Διαφωνία Traffic-Φλαμένγκο για Ροναλντίνιο!

Διαφωνία Traffic-Φλαμένγκο για Ροναλντίνιο!

Μπορεί στη Βραζιλία να επιβεβαιώνουν ότι η ρήτρα των 170 εκατ. ευρώ που έχει βάλει στον Ροναλντίνιο η Φλαμένγκο να ισχύει, ωστόσο η διαφωνία της «Fla» με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου σταρ φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον… Παναθηναϊκό στη «χώρα του καφέ»! Όλη η «Ροναλντινιάδα» στο Onsports!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η «Lancenet», την Τετάρτη (16/11) υπήρχε συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της Traffic, του αδερφού του Ροναλντίνιο και της διοίκησης της Φλαμένγκο έτσι ώστε να βρουν λύση στο πρόβλημα με το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου σταρ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός φέρεται να θέλει να τον κάνει δικό του μέσω του πρίγκιπα.

Δεν τον έχουν πληρώσει…

Η «Φλα» άλλωστε δεν έχει πληρώσει εδώ και δυο μήνες τον «Ρόνι» και ήδη τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό «παίζουν» πιο δυνατά από τους συμπατριώτες του άλλοτε άσου της Μπαρτσελόνα και της Μίλαν αφού δεν αποκλείουν την φυγή του σταρ από το Πόρτο Αλέγκρε και την επιστροφή στην Ευρώπη. Στο παιχνίδι άλλωστε δεν είναι μόνο ο πρίγκιπας και ο Παναθηναϊκός αλλά και άλλες ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ροναλντίνιο ανήκει κατά το 75% στην εταιρεία Traffic και κατά 25% στην Φλαμένγκο. Η γνωστή εταιρεία δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την βραζιλιάνικη ομάδα αυτή την περίοδο, λόγω διαφορών σε οικονομικά θέματα που αφορούν χορηγίες αλλά και για το συμβόλαιο του Ροναλντίνιο, και οι πληροφορίες από την Βραζιλία αναφέρουν πως υπάρχει… θέμα στην συγκεκριμένη υπόθεση.

«Κόντρα» με Λουξεμπούργκο

Συν τοις άλλοις, προστέθηκε στην εξίσωση και το θέμα που προέκυψε από την Ελλάδα με τις δηλώσεις του Βλάση Τσάκα για προσπάθεια να έρθει στον Παναθηναϊκό ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ όταν πάρει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ, την ώρα που ο Ροναλντίνιο τα έχει «σπάσει» με τον Λουξεμπούργκο και δεν είναι πάντα πρώτη επιλογή για την ενδεκάδα της «Φλα».

Από την Βραζιλία βέβαια, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της ρήτρας των 170 εκατ. ευρώ για τον Ροναλντίνιο, αυτό όμως που δεν είναι ξεκάθαρο είναι το τι θα γίνει σε περίπτωση που η Traffic δεν τα βρει με τη Φλαμένγκο και αποφασίσει να δώσει αλλού τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Το αν θα ισχύει η συγκεκριμένη ρήτρα ή αν θα χρειαστεί μικρότερο ποσό για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σταρ, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Νέες δηλώσεις του Ασίς…

Ο αδερφός του Ροναλντίνιο από την πλευρά του έκανε εκ νέου δηλώσεις στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και υποστήριξε πως δεν έχει στα χέρια του καμία πρόταση από τον Παναθηναϊκό, παρότι όπως τόνισε έχει εξαιρετικές φιλίες και αναμνήσεις από την Ελλάδα, ενώ για την λύση του θέματος που υπάρχει με την Traffic και την Φλαμένγκο έριξε το… μπαλάκι στους ανθρώπους του βραζιλιάνικου συλλόγου.

«Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα σύντομα. Ο Ροναλντίνιο έχει συμβόλαιο με την Traffic και την Φλαμένγκο. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να είναι σωστές όλες οι πλευρές», είπε μεταξύ άλλων ο Ρομπέρτο Ασίς, ενώ είχε αναφέρει επίσης ότι: «Ξέρω ότι η ομάδα μπορεί να πάει στα χέρια του πρίγκιπα. Δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Δεν ανησυχώ. Αν μπορεί κάποιος να πάρει έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο ως το 2014 τι να πω;».

Πάντως, ο εκπρόσωπος και αδερφός του Ροναλντίνιο, επισήμανε στους Βραζιλιάνους δημοσιογράφους πως έχουν γίνει ήδη δυο συναντήσεις με τη διοίκηση της Φλαμένγκο και με την Traffic χωρίς όμως να βρεθεί λύση για το συμβόλαιο του «Ρόνι».

Διαβάστε επίσης:

Ο Ροναλντίνιο η βόμβα...

Ρόνι; Ποτέ μη λες ποτέ...

Δεν «παίζει» μόνος του ο Παναθηναϊκός για Ροναλντίνιο

«Ο Ροναλντίνιο θα μείνει μαζί μας»

Βελόσο: «Είναι μόνο φήμες για τον Ροναλντίνιο»

Το γύρο του κόσμου για Ροναλντίνιο…

Ρομπέρτο Ασίς: «Στην Ελλάδα το Δεκέμβριο»

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved