Ναλιτζής: «Άγνωστο το τι ξημερώνει στον Πανιώνιο»

Ναλιτζής: «Άγνωστο το τι ξημερώνει στον Πανιώνιο»

Ο παλαίμαχος άσος του Πανιωνίου, Δημήτρης Ναλιτζής, με δηλώσεις του υποστήριξε πως η κατάσταση στην ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει φτάσει στο απροχώρητο ενώ έθεσε εαυτόν στη διάθεση του συλλόγου για οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να παρέχει.

Ο άλλοτε επιθετικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έγινε αναφορά στο όνομά του στη χθεσινή (14/11) Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, λέγοντας πως έχει κάνει επαφές με τον Βασίλη Τσάβαλο αλλά και άλλους επιφανείς ανθρώπους του συλλόγου έτσι ώστε να ενταχθεί στην προσπάθεια σωτηρίας των «κυανέρυθρων».

«Έχουν γίνει κάποιες επαφές με τον κ. Τσάβαλο από την Παρασκευή το πρωί και το απόγευμα. Υπήρχε μια θετική άποψη από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα, αλλά όχι στο οικονομικό κομμάτι γιατί δεν έχω την ικανότητα να το κάνω», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ναλιτζής.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είπα να είμαι κοντά στην ομάδα για αγωνιστικά θέματα, δε θα συμμετείχα σε μια διοίκηση πρωτοδικείου, αλλά θα ήμουν θετικός να συμμετέχω σε μια ομάδα ανθρώπων, με Λιανό, Τσακίρη, Αρκουμάνη. Με πέντε-έξι ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά κι εγώ σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου να βοηθήσω όσο μπορώ τον Πανιώνιο, να δώσω λίγο χρόνο και να βοηθήσω την ομάδα».

Σε ερώτηση για το αν έχει συναντηθεί με κάποιον από όσους ανέφερε, απάντησε: «Ήταν να γίνει ένα ραντεβού, δεν μπορούσα εγώ να είμαι την Κυριακή γιατί είχα επαγγελματικές υποχρεώσεις. Χθες ακούστηκε το όνομά μου στην Γενική Συνέλευση, όμως σε περίπτωση Πρωτοδικείου εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είπα να βοηθήσω με μια ομάδα ανθρώπων που μπορούν να βάλουν χρήματα, που ήταν και παλαιότερα στην ομάδα».

Για το αν έχουν τη διάθεση αυτοί να βοηθήσουν, σχολίασε: «Με αυτά που έχω πληροφορηθεί, δεν δείχνουν διάθεση τρεις-τέσσερις άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση. Τα χρέη και την κατάσταση αυτή δεν την έφεραν οι άνθρωποι που είναι τώρα στον Πανιώνιο ή όσοι θα ασχοληθούν στο μέλλον. Μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να βοηθήσουν, αν αλλάξουν άποψη, έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν τον Πανιώνιο από αυτή τη δύσκολη θέση».

Για το πώς αντιμετωπίζουν την κατάσταση οι ποδοσφαιριστές, επισήμανε: «Είναι προς τιμήν των παιδιών και του τεχνικού τιμ. Εγώ με τα παιδιά κάνω παρέα, πίνουμε καφέ μαζί, προσπαθώ να τους βοηθήσω όσο μπορώ ψυχολογικά. Λέμε να πάρουν δυο-τρία παιχνίδια μήπως και έρθουν τα καλύτερα. Αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα και χειρότερα από όσα ξέρετε εσείς. Υπάρχουν ζητήματα από πέρσι. Το καλοκαίρι η ομάδα έγινε χειρότερα οικονομικά, παρότι πέρσι λέγαμε να σωθεί η ομάδα και να φτιάξουν τα πράγματα. Δε ξέρω δυστυχώς γιατί έγινε αυτό το πράγμα».

Για την κακοδιαχείριση που έχει γίνει τόνισε: «Υπάρχουν τεράστια συμβόλαια. Το καλοκαίρι από τη στιγμή που δεν υπήρχε χορηγός ή επιχειρηματίας να βάλει χρήματα, έπρεπε να αναπροσαρμοστούν τα πάντα για να δεις τι θα κάνεις με τα έξοδά σου. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν έγινε αυτό. Είναι επιχείρηση η ΠΑΕ και έχει γίνει κακοδιαχείριση. Το αποτέλεσμα όμως είναι η όλη ιστορία. Είναι άγνωστο το τι θα ξημερώσει στον Πανιώνιο».

Για την συνάνηση της Κυριακής, πρόσθεσε: «Ήταν το βράδυ της Κυριακής να γίνει μια συνάντηση τεσσάρων, πέντε ανθρώπων. Έγινε αυτή η συνάντηση, αλλά εγώ δεν μπόρεσε να είμαι εκεί. Όμως έμαθα τι συζητήθηκε. Δε φαίνεται δυστυχώς να υπάρχει διάθεση από αυτούς τους ανθρώπους. Το θετικό θα ήταν να έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει αυτή η διάθεση, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Να βοηθήσουν θέλουν όλοι, αλλά σε τι βαθμό είναι το θέμα».

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Όλοι μας, βάζοντας και τους ποδοσφαιριστές μέσα, πρέπει να καταλάβουμε ότι θα γίνουν περικοπές για να γίνει βιώσιμος ο Πανιώνιος. Όμως το θέμα είναι να υπάρξει και ρευστότητα. Αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος πάσχει από ρευστότητα. Δεν μπορείς να κάνεις διαπραγματεύσεις από τη στιγμή που δεν υπάρχει ρευστότητα. Τα δεδουλευμένα των παικτών δεν μπορείς να τα πειράξεις. Έχουν γίνει μεν υπερβολές, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι. Έτσι, μπορείς να δώσεις τα ως τώρα δεδουλευμένα και μετά να κάνεις συζητήσεις για τις μειώσεις και οτιδήποτε άλλο».

Για το τι έγινε το καλοκαίρι: «Το καλοκαίρι ξεκίνησε η ομάδα με την προϋπόθεση πως θα βγει το μπάτζετ. Οι άνθρωποι που είχαν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους έκαναν κάποια συμβόλαια που για μένα ήταν έγκλημα. Δεν είχαν μεν μηδενικό ισοζύγιο. Αν δεις όμως το συμβόλαιο του Εστογιανόφ, του προπονητή και δυο ακόμα παικτών… γεια σας, φιλάκια! Δεν πας πουθενά».

Για τους λάθους χειρισμούς επισήμανε: «Έγιναν λάθος χειρισμοί. Δεν είναι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, που και αυτός έχει πρόβλημα, ο Πανιώνιος. Εδώ έχουν πρόβλημα ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, όλες οι ομάδες. Αν δεν μειώσεις τα έξοδά σου, αν δεν έχεις έναν Τσακίρη ή τον «Χ» Τσακίρη, ένα χορηγό, πως θα προχωρήσεις; Δεν μπορείς κάθε φορά να λες στον Τσακίρη βάλε εκατομμύρια σαν να είναι στραγάλια. Όταν έχεις δώσει αυτά τα συμβόλαια, δεν μπορεί κι ο επόμενος να τα μειώσει εύκολα».

Τέλος, ο Δημήτρης Ναλιτζής τόνισε πως: «Η προσπάθεια όλων μας πρέπει να είναι στο κομμάτι που μπορεί να βοηθήσει ο καθένας. Ευελπιστώ στη δύσκολη στιγμή οι δυο-τρεις δυνατοί άνθρωποι που υπάρχουν, να βοηθήσουν την ομάδα. Πρέπει όλοι να μπουν σε μια διαδικασία να βοηθήσουν την ομάδα, κάνοντας παραχωρήσεις, να βγει ο Πανιώνιος από τη δύσκολη θέση».

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved