Γκράθια: «Θύμα των διώξεων ο Μπέος»

Γκράθια: «Θύμα των διώξεων ο Μπέος»

Την άποψή του ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι θύμα των διώξεων για τα «στημένα» παιχνίδια εξέφρασε ο Χάβι Γκράθια σε συνέντευξή του που παραχώρησε στον Τύπο της Ισπανίας!

Ο Ισπανός τέως τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος παραχώρησε τη συνέντευξή του πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα diariovasco.com αναφέρθηκε στην «περιπέτειά» του με τη θεσσαλική ομάδα έπειτα από την απόφαση της ΕΕΑ να τη στείλει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, υπογράμμισε για ακόμη μία φορά ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζοντας την όλη κατάσταση με τη λέξη «χάος» και εξέφρασε την άποψή του ότι ο Αχιλλέας Μπέος αποτελεί θύμα των διώξεων, αιτιολογώντας το ότι «ο πρόεδρός μας συνελήφθη και στο δικαστήριο δεν υπάρχει καμία απόδειξη για οτιδήποτε».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χάβι Γκράθια:

«Δεν μπορώ να καταλάβω όλα όσα γίνονται. Υπάρχουν πολλά πράγματα πίσω που είναι εκτός του αθλήματος. Ο πρόεδρός μας συνελήφθη και στο δικαστήριο δεν υπάρχει καμία απόδειξη για οτιδήποτε. Αυτό με κάνει να καταλάβω ότι είναι θύμα των διώξεων» είπε ο Γκράθια, ο οποίος μίλησε για το πρότζεκτ στο Βόλο, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε και του προκαλεί πόνο: «Μπορώ να μιλήσω με τα καλύτερα λόγια για αυτή την πόλη, για τους ανθρώπους της ομάδας. Ο πόνος είναι ένας ότι το πρότζεκτ δεν είχε συνέχεια. Ήταν μια ομάδα που ήταν πέμπτη, έπαιζε στην Ευρώπη ... Από τότε που ξέσπασε η διαμάχη, το χάος. Δεν τολμούσαν να πουν ότι αυτή η ομάδα δεν θα παίξει στο πρωτάθλημα. Η Ομοσπονδία ακόμη δεν λέει τίποτα».

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα της Super League: «Δεν έχουμε τους παίκτες μας και έχουν να αγωνιστούν από τα μέσα Αυγούστου. Στο πρωτάθλημα έχουν διεξαχθεί εννιά αγωνιστικές, αλλά μερικές ομάδες έχουν παίξει μόνο επτά ή οκτώ παιχνίδια, επειδή τους έχει καταγγείλει και η Καβάλα. Η Super League ανακοίνωσε τις ομάδες που καταλαμβάνουν τις κενές θέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, που είναι ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας».

Για την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό Βόλου είπε: «Είμαστε σε αναμονή, επειδή η αρχική απόφαση ήταν ότι ο σύλλογος εξαφανίστηκε και θα άρχιζε από την τέταρτη κατηγορία. Είπα στον πρόεδρο ότι δεν θα φύγω μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα. Ο κόσμος ήταν πολύ χαρούμενος με εμάς, επειδή έχουμε κερδίσει επτά από τα εννέα παιχνίδια , κάναμε καλή πορεία στην Ευρώπη και θα αναμετριόμασταν με την Παρί Σεν Ζερμέν.... Είναι ντροπή, γιατί ο σύλλογος είναι φιλόδοξος και καλά οικονομικά».

Τέλος, μίλησε για το μέλλον του, πριν όμως καταλήξει στο «τιμόνι» της Κέρκυρας: «Αν δεν εργαστώ στην Ελλάδα, θα γυρίσω στην Παμπλόνα.  Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά είμαι ανοικτός σε κάθε επιλογή σε μια άλλη χώρα...».

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved