Τσάκας: «Προέχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Τσάκας: «Προέχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας, υποστήριξε πως τα μεταγραφικά σενάρια πρέπει να «παγώσουν» και να δοθεί προτεραιότητα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ανέφερε πως μετά τις 17 Δεκεμβρίου θα γίνει γνωστό το όνομα-«βόμβα» που θα κάνει δώρο στον Παναθηναϊκό ο Σαουδάραβας.

Για… όλους και για όλα μίλησε ο εκπρόσωπος του υποψήφιου μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, Βλάσης Τσάκας. Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και αναφέρθηκε κυρίως στο δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που θέλει τον Σουλτάν Αλ Σαούντ να έχει «κλείσει» με όνομα που θα κάνει τον κόσμο να… παραληρεί από ενθουσιασμό.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα αναφέρθηκε και στα άλλα μεταγραφικά ζητήματα των «πράσινων», που σχετίζονται με την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου υποστήριξε ότι οι «πράσινοι» είναι το φαβορί αν δεν γίνουν πράγματα όπως αυτά που έγιναν πέρσι ή στην Ριζούπολη το 2003.

«Θεωρώ ότι τουλάχιστον δε θα χάσει η Εθνική, μου αρέσουν οι δοκιμές που κάνει ο κ. Σάντος και προχθές είδαμε καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει κίνητρο για τους παίκτες γιατί δεν παίρνει παίκτες μόνο από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Είδαμε τώρα ότι καλεί παίκτες από Ατρόμητο, Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ, Άρη», είπε αρχικά ο Βλάσης Τσάκας καθώς ρωτήθηκε για τον αγώνα της Εθνικής.

Όσο για την ατάκα του «θα πηδάνε τις μάντρες με τον παίκτη που θα φέρει ο πρίγκιπας», σχολίασε: «Δεν είναι ατάκα αυτή. Είναι η γλώσσα που μιλάει ο κόσμος έξω καθημερινά. Δεν υπάρχει δήλωσή μου. Υπήρξε μια κουβέντα που δημοσιεύτηκε κάπως έντονα μπορώ να πω. Για μια ακόμα φορά βλέπουμε το υπερβολικό στοιχείο που υπάρχει στην Ελλάδα. Είμαστε δηλαδή ή της υπερβολής ή του θαψίματος. Από τη μια μέρα στην άλλη είσαι από μάγκας… κάτι άλλο».

Για το αν υπάρχει κάποια κρούση προς συγκεκριμένο σταρ του ποδοσφαίρου, ανέφερε: «Υπάρχει κάτι, αλλά δεν είναι επί του παρόντος. Αυτό που προέχει είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τίποτα άλλο. Πρέπει να τελειώσουν όλα αυτά. Και οι Πορτογάλοι, και οι Άραβες και οι Κινέζοι και οτιδήποτε άλλο».

Ακολούθως, ο Βλάσης Τσάκας ρωτήθηκε για τους Αιγύπτιους παίκτες που φέρεται να εξετάζει και τόνισε: «Δεν υπάρχει από εμάς καμία σκέψη για τον Γκέντο. Για εμάς έχουμε πει ότι υπάρχει μόνο η συμφωνία με τον Σικαμπάλα. Θα μας πει ο κ. Φερέιρα αν τον θέλει, για να φορέσει τα πράσινα τον Ιανουάριο. Αν δεν θελήσει, δε θα κάνουμε κίνηση. Δεν πιστεύω όμως πως υπάρχει προπονητής που δε θέλει τον Σικαμπάλα».

Για τον Χεγκάζει σχολίασε: «Ο Χεγκάζι, καλό είναι να τον προσέξετε λίγο. Για μένα μπροστά του ο Βίντιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απλά καλός αμυντικός… Υπάρχουν ήδη κρούσεις για τον παίκτη από την Αγγλία, τη Γαλλία, από μεγάλες ομάδες. Απλά θα έχουμε εμείς την προτεραιότητα γιατί έχουμε καλές σχέσεις με την Αίγυπτο».

Ενώ για το όνομα που δεν αποκαλύπτει ακόμα πρόσθεσε: «Αυτά που γράφει το δημοσίευμα, δεν είναι έτσι ακριβώς. Δε θα πω τώρα αν είναι Ευρωπαίος, αν είναι Κινέζος αν είναι οτιδήποτε άλλο. Εμείς μιλάμε για ένα πολύ «Hot» όνομα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ευελπιστούμε πως μετά τις 17 Δεκεμβρίου θα είναι εδώ».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία τελειώνει το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, απάντησε πως… «Τότε εγώ ήξερα ότι είναι του Διονυσίου Αεροπαγίτου, δε ξέρω τι πρωταθλήματα τελειώνουν. Πιστεύω ότι τότε θα είναι έτοιμο να ανακοινωθεί και το όνομα. Όταν γίνει, θα είναι έτοιμος να έρθει και στην Ελλάδα ο παίκτης».

Για τις δηλώσεις του για το γηπεδικό και αν «ακυρώνει» τον Βοτανικό, τόνισε: «Δεν μπορείς να ακυρώσεις κάτι που αυτή τη στιγμή είναι ακόμα ανοικτό. Θα δούμε τι θα γίνει με τα προβλήματα που υπάρχουν στον Βοτανικό. Ο χώρος πρέπει να ανήκει στον Παναθηναϊκό και μόνο. Δε θα ανεχτούμε καμία ξένη παρουσία. Δε θα φορτωθούμε εμείς τα λάθη των προηγούμενων. Υπάρχουν θέματα, θα προσπαθήσουμε να δούμε τη λύση και να προχωρήσουμε. Φτάνει που φορτωνόμαστε ένα χρέος 30 εκατ. ευρώ. Ας μην πάμε στη λογική ‘βρήκαμε γαϊδούρι, φορτώστε το’.»

Για τις επιλογές που υπάρχουν, ανέφερε: «Υπάρχουν αρκετές επιλογές. Δε γίνεται να μιλάμε στον αέρα. Ακόμα και το Γουδή που φαίνεται να έχει προβλήματα, για εμάς παίζει «δυνατά». Μιλάω πάντα για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Δεν είναι και πολλά τα μέρη που μπορεί να γίνει γήπεδο».

Για το αν τα χρήματα για τον παίκτη… βόμβα είναι μέσα στο μπάτζετ, σχολίασε: «Το μεγάλο όνομα, είναι ένα δώρο. Δεν υπάρχει ούτε στα 70 εκατ. ευρώ που θα μπουν συνολικά. Δε είναι μόνο τα 15 εκατ. ευρώ που μπαίνουν τώρα, μη μένετε εκεί. Είναι 70 εκατ. ευρώ τα χρήματα».

Για το πριμ του 1 εκατ. ευρώ για το ντέρμπι, πρόσθεσε: «Το 1 εκατ. ευρώ δεν υπάρχει ρε παιδιά. Πριμ θα υπάρξει, θα το ανακοινώσει ο πρίγκιπας. Πριν το παιχνίδι ανακοινώνονται αυτά. Την περιμένουμε την δήλωση του πρίγκιπα, θα έρθει από την Τζέντα και θα την λάβετε».

Ενώ για το αποτέλεσμα που περιμένει στο ντέρμπι, ανέφερε: «Αν αυτό το παιχνίδι δεν έχει στοιχεία περσινά ή της Ριζούπολης, όπως είναι αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αν τον αφήσουν να κάνει το παιχνίδι του. Εμείς δεν κοιτάμε τι κάνει ο Ολυμπιακός, εμείς κοιτάμε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας, δε φοβόμαστε κανένα Ολυμπιακό».

Για το αν θα πάει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», δήλωσε: «Εγώ έχω ζητήσει να πάω, περιμένω μια θετική απάντηση. Αν μας φιλοξενήσουν, θα πάμε. Σε διαφορετική περίπτωση, δε μπορώ να πάω. Δεν έχω θεσμικό ρόλο στον Παναθηναϊκό για να μας δώσει την δυνατότητα αυτή. Έχουμε ζητήσει από τον κ. Μαρινάκη».

Τέλος, για το γιατί δεν πάει με την διοίκηση του Παναθηναϊκού τόνισε: «Δε θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν θα πάω με την διοίκηση του Παναθηναϊκού στο γήπεδο».

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved