Μαρινάκης: «Στηρίξτε με πάθος και υπομονή»

Μαρινάκης: «Στηρίξτε με πάθος και υπομονή»

Πάθος, δύναμη και υπομονή στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/11) ζήτησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού από την αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών των «ερυθρολεύκων» κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν το απόγευμα της Τρίτης.  

Την μεγάλη επιθυμία όλης της «ερυθρόλευκης οικογένειας» για νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου (19/11, 19:30), εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, στην συνάντηση που είχαν απόψε (15/11) οι δύο πλευρές.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Δ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Μώραλη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, ζήτησε από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας να στηρίξουν με τον τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν τον Ολυμπιακό στο επερχόμενο ντέρμπι των «αιωνίων» φροντίζοντας ωστόσο, παράλληλα όλα να γίνουν σε αθλητικό πλαίσιο, δίχως παρατράγουδα.

«Θέλω να είστε για μία ακόμα φορά δίπλα στην ομάδα μας, όπως κάνετε πάντα, με τον μοναδικό τρόπο που εσείς ξέρετε… Στηρίξτε τους παίκτες μας, με δύναμη και πάθος από την εξέδρα, αλλά και υπομονή» τόνισε χαρακτηριστικά ο «ισχυρός» άνδρας του πειραϊκού συλλόγου επιστείοντας ταυτόχρονα την προσοχή όλων στην αποφυγή οποιουδήποτε επεισοδίου, που μπορεί να βλάψει τον Ολυμπιακό:

«Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για την άψογη συμπεριφορά, την οποία έχετε επιδείξει μέχρι σήμερα σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει στο γήπεδο μας. Κάντε το ίδιο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό διαφυλάσσοντας την ομάδα μας…»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπογράμμισε, εξάλλου, ότι ενδεχόμενη διακοπή στο παιχνίδι εξαιτίας παρατράγουδων στην εξέδρα, πέρα από τον κίνδυνο τιμωρίας της έδρας των πρωταθλητών, δεν ευνοεί τον Ολυμπιακό και αγωνιστικά, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι ομάδα ρυθμού. Δεν βολεύει, δηλαδή, την ομάδα του Βαλβέρδε να σταματάει το παιχνίδι κάθε λίγο και λιγάκι, κάτι που επεσήμανε πρόσφατα και ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα νικήσουν τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο (19/11), καθώς είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλό τους.

Από την δική τους πλευρά, οι εκπρόσωποι των οργανωμένων του Ολυμπιακού δεσμεύτηκαν στον πρόεδρο του συλλόγου ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουν την ομάδα, ενώ παράλληλα θα φροντίσουν για την ομαλή διεξαγωγή του ματς αποφεύγοντας κάθε… απαγορευμένη συμπεριφορά.

Παράλληλα, όμως, ζήτησαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να φροντίσει ώστε άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού να καταλάβουν τι σημαίνει για όλη την «οικογένεια» των «ερυθρόλευκων» μία νίκη σε ντέρμπι επί του «αιωνίου» αντιπάλου.

Σ’ αυτό το τελευταίο αίτημα των οπαδών, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε ότι θα μιλήσει σε παίκτες και προπονητή, στην συνάντηση που θα έχει μαζί τους την Πέμπτη (17/11), αν και παραδέχτηκε ότι άπαντες γνωρίζουν, ήδη, την σπουδαιότητα της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό…

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας   ΕΔΩ



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved