«Είναι δύσκολο, αλλά ο Ροναλντίνιο είναι θετικός!»

«Είναι δύσκολο, αλλά ο Ροναλντίνιο είναι θετικός!»

Ο εκπρόσωπος του Ροναλντίνιο στην Ελλάδα, Ανδρέας Δημητρίου, με δηλώσεις του τόνισε πως θα ήταν εφικτή μια μεταγραφή του Βραζιλιάνου σταρ στον Παναθηναϊκό ωστόσο υπάρχουν αντικειμενικές και μεγάλες δυσκολίες σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» ο κ. Δημητρίου επιβεβαίωσε πως ο Βλάσης Τσάκας έχει επικοινωνήσει μαζί του και για λογαριασμό του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και του ζήτησε να γίνουν ενέργειες για να προσεγγιστεί ο Ροναλντίνιο, ενώ επιβεβαίωσε και όσα αναφέρει σήμερα (16/11) το Onsports για διαφωνίες της Traffic με την Φλαμένγκο γύρω από το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου άσου.

Ο κ. Δημητρίου υποστήριξε πως ο Ροναλντίνιο αισθάνεται δεύτερη πατρίδα του την Ελλάδα και θα ήταν θετικός στο να παίξει ποδόσφαιρο στη χώρα μας και τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει όμως να ξεπεραστούν μεγάλες δυσκολίες που όπως είπε δεδομένα θα υπάρχουν από την πλευρά της Φλαμένγκο και τον χορηγών του Βραζιλιάνου άσου.

«Το αν έχει φτάσει η πρόταση μιας επιχειρηματικής ομάδας, ναι έχει φτάσει. Δεν μπορούμε όμως να μιλάμε με ομάδα επιχειρηματιών. Δε θα παίξει ο Ροναλντίνιο στο σπίτι τους και το γκαράζ τους, χρειαζόμαστε μια ομάδα που θα πάει στην Φλαμένγκο να ζητήσει τον παίκτη. Δεν είναι λοιπόν μόνο αυτή η πρόταση που σας είπα, αλλά κι άλλες ομάδες», είπε αρχικά ο Ανδρέας Δημητρίου επιβεβαιώνοντας τις επαφές του με τον Βλάση Τσάκα.

Για την ρήτρα των 170 εκατ. ευρώ που φέρεται να έχει ο Βραζιλιάνος, σχολίασε: «Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ρήτρα. Είναι αδύνατον να υπάρχουν τέτοια νούμερα. Οι ρήτρες για να σπάνε. Άλλες φορές είναι για να τηρούνται και άλλες για να σπάνε. Δε θεωρώ λοιπόν ότι αυτό το νούμερο δεν έχει γραφτεί σωστά. Όταν μια ομάδα είναι αποφασισμένη να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή, μπορεί να κινηθεί χωρίς την ρήτρα απαραίτητα. Μπορεί να κάνει μια πρόταση σε μια συγκεκριμένη ομάδα και να πάρει τον παίκτη με ένα ποσό πάρα πολύ χαμηλότερο από αυτά που λέει η κάθε ρήτρα. Ζούμε σε μια χώρα που περνάει μια μεγάλη κρίση. Αν λέμε εμείς ότι ο ένας παίρνει 40 και ο άλλος 100, γινόμαστε προκλητικοί και θα γελάει ο κόσμος μαζί μας».

Για τις απαιτήσεις που θα έχει ο Ροναλντίνιο, τόνισε: «Ο Ροναλντίνιο σαν μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του και σαν πρότυπο που είναι. Ο Ροναλντίνιο και ο Ρομπέρτο έχουν ορφανοτροφείο στο Πόρτο Αλέγκρε που ταΐζει 3000 παιδιά την ημέρα. Τους κοστίζει 3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Το κράτος δεν τους δίνει τίποτα. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές και δεν είναι ο Ρόνι άνθρωπος που θα πάρει τα εκατομμύρια να τα βάλει στην τσέπη του».

Για το πώς μπορεί να γίνει κίνηση για τον Ροναλντίνο, εξήγησε ότι: «Για να μπορούμε να πούμε ότι κάτι θα υπάρξει και θα συζητηθεί η ρήτρα ή όχι, θα πρέπει να πάει στην Φλαμένγκο και να πει ότι εγώ είμαι ο Παναθηναϊκός, θέλω τον παίκτη και δίνω αυτά τα χρήματα. Όπως έκαναν κι άλλες ομάδες που τον ήθελαν, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μίλαν».

Για το αν μίλησε με τον Βλάση Τσάκα, ανέφερε: «Ο κ. Τσάκας απευθύνθηκε σε μένα, του απάντησα ότι πρέπει να πάνε στην Φλαμένγκο, είπε πως θα περιμένει να πάρει τον Παναθηναϊκό ο υψηλότατος και θα το προχωρήσει στη συνέχεια».

Σε ερώτηση για τα προβλήματα στο συμβόλαιο του Ροναλντίνιο με την Φλαμένγκο, δήλωσε: «Επιβεβαιώνω τη συνάντηση στα γραφεία της Φλαμένγκο. Για τις οφειλές δε θέλω να επεκταθώ. Είναι ένα εσωτερικό θέμα και αυτά γίνονται στις ομάδες. Δεν είναι σωστό να μπαίνουμε σε τέτοιες συζητήσεις».

Για το αν θα ήταν θετικός να έρθει στην Ελλάδα και αν θα το κάνει για την εξωγηπεδική ζωή, σχολίασε: «Ο Ροναλντίνιο θεωρεί την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του. Νιώθει πάρα πολύ άνετα. Θεωρώ ότι έκανα λάθος όταν τον πήγα σε νυχτερινό κέντρο, γιατί έτσι βγήκαν διάφορα προς τα έξω, ότι είναι μπουζουκόβιος και διάφορα τέτοια. Είναι κρίμα γιατί είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η μουσική, κάνει ωραία τη ζωή του. Τώρα που είναι στο Ρίο έχει μια μπάντα με 12 φίλους του και παίζουν. Το μετάνιωσα που τον πήγα στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας, στεναχωρήθηκε κι ο ίδιος».

Ενώ υπογράμμισε με βεβαιότητα πως ο Ροναλντίνιο… «Δεν είναι αρνητικός στο να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Για το αν θα παίξει ρόλο η παρουσία Βραζιλιάνων όπως οι Ριβάλντο και Ζιλμπέρτο στη χώρα μας, αποκάλυψε ότι: «Θα παίξει ρόλο σίγουρα η παρουσία του Ριβάλντο αλλά κυρίως του Ζιλμπέρτο Σίλβα σε μια τέτοια απόφαση. Θα σας πω και κάτι που δεν ξέρετε. Ο Ζιλμπέρτο πριν έρθει στην Ελλάδα ρώτησε τον Ροναλντίνιο. Του είπε πως οι άνθρωποι είναι σαν εμάς, διασκεδάζουν σαν εμάς και του είπε να έρθει αφού έχει πρόταση».

Για τις πιθανότητες που δίνει για τη μεταγραφή, ανέφερε: «Είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει πραγματικότητα αυτό το πρότζεκτ που λέγεται Ροναλντίνιο στην Ελλάδα. Θα παίξουν ρόλο και τα τρία πράγματα μαζί, ο ποδοσφαιριστής, η ομάδα και οι χορηγοί. Το 30 εκατ. ευρώ σαν νούμερο δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν είμαι βέβαιος αν είναι αυτό το ποσό».

Για τις δηλώσεις του Ρομπέρτο Ασίς, ανέφερε: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω και θέλω να σας μιλήσω εκ μέρους του. Ο Ρομέρτο θεωρεί πως οποιαδήποτε πρόταση για τον ποδοσφαιριστή είναι καλοδεχούμενοι. Θα πρέπει όμως να υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη της Φλαμένγκο. Χωρίς αυτή, δεν γίνεται τίποτα».

Για την παρουσία του Ροναλντίνιο παλαιότερα στην Ελλάδα, είπε: «Δεν κοιμήθηκε το βράδυ στην κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, γιατί μου είπε πως είναι στιγμές που δεν μπορεί να τις ξεχάσει. Έμεινε τέσσερις μέρες άυπνος ο αθεόφοβος για να θαυμάζει την Ελλάδα».

Ενώ τέλος ανέφερε: «Γιατί να το κλείσουμε το θέμα; Θα δούμε τι θα γίνει…»

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved