Με το μυαλό στον Καπίνο (photos)

Με το μυαλό στον Καπίνο (photos)

Με το μυαλό στον Στέφανο Καπίνο και στην κατάσταση των τερματοφυλάκων της ομάδας γενικότερα έγινε η προπόνηση της Τετάρτης (16/11) στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για το ντέρμπι του Σαββάτου (19/11) με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το νέο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ακούει στο όνομα Στέφανος Καπίνο. Ο 17χρονος πορτιέρο, πιθανότατα μέσα στην ημέρα, θα περάσει από την Παιανία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει αφού έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Καπίνο δεν είναι «φρέσκο» αφού είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά και στην αρχή της σεζόν, όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Περιστέρι προέρχονταν από δεκαπενθήμερη αποχή λόγω ενοχλήσεων στο ίδιο σημείο, όμως σε μια πρώτη επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού φέρεται να είπε πως δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα ώστε να του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι.

Το θέμα πάντως για τον Παναθηναϊκό είναι ότι αν δεν καταφέρει ο Καπίνο να παίξει στο ντέρμπι, θα έχει να αντιμετωπίσει έναν μεγάλο «πονοκέφαλο» ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Αυτό γιατί ο Στέφανος Κοτσόλης, που είναι ο πλέον έμπειρος τερματοφύλακας της ομάδας, έκανε για μια ακόμα μέρα ατομικό πρόγραμμα και δε θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό με συνέπεια να μην μπορεί να πάρει τη θέση του Καπίνο αν αυτό χρειαστεί και οι μόνοι υποψήφιοι για την αποστολή να είναι οι Καρνέζης, Ταμπάκης.

Από εκεί και πέρα, τα άλλα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Φερέιρα, είναι γνωστά. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν για μια ακόμα μέρα οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γκέργκελι Ρούντολφ και Βερντού Τοτσέ, ενώ ο Σεϊταρίδης ενσωματώθηκε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. Όσο για τους διεθνείς, η καθυστέρηση στην επιστροφή από την Αυστρία δεν τους επέτρεψε να δώσουν το «παρών» στην πρωινή προπόνηση και από αύριο (17/11) θα είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου σε τρία διαφορετικά γκρουπ εναλλάξ, ενώ ολοκληρώθηκαν οι εντολές του Φερέιρα, για μια ακόμα μέρα με ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, με οικογενειακό διπλό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να μην αλλάζει τακτική και πρόσωπα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού και σήμερα στην προπόνηση δοκίμασε με τους βασικούς τους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στα τελευταία νικηφόρα ματς των «πρασίνων».

Τέλος, για μια ακόμα μέρα με ομάδα προπονήθηκε ο νεαρός Αργεντινός, Σαντιάγκο Ντίαζ, ο οποίος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις τόσο στον Φερέιρα όσο και στους συμπαίκτες του και δείχνει πως δεν έγινε τυχαία η επιλογή του για την ομάδα νέων των «πράσινων» με προοπτική να ενισχύσει κάποια στιγμή και την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved