Τοτσέ: «Θα κατακτήσουμε τίτλους»

Τοτσέ: «Θα κατακτήσουμε τίτλους»

Την βεβαιότητα πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο εξέφρασε στον ισπανικό Τύπο ο Τοτσέ. Τι δήλωσε για την οικονομική κρίση και τον τραυματισμό του.

Ο Ισπανός επιθετικός του «τριφυλλιού» μίλησε, στην εφημερίδα «La Verdad», με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και υποστήριξε πως η επιλογή του ήταν οι «πράσινοι» γιατί ήθελε να κατακτήσει τίτλους. Η συγκεκριμένη προοπτική και το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος έκαναν τον Τοτσέ, όπως δηλώνει, να μην λάβει υπόψη του την οικονομική κρίση αλλά και κάποιες προτάσεις που είχε από την Primera Division.

Ο Τοτσέ αρχικά αναφέρθηκε στον τραυματισμό του λέγοντας: «Αντιμετωπίζω μία θλάση εδώ και δύο εβδομάδες. Είχα δύο τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα και είναι κρίμα, γιατί όταν ήρθα αγωνιζόμουν και ο προπονητής μού είχε πει από την πρώτη μέρα πως είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά μου».

Ενώ στη συνέχεια για την ως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού επισήμανε: «Έχω προσαρμοστεί και είμαι χαρούμενος εδώ. Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κατακτήσω τίτλους και είμαστε σε καλό δρόμο για να το πετύχουμε. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, παρότι μου έχει μείνει η πικρή γεύση του αποκλεισμού από την Ευρώπη. Ήταν όνειρο για μένα να παίξω στο Champions League… Το μόνο γιατρικό είναι να συνεχίσω να δουλεύω για να παίξουμε στη διοργάνωση την επόμενη σεζόν. Η ομάδα είναι σχεδόν ίδια με πέρυσι. Έχουν έρθει μόνο οι Βιτόλο, Κουίνσι, Ζέκα κι εγώ. Τα ευρωπαϊκά ματς ήρθαν πολύ νωρίς για μας και αποκλειστήκαμε. Τώρα όμως παίζουμε πολύ καλά»

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ισπανία άμεσα, ανέφερε: «Δεν επιστρέφω. Ήταν δύσκολο για μένα να πάρω αυτή την απόφαση, αλλά τώρα είμαι εδώ και προσαρμόζομαι στην Ελλάδα. Θέλω να πετύχω εδώ. Στόχος μου είναι να κάνω μία καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό κι έχω συμβόλαιο μέχρι το 2014. Αυτό είναι το πλάνο μου για το μέλλον. Στην αρχή της καριέρας μου είχα τη φιλοδοξία να παίξω στην Primera Division, το καλοκαίρι είχα αυτή την ευκαιρία, αλλά επέλεξα την Ελλάδα. Είχα κάποιες αμφιβολίες, αλλά ήθελα να ζήσω μια διαφορετική εμπειρία. Και μέχρι τώρα το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό».

Τέλος, για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και να έχει επηρεάσει τον Παναθηναϊκό σχολίασε: «Υπάρχουν ομάδες στο πρωτάθλημα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, ενώ δύο ομάδες υποβιβάστηκαν και αυτό έκανε άνω-κάτω το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, είναι άλλη ιστορία. Ζήτησα πληροφορίες πριν έρθω εδώ κι έμαθα πως τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τις πληρωμές. Όλα μέχρι τώρα είναι πολύ καλά. Μου έχουν βρει σπίτι, αυτοκίνητο και φροντίζουν για όλα. Διαπιστώνει κανείς από την παραμικρή λεπτομέρεια πως πρόκειται για μεγάλο σύλλογο. Είναι μαζί με τον Ολυμπιακό η κορυφαία ομάδα της χώρας».

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved