«Ο ΠΑΟΚ θα είναι συνεπής στις πληρωμές»

«Ο ΠΑΟΚ θα είναι συνεπής στις πληρωμές»

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σπύρος Μηλιωρίδης υποστήριξε ότι η νέα διοίκηση θα προσπαθήσει να είναι συνεπής στις πληρωμές.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό NOVA ΣΠΟΡ FM μίλησε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σπύρος Μηλιωρίδης και σημείωσε ότι οι προσπάθειες που γίνονται πρέπει να έχουν σύμμαχο τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μηλιωρίδη:

Για την ατζέντα της διοίκησης: «Προτεραιότητα είναι να μπουν τα λεφτά που υπάρχουν στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών, γιατί μέχρι τώρα δεν μπορούσαμε να τα εκταμιεύουμε. Δεν είναι πάρα πολύ καιρό, αλλά κάποιου μήνες πίσω».

Για τους λόγους καθυστέρησης σύστασης νέας διοίκησης: «Ήταν απλά διαδικαστικό θέμα». 

Για το θέμα των πληρωμών: «Εκτίμηση δεν μπορώ να κάνω. Το μόνο σίγουρο είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα προσπαθήσουμε να είμαστε συνεπείς στα συμβόλαια που έχουμε υπογράψει. Άλλωστε καθυστέρηση δεν υπάρχει μόνο στον ΠΑΟΚ».

Για το συμμάζεμα στα οικονομικά: «Προσπαθούμε να μειώσουμε τα έξοδα -όπως συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες».

Για την πιθανή έλευση κανονικού επενδυτή: «Ευχόμαστε να εμφανιστεί κάποιος άνθρωπος που θα αναλάβει τα ηνία και θα βγάλει τον ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο. Μακάρι να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να μην περνάει δύσκολες μέρες ο ΠΑΟΚ».

Για την γενναία στήριξη του κόσμου: «Με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ πορευόμαστε μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Με την δύναμή τους, μας βοηθούν να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο που έχουμε. Αν μειωθεί ο κόσμος θα έχουμε θέμα. Αυτός είναι ο χρηματοδότης μας».

Για την επαφή Ζαγοράκη-κόσμου: «Πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον θα συμβεί κάτι τέτοιο».

Για την αγωνιστική κατάσταση του «Δικεφάλου»: «Δεν είμαι αρμόδιος να την κρίνω, αλλά πιστεύω ότι βρει τον δρόμο του και θα έχει κάτι καλό να ελπίζει». 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved