Επίθεση με κινητήριο μοχλό τον Ιμπαγάσα!

Επίθεση με κινητήριο μοχλό τον Ιμπαγάσα!

Στους έντεκα που θα ρίξει στη… μάχη του «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως έχει κατασταλάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος προτίθεται να παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα με κινητήριο μοχλό τον Ιμπαγάσα, κάνοντας σαφές τον τρόπο που αντιμετωπίζει την αναμέτρηση.

Τι και αν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετές ακόμα ημέρες προετοιμασίας μπροστά τους, τα σύννεφα στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού όσον αφορά στη σύσταση της αρχικής ενδεκάδας για το ντέρμπι «αιωνίων», φέρονται να έχουν διαλυθεί, την ίδια ώρα που ακρογωνιαίος λίθος στα πλάνα του δεν είναι άλλος από τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Και πώς όχι, όταν ο «Κάνιο» στην καλή του μέρα… λύνει και δένει, παρασύροντας όλη την ομάδα η οποία μεταμορφώνεται προς το καλύτερο όταν ο βραχύσωμος μέσος έχει κέφια. Εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα αποτελεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, όπου ο Ιμπαγάσα ήταν σκιά του καλού του εαυτού με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μοιάζει κομμένος στα δύο.

Με δεδομένο ωστόσο πως ο 35χρονος Ισπανός μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς, δεν τίθεται κανένα θέμα απουσίας του από το αρχικό σχήμα που αρχίζει και τελειώνει από αυτόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες έτσι, ο «Τσινγκούρι» αναμένεται να εμπιστευτεί τα γάντια του βασικού στον Μέγιερι, με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να συνθέτουν οι Αβραάμ, Μέλμπεργκ, έχοντας δεξιά τους τον Τοροσίδη και αριστερά τον φορμαρισμένο Χολέμπας.
Τον ρόλο του αμυντικού χαφ θα επωμιστεί ο Πάμπλο Ορμπάιθ πλαισιωμένος από τον - τις περισσότερες φορές ωστόσο μάλλον θα βλέπει την πλάτη του - Ιμπαγάσα ο οποίος θα αναλάβει όπως πάντα τον δύσκολο ρόλο της δημιουργίας.

Πίσω τέλος από τον μοναδικό προωθημένο Τζεμπούρ θα βρίσκονται οι Μιραλάς (δεξιά), Μόνχε (αριστερά) - εξαργυρώνοντας την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Άρη - και ο Φουστέρ ο οποίος θα επιστρέψει στη φυσική του θέση (πίσω δηλαδή από τον σέντερ φορ).

Τετ–α-τετ Βαλβέρδε, αναλαμβάνει δράση ο Μαρινάκης!

Παράλληλα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε στις προπονήσεις της ομάδας, η οποία έχει συσπειρωθεί ενόψει του ντέρμπι (διεθνείς που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμού, ζήτησαν και πήραν άδεια από τις Εθνικές τους ομάδες όπως οι Τζεμπούρ, Μέγκιερι, Πάντελιτς, Φέισα, ενώ άλλοι πήγαν στο Ρέντη για προπόνηση ή αποθεραπεία ακόμη και στα ρεπό τους  όπως οι Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Αμπντούν και Τζεμπούρ), δεν ζητά μόνο συνεχή πίεση και καλή κυκλοφορία, αλλά ρίχνει μεγάλο βάρος και στην ψυχολογία, μιλώντας συνέχεια με τους ποδοσφαιριστές σε προσωπικά τετ- α –τετ, αφού προβληματίζεται λόγω της αγωνιστικής απραξίας. Κρυφό μυστικό αποτελεί άλλωστε πως ο Ολυμπιακός σχεδόν πάντα εμφανίζει προβλήματα ρυθμού μετά από διακοπή των υποχρεώσεών του...

Όπως είναι φυσικό από την όλη... κατάσταση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος αναμένεται να παίξει σε ένα ακόμα ντέρμπι... μπάλα και αφού συναντηθεί αύριο με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών, θα περάσει την Πέμπτη και από του Ρέντη για την απαραίτητη τόνωση ηθικού με… το ανάλογο φυσικά κόστος (πριμ)!

 

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved