Τσάβαλος: «Πρέπει να έχουμε υπομονή»

Τσάβαλος: «Πρέπει να έχουμε υπομονή»

Υπομονή από τον κόσμο του Πανιωνίου για την επόμενη… μέρα στην ομάδα, ζήτησε ο Βασίλης Τσάβαλος.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM», υποστήριξε πως ο Ιστορικός θα πρέπει να πορεύεται με βάσει τις δυνατότητές του και να γίνει βιώσιμος, αλλά με υπομονή, καθώς ο χρόνος μπορεί να βοηθήσει. Παράλληλα, μίλησε για το ενδιαφέρον από τους επενδυτές του Κουβέιτ και τον Τάκη Λεμονή.

«Αρχικά θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Στην Γενική Συνέλευση δεν έγινε χαμός. Μερικές φορές όταν βγάζουμε ένα γεγονός δεν θα πρέπει να βάζουμε περισσότερα στοιχεία. Την ΓΣ την ήθελα πιο ζωηρή σε ποιότητα και ποσότητα γιατί οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα καθορίσουν το μέλλον του Πανιωνίου».

Όσον αφορά στην επόμενη… μέρα της ομάδας, απάντησε: «Έχω τονίσει σε τελευταίες δηλώσεις μου ότι καταλαβαίνω ότι οι εξωτερικές συνθήκες είναι δύσκολες και είναι πιο επιτακτικό να δούμε αλλιώς τα πράγματα. Εκεί είναι το στοίχημα που έχουμε βάλει. Είναι σίγουρο πως στην αρχή της χρονιάς, ο Πανιώνιος έκανε ένα πλάνο που δεν βγαίνει. Αν μπορεί κάποιος να έρθει και να εγγυηθεί ότι μπορεί να βγει το πλάνο, τότε ο Ερασιτέχνης θα του δώσει τη προεδρία. Πρέπει να φτάσουμε να διαπραγματευόμαστε και να είμαστε ειλικρινείς. Και να μην βγαίνει ένα άγχος και ένα νεύρο. Έχουμε να κερδίσουμε ένα μεγαλύτερο στόχιημα. Όπως είπα γενική συνέλευση ο Πανιώνιος είχε μάθει να ζει πάνω από τις δυνατότητές του. Έμπαιναν κάποια παραπάνω λεφτά από τους τελευταίους επενδυτές. Σε αυτές τις εποχές που ζούμε δεν υπάρχει κάτι ανάλογο και πρέπει να μάθουμε χωρίς κάτι παραπάνω. Επειδή κάπου το ποτήρι να έσπασε, πρέπει να το ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες και να σας βρούμε συμπαραστάτες».

Και συνέχισε: «Όταν λέμε ότι υπάρχει μια συλλογικότητα στον Πανιώνιο πρέπει να ταξιδεύει και μόνος του. Πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι σε αυτό. Έχει πολλά ντεσαβαντάζ ο Πανιώνιος. Ένα σχεδιασμό που δεν βγαίνει και την οικονομική συγκυρία. Έχει και μερικά αβαντάζ, όπως υπομονή, προπονητικό κέντρο και ομάδες Κ20 και Κ17 που πρωταγωνιστούν στα πρωτάθλημα. Έχει μια παράδοση εξαγωγής ταλέντων που έχει διακοπεί. Το καράβι βρίσκεται σε πορεία. Δεν μπορούν να γίνουν πολλές αλλαγές. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου και θέλουμε και υπομονή. Όσα χτίζει ο χρόνος είναι πιο στέρεα».

Για το ενδιαφέρον από τους επενδυτές από το Κουβέιτ, σχολίασε: «Εμείς είχαμε μια ενόχληση για κάποιους επενδυτές. Εγώ θα έχω υπομονή και θα περιμένω. Δεν έχουμε χρόνο να αναλώσουμε. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε κάποια βήματα και να εξυγιάνουμε την κατάσταση τώρα και αν είναι ένας επενδυτής να στεριώσει, τότε καλώς να έρθει. Να μην κλέψει δημοσιότητα και να ναυαγήσει. Έχουμε υπομονή θα δείξει ο χρόνος».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την εικόνα που βγάζει προς τα έξω: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο αν το δεις σαν προϊόν οι πιθανότητες είναι λίγες. Μακάρι να είχαμε καλής ποιότητας για να έρχονται επενδυτές. Είμαστε σε μια μεγάλη καμπή και κακή καμπή. Αυτό δίνει αβαντάζ στο πώς να δράσουν οι σύλλογοι. Αν γίνει ας το περιμένουμε».

Τέλος, για το θέμα του Τάκη Λεμονή, ανέφερε: Δεν θα το ξεχωρίσω με το θέμα της ομάδας. Ο προπονητής είναι ένα κομμάτι από την ομάδα. Θα δούμε για έναν Πανιώνιο βιώσιμο και δεν ξέρω αν θα μπορεί να είναι μέσα. Ο Τάκης Λεμονής Είναι ένας εξαιρετικός Έλληνας προπονητής. Μας βοήθησε πάρα πολύ την προηγούμενη σεζόν, καθώς αποφύγαμε τον υποβιβασμό. Έχει διαδρομή σαν παίκτης στον Πανιώνιο. Θα δούμε τι θα γίνει».

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved