούσουν. Αγωνιστικά και στον οικονομικό προγραμματισμό, αν εξαιρέσουμε τον Εστογιανόφ, πήγαν καλά τα πράγματα. κανείς δεν αμφιβάλλει ότι δεν είναι καλός παίκτης. Το να είναι πληρωμένος και οι άλλοι να έχουν επιταγές, δεν υπάρχει καλό κλίμα».

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved