Ο Ροναλντίνιο η βόμβα...

Ο Ροναλντίνιο η βόμβα...

Ο Βλάσης Τσάκας αποκάλυψε εν τέλει το όνομα… βόμβα για το οποίο γίνεται λόγος από το πρωί της Τρίτης (15/11), αναφέροντας πως ο πρίγκιπας θέλει να φέρει τον Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό πληρώνοντας συνολικά 30 εκατ. ευρώ. Τι είπε για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει αλλά και για το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ μιλώντας σε σπουδαστές σχολής δημοσιογραφίας ανέφερε πως ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θέλει να κάνει δώρο στον Παναθηναϊκό τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ. Τόνισε μάλιστα πως η μεταγραφή του Ροναλντίνιο στο «τριφύλλι» θα κοστίσει 30 εκατ. ευρώ και θα καλυφθεί από σπόνσορες, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλους ποδοσφαιριστές.

Ο Βλάσης Τσάκας έκανε αναφορά στο όνομα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου της Ξάνθης, μιλώντας για τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει από την ελληνική αγορά, ενώ μιλώντας για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Κώστα Κατσουράνη για τον οποίο είπε πως θα μπορούσε να σταθεί ακόμα και στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Βλάσης Τσάκας προέβλεψε πως το παιχνίδι θα τελειώσει με 3-1 υπέρ του Παναθηναϊκού, ενώ δεν δίστασε να τονίσει ότι αν ζητήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα την επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ αυτή θα γίνει... άμεσα!

Ο Βλάσης Τσάκας αναφέρθηκε ακόμα στην άφιξη του πρίγκιπα στην Ελλάδα και την οριοθέτηση στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ όπου όπως είπε ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα είναι μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού. Για την οικογένεια Βαρδινογιάννη τόνισε πως έχει προσφέρει πάρα πολλά στο «τριφύλλι» ενώ παράλληλα σχολίασε πως ο ίδιος έβαλε την ιδέα στον πρίγκιπα για την αγορά των «πρασίνων».

Επίσης ξεκαθάρισε ότι ο Σαουδάραβας δεν ενδιαφέρεται για επενδύσεις στον ελληνικό τύπο και έκανε λόγω για «πόλεμο» που δέχεται από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, ενώ επανέλαβε τα ονόματα που έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι θα έχουν θέση στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν αναλάβει ο πρίκιπας.

Στη συνέχεια, ο Τσάκας αναφέρθηκε ξανά σε μεταγραφικά ζητήματα μιλώντας για τον Τζαβέλλα και το πώς θα στελεχωθεί το τμήμα σκάουτινγκ, με τον Ρότσα για την Λατινική Αμερική και τον Ορούμα (σ.σ. πρώην παίκτης της Καβάλας) για την Αφρική, ενώ ακολούθησε η συζήτηση για το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι προβλέψεις του εκπροσώπου του πρίγκιπα ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξες, αφού τόνισε πως με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Παναθηναϊκός θα προηγείται με 2-0 και τελικά θα νικήσει με 3-1, ενώ επισήμανε ότι δε φοβάται να πάει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τόνισε ότι περιμένει ήρεμη ατμόσφαιρα στο Φάληρο παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζει το πάθος για τη νίκη που έχουν στον Ολυμπιακό.

Τέλος, ο Βλάσης Τσάκας υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός στην τριετία από την ανάληψη των ηνίων από τον πρίγκιπα θα πρέπει να έχει γίνει αυτάρκης, να δημιουργεί έσοδα και να τα αξιοποιεί για μεταγραφές ενώ για το γηπεδικό επανέλαβε τα όσα έχει πει κατ’ εξακολούθηση το τελευταίο διάστημα.

Τσάκας: «Και πρώτες και δεύτερες επαφές με Ροναλντίνιο»

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε στον NovaΣπορ FM για το ενδιαφέρον απόκτησης του Ροναλντίνιο, όπως επίσης και για άλλους μεταγραφικούς στόχους, τον έλεγχο της ΠΑΕ, τον πρίγκιπα και τις βλέψεις του για την ομάδα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του για:

Τον Ροναλντίνιο

«Μίλησα απλά για το σχεδιασμό που γίνεται. Θέλουμε ένα εμπορικό όνομα και επιλέξαμε αυτό που συνδυάζει την εμπορικότητα με το “στόλισμα” της ομάδας. Όλες οι προσπάθειες μας -όταν και αν γίνουμε διοίκηση- θα επικεντρωθούν σε αυτό τον στόχο».

Το αν υπάρχει ενδεχόμενο να μην αναλάβει ο πρίγκιπας:

«Μη βλέπετε παντού φαντάσματα. Είμαστε στη διαδικασία του ελέγχου ακόμα. Δεν μπορείς να περιορίζεις έναν έλεγχο και να βάζεις χρονικά όρια. Αισιοδοξούμε ότι θα τελειώσει ο έλεγχος την επόμενη εβδομάδα, θα έρθει ο πρίγκιπας και αφού υπογράψουμε, θα μπορούμε να κανονίσουμε τις τύχες του Παναθηναϊκού και να φέρουμε παίκτες. Και ναι, ο Ροναλντίνιο είναι ένας παίκτης που θέλουμε».

Το σημείο που βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Ροναλντίνιο:

«Υπάρχουν και πρώτες και… δεύτερες επαφές με τον μάνατζερ του Ροναλντίνιο. Και φυσικά είναι ενήμερος και ο ίδιος. Είναι ένας πανάκριβος παίκτης και προσπαθούμε να προσπεράσουμε όλες τις δυσκολίες για να τον ντύσουμε στα πράσινα. Άλλωστε, έτσι όπως τον βλέπω, νομίζω ότι του πάνε τα πράσινα».

Το πώς θα καλυφθεί το κόστος αυτής της μεταγραφής:

«Πρόθεσή μας είναι να καλύψουμε τη μεταγραφή μέσω χορηγών. Είναι μια πανάκριβη κίνηση που δεν επιτρέπεται να την κάνει ελληνική ομάδα, αν δεν έχει χορηγούς. Εμείς τους έχουμε. Είναι του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στις 17 Δεκέμβρη και θέλουμε να το… συνδυάσουμε. Αποκλείεται να μη βρούμε πού θα γιορτάσουμε τέτοια μεταγραφή. Οποιοσδήποτε προπονητής θα ήθελε έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα. Αφήστε που ο προπονητής πρέπει να καταλαβαίνει και την εμπορικότητα. Ο Ροναλντίνιο θα φέρει άμεσα κέρδη. Ήταν πρόταση που μας έγινε και όχι επιλογή του πρίγκιπα».

Τις υποθέσεις Σισέ-Βλαχοδήμου-Τζαβέλλα:

«Είπα πως εφόσον ο Φερέιρα ζητήσει τον Σισέ, θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε πίσω. Αυτό μόνο. Όσον αφορά στον Βλαχοδήμο και τον Τζαβέλλα, στο πλαίσιο της επιθυμίας να συνεχιστεί η παράδοση των Ελλήνων παικτών που έχει ο Παναθηναϊκός, θα τους θέλαμε κι εκείνους στην ομάδα».

Το αν η μεταγραφική ενίσχυση προορίζεται για τον Γενάρη:

«Φυσικά και είναι για τον Γενάρη η ενίσχυση. Ό,τι ζητήσει ο προπονητής, θα το έχει. Ειδικά μετά τη νίκη του Σαββάτου, που θα μας δώσει το προβάδισμα, θα το θέλουμε ακόμα περισσότερο. Αλήθεια είναι ότι θέλουμε να πάμε στο Καραϊσκάκη και ελπίζουμε να μην μας αρνηθεί τη φιλοξενία ο κ. Μαρινάκης. Όσον αφορά στον πρίγκιπα, μπορώ να σας πω ότι θα είναι στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ».

Το πού βρίσκονται οι επαφές για τη μεταβίβαση:

«Είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις υποχρεώσεις μας, αφότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Όταν γίνει αυτό και πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση, από ‘κει και πέρα ενεργούμε ως μεγαλομέτοχοι. Δεν υπάρχει κανένα σοβαρό πρόβλημα μέχρι τώρα».

Το γήπεδο:

«Τα πάντα είναι καλά, αλλά προβληματίζει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Θα δούμε, όμως, τις επόμενες μέρες που θα οδηγηθεί η κατάσταση. Το κυριότερο θέμα που πρέπει να διευθετηθεί είναι η παρουσία ιδιωτών μέσα σε ένα πρότζεκτ που αφορά αποκλειστικά τον Παναθηναϊκό».

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved