«Ρόνι; Ποτέ μη λες ποτέ»

«Ρόνι; Ποτέ μη λες ποτέ»

Με αφορμή τον... σάλο που έχει ξεσπάσει και μόνο στο άκουσμα ενδεχόμενης απόκτησης του Ροναλντίνιο από τον Παναθηναϊκό, ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του παίκτη, Αντρέας Δημητρίου, έδωσε τη δική του εκδοχή στην ιστορία.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ο κ. Δημητρίου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ στη χώρα μας με την «πράσινη» φανέλα, αλλά από την άλλη, δεν μίλησε και για κλεισμένη μεταγραφή. Ουσιαστικά, άφησε να εννοηθεί ότι όταν ο Παναθηναϊκός έχει κάποιον επίσημο που να μπορεί να μπει σε καθεστώς διαπραγμάτευσης, θα πρέπει να μιλήσει με τη Φλαμένγκο, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημητρίου στον ΣΚΑΪ

Για το αν υπάρχει φωτιά

«Καπνός υπάρχει παντού, όταν μιλάμε για έναν παίκτη σαν τον Ρόνι. Ενδιαφέρον υπάρχει από πάρα πολλές ομάδες. Μιλάμε για έναν παίκτη τεράστιας εμβέλειας, τον αρχηγό της Εθνικής, δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος, έναν παίκτη που έχει παίξει σε πολύ μεγάλους συλλόγους»

Για το τι θα πρέπει να γίνει ώστε να υλοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή

«Το πρώτο βήμα είναι ένα φαξ στην ομάδα που ανήκει, δεν είναι ελεύθερος, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 + 3 χρόνια».

Για το αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή:

«Ποτέ μην λες ποτέ στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν υπάρχει κάποιος επίσημος στον Παναθηναϊκό για να μιλήσει αυτή τη στιγμή».

Για το αν ο ίδιος θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα:

«Είμαι φίλος του και τον εκπροσωπώ στην Ελλάδα. Γιατί να μην έρθει στην Ελλάδα; Πολλοί θα πουν ότι έρχεται για τα μπουζούκια, βλακωδώς τον έχω πάει εγώ με δική μου πρωτοβουλία δύο φορές, του άρεσε πολύ, αλλά φυσικά δεν θα έρθει γι’ αυτό».

«Υπάρχει κρούση»

Λίγο αργότερα, ο Δημητρίου μίλησε και στον NovaΣπορ FM για το θέμα Ροναλντίνιο-Παναθηναϊκός και υποστήριξε ότι όντως έχει γίνει μια πρώτη ανεπίσημη κρούση από την πλευρά των ανθρώπων του πρίγκιπα, ωστόσο η περίπτωση του Βραζιλιάνου μόνο εύκολη δεν είναι.

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο Ροναλντίνιο δεν είναι ελεύθερος για να μπορεί να μιλήσει με οποιονδήποτε θέλει. Πρέπει, η ομάδα που ενδιαφέρεται να απευθυνθεί στην ομάδα που ανήκει ο ποδοσφαιριστής, στην προκειμένη, την Φλαμένγκο. Από εκεί και πέρα, φιλολογικές συζητήσεις για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή γίνονται καθημερινά από πολλές ομάδες της ηπείρου. Αν θέλετε να επιβεβαιώσω εάν έχει γίνει κρούση από την ομάδα επιχειρηματιών που αναφέρεστε, ναι, έχει γίνει κρούση», δήλωσε αρχικά ο Δημητρίου και συνέχισε λέγοντας:

«Αλλά την παρούσα χρονική στιγμή, μόνο κρούση θα μπορούσε να γίνει. Για να είμαι ειλικρινής, όπως είμαι πάντα, με τα χρονικά δεδομένα και την παρούσα κατάσταση δεν είναι μια εφικτή περίπτωση. Θα έλεγα πως είναι εξαιρετικά απαγορευτική.

Εάν τώρα, κάποιος θέλει τόσο πολύ να τον αποκτήσει, το επόμενο βήμα είναι να παρουσιαστούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Φλαμένγκο και να προχωρήσουν στο παρασύνθημα. Όσο για το εάν έχει συναντηθεί ο κύριος Τσάκας με τον αδερφό του Ροναλντίνιο που εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο σταρ, σας λέω πως εδώ, εγώ είμαι εξουσιοδοτημένος για όποιον θέλει να διερευνήσει το θέμα. Όλα εξαρτώνται από τον Ρομπέρτο (αδερφός Ροναλντίνιο)».

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved