Βελής: «Λεφτά από… Λας Βέγκας για τον ΠΑΟΚ»

Βελής: «Λεφτά από… Λας Βέγκας για τον ΠΑΟΚ»

Το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λεωνίδας Βελής αναφέρθηκε στις συζητήσεις με τον επιχειρηματία Λάμπη Ηλιάδη που διαμένει στο Λας Βέγκας και τον «ψήνει» να βάλει δύο εκατ. ευρώ.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» ο Λεωνίδας Βελής σημείωσε ότι προσπαθεί να πείσει τον Καστοριανό επιχειρηματία, Λάμπη Ηλιάδη να επενδύσει στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στις εμπειρίες του από την έως τώρα ενασχόλησή του.

Αρχικά ανέφερε: «Εχω ήδη κάνει επαφές με ανθρώπους στην Αμερική για να φέρουμε κάποια φράγκα στον ΠΑΟΚ. Δε θέλουν, όμως, ούτε για διακοπές να έρθουν στη χώρα μας, μια κι είναι επηρεασμένοι από αυτά που έγιναν. Μου είπαν ότι του χρόνου μπορεί να γίνει κάτι. Εγώ ήμουν 5.5 χρόνια στο Λας Βέγκας και 15.5 συνολικά στην Αμερική. Ο ένας επιχειρηματίας που μιλάω είναι ο Λάμπης Ηλιάδης από την Καστοριά. Εχει μεγάλη εταιρία με ταξί στο Λας Βέγκας. Αν βάλει χρήματα στον ΠΑΟΚ δε θα βάλει 100.000 ευρώ, αλλά δύο εκατομμύρια ευρώ. Είναι κάτι παραπάνω από 70 χρόνων και ζει 50 χρόνια στην Αμερική».

Ο Βελής μίλησε και για παλιότερη προσέγγιση του συγκεκριμένου επιχειρηματία, όταν προσκλήθηκε να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κάποτε υπήρξε πρόταση, επί εποχής Κούλη Αποστολίδη στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, για να αγοράσει την ομάδα. Του είχαν πει αρχικά - μέσω εκπροσώπου που βάλαμε και μιλούσε με τον Αποστολίδη - ότι πρέπει να δώσει 400 με 500 εκατομμύρια δραχμές, αλλά μετά του υπογράμμισαν ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε 8 δισεκατομμύρια δραχμές. Πάντως να ξέρετε ότι δεν είναι μόνο αυτός ο επιχειρηματίας που θα προσεγγίσω στην Αμερική. Οταν πάω εκεί, με το νέο έτος, θα μιλήσω και σε άλλους, μια και έζησα πολλά χρόνια στις ΗΠΑ. Απλά ο Λάμπης έχει πολλά χρήματα και θα μπορούσε να βάλει δύο εκατομμύρια ευρώ. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη έναν μεγάλο χορηγό, τον κ. Σαχπατζίδη που έβαλε πολλά χρήματα στον σύλλογο».

Σε ερώτηση για το πώς υποδέχθηκε την πρόταση από τον Θόδωρο Ζαγοράκη για να μπει στο Δ.Σ., απάντησε ότι «είμαστε γείτονες με τον Ζαγοράκη. Είχαμε πει κάποια πράγματα… Με είχε στο μυαλό του και όταν ήρθε η πρόταση, δεν την περίμενα. Ηταν διαφορετικό να φωνάζεις ΠΑΟΚ από την κερκίδα κι άλλο να παίρνεις κι εσύ αποφάσεις. Επειδή έχω ξυρισμένο κεφάλι, μόλις μου το είπε ο Ζαγοράκης… έβγαλα μαλλιά. Του είπα να έρχεται τακτικά γιατί μου έπεσαν τα μαλλιά, μήπως και τα αναπληρώσουμε…».

Αναφορικά με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και τη σχέση που έχει μαζί τους, τόνισε: «Είναι λεβεντόπαιδα τα παιδιά του Σαχπατζίδη. Ηδη βοηθούν, σχίζονται για τον ΠΑΟΚ. Είμαστε πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να μην έχουμε τη δύναμη να πάρουμε το πρωτάθλημα, όμως μπορούμε να χτυπήσουμε το Κύπελλο, να βγούμε στο ΟΥΕΦΑ».

Και συνέχισε αναφερόμενος στα μέλη της διοίκησης: «Ο Μηλιωρίδης σχίζεται… Είναι πολύ καλός σε όσα κάνει. Οι Βρύζας και Κωνσταντινίδης πονάνε την ομάδα, είναι δικά μας παιδιά. Δεν είναι αλεξιπτωτιστές στο χώρο. Πάντως πρέπει να ξέρετε ότι δεν ασχολούμαι με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά έχουμε λόγο και κάνουμε πράγματα σε όλα τα υπόλοιπα. Δεν υπάρχυν ρόλοι. Ολοι για κανέναν. Ολοι κοιτάζουμε το οικονομικό μέρος. Ολοι μας είμαστε για όλα».

Τέλος εκθείασε το ταλέντο των Κατσικά και Γιάννου, ενώ είπε ότι οι Γκαρσία και οι υπόλοιποι έμπειροι ποδοσφαιριστές μπορούν να παίξουν ακόμη δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved