Τέσσερα «κιτρινόμαυρα» σενάρια αναζητούν… σκηνοθέτη

Τέσσερα «κιτρινόμαυρα» σενάρια αναζητούν… σκηνοθέτη

Σε συνεχείς επαφές με επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στην ΑΕΚ βρίσκονται οι άνθρωποι της ομάδας, προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη λύση για την επόμενη… μέρα στην ΠΑΕ.

Η Ένωση βρίσκεται σε ένα κρίσιμο… σταυροδρόμι, καθώς τα οικονομικά προβλήματα είναι δυσβάσταχτα και ουδείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας και πότε θα καταφέρει να βγει από το αδιέξοδο. Μάλιστα, η προγραμματισμένη για σήμερα Γενική Συνέλευση πάει για αναβολή, τη στιγμή που ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει φτάσει από την Αμερική, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Έτσι, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η Γενική Συνέλευση πάει για αναβολή και το πιθανότερο σενάριο είναι να πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου, μία ημερομηνία που είναι καταλυτική, καθώς δεν υπάρχει… περιθώριο νέας αναβολής, βάσει νόμου.

Τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με επιχειρηματίες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να εμπλακούν στο διοικητικό κομμάτι της ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει ο Σταύρος Καζαντζόγλου στο blog του στο Onsports, το τελευταίο διάστημα, ο Σταύρος Αδαμίδης είχε επαφές με επενδυτικό όμιλο του Κατάρ, εκπροσωπούμενος από Άγγλους, οι οποίοι ήρθαν στην Αθήνα για να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία από τη διοίκηση της Ένωσης. Το κλίμα από τη συνάντηση των δύο πλευρών ήταν εξαιρετικό, καθώς οι Άραβες δεν αποθαρρύνθηκαν από την οικονομική κατάταξη της ΠΑΕ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Κιτρινόμαυρη Ώρα», η επόμενη… μέρα για την ΑΕΚ ενδεχομένως να είναι και πάλι από την Αμερική, καθώς ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος, ελέω του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα, δεν θέλει να απεμπλακεί από τα διοικητικά της ΠΑΕ, είναι σε συζητήσεις με Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία - ο οποίος δεν είναι ο Τζον Άντζελος - και θέλει να επενδύσει στην Ένωση και κατ’ επέκταση στην Ελλάδα, μια και η οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες για επενδύσεις στην Ελλάδα. Μάλιστα, στο εν λόγω σενάριο, ο νέος επενδυτής, προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στη διοίκηση, με τον Στέλιο Μανωλά να είναι ο επικρατέστερος για την προεδρία της ΠΑΕ.

Μάλιστα, η ίδια εφημερίδα αποκαλύπτει επαφές του Σταύρου Αδαμίδη με Ρωσογεωργιανό επιχειρηματία. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θέλει να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία, καθώς δεν θέλει να «καεί» ένα ακόμα… χαρτί που έχει στα χέρια του, όπως έγινε με την περίπτωση της «Petit Chateau». Πάντως, πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας ίσως είναι ο Ρόλαντ Ισάεφ, ένα όνομα που δεν έχει διαψευστεί από τον Σταύρο Αδαμίδη.

Το τέταρτο και τελευταίο σενάριο για την ΠΑΕ, έρχεται από την «Ώρα των σπορ». Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι ιθύνοντες την ομάδα αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να έχουν νέα επαφή με τον Τζον Άντζελος και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να γίνει και συνάντηση των δύο πλευρών.

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved